• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JJOXER: j pada toho podstatne vic, coz je super. byt teda nic do specu/klasy secko na jiny :) A ten divny zvuk to budou blacksmit nebo armor stony na % imo
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Ja dokonce zaznamenal zlepseni, ze clovek muze byt AFK a neodpojilo me to, ani sem neprisel o mapu.
    Nejvetsi zlepseni citim ze pada vice exaltu a rare predmetu i v kampani.
    Co me docela stve je neaky novy zvuk jeste nevim pri padani ceho, ale prijde mi to ze je to ukradeny zvuk z jine hry, ve ktere to byl zvuk pro fail / fizzle nejake akce, tak na to mam negativni pavlovuv reflex.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jako problemy byly jen malinky uplne na startu, jinak v pohode. Nespadlo mi to ani jednou.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jeste jsem na to nesahl. Chcete tu tvrdit, ze se to da prvni weekend jeste free, normalne hrat? Po poslednim PoE1 start weekendu jsem mylslel ze hraju az od pondeli.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak dojmy z A4:
    - grafika super, bossove super
    - neni vzdycky uplne jasny co delat, protoze toho jde delat spoustu najednou, takze mam treba ted 8 questu, a zadnej vyslovene nerika kam jit :-)
    - jak hraci vycitali GGG, ze mapy jsou v kampani obrovsky, tak ocividne si rekli, ok, tak ted vam ukazeme co je to obrovsky :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Sisters of Garukhan = nedostal sem res, bug ci?
    NESS
    NESS --- ---
    Ignagduk je s fireballem nehratelny, ty mechaniky jdou uplne proti sobe, sral sem se snim asi pulhodiny, dmg by tam byla pokud by postal, lifeleech nepouzitelny, fireball pomaly, solar orb staticky a lifebomb na hovno. ostatni bosse sem urval napohodu ale tohle byl ocistec, uplne sem mel chut se na ten build vykaslat.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Tak Geonor je mrtev a dostal jsem plastik. World first to nebude, ale pro dnes stacilo :D
    Zatim mi ten warrior teda prijde hlavne o mace strike o.O
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: rano jsem asi za 5ex koupil ty 3 itemy co potrebujes, ted uz upgradujes jen kazdejch 10 levelu rare, a tam davam max 1ex za item. Podstatny je koupit ty T3 uncut, potrebujes 3 hned jak spawnes jinak to nebude fungovat. Ascend neni nutnej ale pomuze. Uz jsem dal i Ultimatum ascend, a ten je trivialni s timhle.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mne uplne toci jak quest itemy musi mit dycky 4-6-8 slotu zabranejch :D A rename je taky pekna kktina :D
    EVILMIND: Omg you save my life m8! :))
    NESS
    NESS --- ---
    Povedlo se ti postavit ty thorny ? jak se drzi ceny ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw s WASD neni nutne je pouzivat na sprint, staci drzet jen mezernik a beha to za kurzorem, to je pekny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    doporucuju setrit goldy, ty veci z async stojej radove 5-10k i ted na zacatku za shit equip
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me uplne toci jak supporty i ty co se nemenily tak jsou aspon prejmenovany :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JJOXER: zatim jen par, urcite chces nechat nejaky premium
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Menite si vsechny taby na ten novej merchant tab, nebo dava smysl si nechat nejaky premium taby?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: myslim A3 je currency merchant a A4 je ten novej merchant.

Na webu nefunguje poradne kupovani uncut supportu, whisper tlacitko hlasi ze je to prodany, ale je treba rucne zkopirovat tu zpravu.

To je jediny co me zachrani pred startem nove chary, farma currency a nakup T3 support gemu od lidi co uz jim padaj... :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: sem tusil ze to nebude "zadarmo" ten trade ahaha :D A v jakym actu to pls ma bejt?
    Jinak mel jsem tri taby, ty sem presunul ale jakoby zmizely uplne, nez teda najdu to npc ci co :D
    NESS
    NESS --- ---
    chaos fireball bloodmage, neni zla jen to je hrozne otrocky na rotaci, i ascendent byl na pohodu, vse oka dokud spravne rotujes, kdyz ne tak uz to takova pohoda neni :-/ :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No je no, rekne smula musis nakupovat na primo, pac te to neportne, kupodivu na primo nejsou ceny lepsi takze sem si trosku priplatil :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam