• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hmm tak nemůžu naloadovat, když si vyberu char tak mi to dá Unexpected disconnection occured.

existuje nějakej způsob jak se loadnout do města nebo je ten char v pytli?
    NESS
    NESS --- ---
    Ty kraso to tou A4 Marmejdou v donutu chtej trumfnout vsechny trapny bosse z D4 s jejich fazema imunity? Pekelne nudny design, velky fuj, ikdzy na ni mam dmg na to ji sesvacit v podstate na posezni, tak mi to bylo nanic.
    NESS
    NESS --- ---
    MARSHUS: oka :-) diky
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NESS: naopak, uvnitř kruhu by tě neměl siphonovat.
    NESS
    NESS --- ---
    MARSHUS: takze kdyz ho narvou do male mistnosti kam s pomalu vejde jen ten kruh tak jsi v haji ?

Ohledne kruhu ten A4 boss Yama, zase sem se nechal nachytat, kdyz tam hodil tren kruh tak sem resil jestli lezu do kruhu nebo mimo, samo ze sem zvolil blbe :-) oneshot mechanika jak z pisanky
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NESS: Facebook. Siphon by mel fungovat jen v kruhu.
    NESS
    NESS --- ---
    blbej dotaz, da se nejak branit sifonovani many ? mam dost mana narocnej char a bez flasky sem v haji, kdyz me boss sipne tak koncim, nechce se mi ted vrazet prostredky do mana regenerace, pokud by to jinak neslo tak asi budu muset.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: no ja to chtel koupit dopredu nez sem mel exchange, pak sem si dal hlidace a koupil za dobrou cenu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: currency jedine pres exchange, nema cenu resit ze si to nekdo da do stashe za 1ex. Usetris tim ze si nastavis vykup, ja uz koupil asi 6 run co tam jsou za 20 vykupem po 5.
    NESS
    NESS --- ---
    Jak funguje trade s greater runama ? zkousel sem to pres normalni trade, ne exchange a svisti totam porad 1-2ex za runu ale nepovedlo semi koupit jedinou, vcera sem to mel pustene asi dve hodiny, porad se totam toci naskakujou nove nabidky ale na zadosti o obchod nikdo neraguje, ty ceny jsou podezrele dobre oproti exchange, nerozumi tomu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Oka tak jen smula, na po 4 chimera a v klidu :-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: aha, tak proto udelali ten async trade
    NESS
    NESS --- ---
    V chaosu trialu je uz jen ptak jako boss ? 3x po sobe ten samej boss, pokazdy me zasype hromadou sracek a koncim
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    LIQUIDFREAK: jojo jsou to blacksmith a obcas to udela i exalt... divne
    Jinak act 2 me pozehanl myslim ze s damage nebudu mit nejaky cas problem

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak 21 hodin cisteho herniho casu mi to trvalo do map
    to je jako masakr - sice jsem se jako az do A3 trapil desne, ale zase pak jsem jel uplne v klidu, ty dlouhy zony jsou fakt masakr
    fakt se hodne rozmyslim jestli expit dalsiho alta, musi to vyjit s timhle :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JJOXER: j pada toho podstatne vic, coz je super. byt teda nic do specu/klasy secko na jiny :) A ten divny zvuk to budou blacksmit nebo armor stony na % imo
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Ja dokonce zaznamenal zlepseni, ze clovek muze byt AFK a neodpojilo me to, ani sem neprisel o mapu.
    Nejvetsi zlepseni citim ze pada vice exaltu a rare predmetu i v kampani.
    Co me docela stve je neaky novy zvuk jeste nevim pri padani ceho, ale prijde mi to ze je to ukradeny zvuk z jine hry, ve ktere to byl zvuk pro fail / fizzle nejake akce, tak na to mam negativni pavlovuv reflex.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jako problemy byly jen malinky uplne na startu, jinak v pohode. Nespadlo mi to ani jednou.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jeste jsem na to nesahl. Chcete tu tvrdit, ze se to da prvni weekend jeste free, normalne hrat? Po poslednim PoE1 start weekendu jsem mylslel ze hraju az od pondeli.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak dojmy z A4:
    - grafika super, bossove super
    - neni vzdycky uplne jasny co delat, protoze toho jde delat spoustu najednou, takze mam treba ted 8 questu, a zadnej vyslovene nerika kam jit :-)
    - jak hraci vycitali GGG, ze mapy jsou v kampani obrovsky, tak ocividne si rekli, ok, tak ted vam ukazeme co je to obrovsky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam