• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: J jsem nakonec sel ascend az v ultimatu ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja se zas pro zmenu nemuzu za boha dostat k prvnimu ascendu, resp. do ty lokace kde se otviraj ty traily :/ #doprdelestimuz
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: taky mne sere blbka, mne nejde umistit tak furt stoji na waypointu tak misto abych se nekde portoval, saham ji do gaťek :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jako ten abyss je pekna ciparna, rozhodne 101% smrti v ttydle sezone mam z nej a tech jejich off screen rarek, co si to pojisti ploskou co neni videt (a mapy sou vesmes tak barevny ze vidis hovno a blijes).

Ty lokace mne ale mrdaj tezce, pulka z nich je uplnej nonsens, barvy, ruzny hovna povaleny po zemi. S timhle to mega prehnali imo
    NESS
    NESS --- ---
    Da se nejak zbavit Navali v hideoutu ? Jestli jo jak ? ji smazu a mam ji tam hned zpet
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: me to nelaguje ani nepada, ale ted jsem otevrel Kinga za 100 splinteru, a ve druhe fazi spawnul mimo mapu... :-( takze tam jen stoji a nic nedela, super
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: i tak bych to zkusil, nic za to nedas a vratit to muzes kdykoli
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    UAAA ta vzdalenost, na jakou se clovek diva kdy udela vez :D to chci ve hre, fakt by to chtelo este vzdalenejsi pohled safra :)
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: muselo to byt neco v ty mape/mistnosti, do ted se mi to nestalo a zbytek sekhemy pak uz uplne v poho vcetne 2 bodu na zaver.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: zkus vulkan/dx prehodit na to druhy
    NESS
    NESS --- ---
    Tak mi to zaclo taky lagovat, v sekehme uplne samovolne , kdyz sem vlezl do ritual mistnosti tak se z toho stala slideshow, restarnul sem hru a je to oka, nejak sem v to ztratil duveru
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Lol fakt? no vidis cece, jak clovek lital max afixy tak mu neprislo ze je malo poratlu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to neni random ani to neni novy, je to podle poctu affixu. Tj. sest affixu na mape == 1 portal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem nasel konecne dobry jmeno pro svuj tab, kde flipuju veci co lidi nechaj lacino :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Prosim te, kde je kolik portu do map? MI prijde ze mi to dava random 2-4.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: To samy dnes blooming field, zabijes bose a dvere se neotevrou i kdyz nemas ete docisteny.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    kolik mám mít spiritu po kampani a interlude?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nebo treba strongbox/abyss otevirat na posledniho mrtveho rare, ne na posledniho miniaturniho zmrda schovanyho v krovi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me celkem stve ze u prodeju nevidis co to bylo, nejde mouse over ani pres tu hlasku ve chvili kdy se to proda, ani pak v logu prodeju
    jako proc delat log prodeju kde vidis jen nazev?

vubec je tam spousta takovejch malejch drobnosti, co vidis hned ze je treba to udelat jakmile to chvilku hrajes
    GURBON
    GURBON --- ---
    K0COUR: Ja ted kvuli nedostatku casu hraju tu nejvic proflaklou vec: https://mobalytics.gg/poe-2/builds/fubgun-deadeye-leveling
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam