• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: No vidis to, gratz.

kazdopadne fakt nesnasim ty novy abyss rarky co maj ten beam jak DH ve wowku :D navic abyss mi laguje tak, ze bych to nejradeji vypnul sracku :D stejne tam pada hovno
    NESS
    NESS --- ---
    Ja mam v planu se vratit k blood mage, mam uz ji v pulce A3 (kde sem ji nechal abych preskocil na deadeye), konecne sem nasel rozume popsany fireball https://maxroll.gg/poe2/build-guides/fireball-blood-mage-build-guide abych se v tom nemusel tak patlat :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako i pres nastenku je to obcas race, jsem ted treba zkousel koupit lacino ty tablety na skakani mezi towerama, a to jako byl trosku pain podobnej klasickemu tradu - ale zase se mi libi dve veci na tom. Jednak kdyz na neco kliknes tak ti to "item is in demand" hned rika, ze klika vic lidi, to doufam daji i do poe1 bo to je jednoducha funkce technicky, jen hlidas kolik lidi na to kliknulo. A druhak kdyz jsi tam prvni a koupis to, tak vidis i ostatni co prileteli do toho hideoutu, a muzes se jim vysmat, bozi! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako presne, jsem cekal budu skipovat mechaniky thornama, ale misto toho se o nich ucim vic, byl jsem ojeban... :-)

Resp. funguje to tak jen na maly bosse, ktery delaji hodne hitu, typicky treba kazdej drak co do tebe jde plamenem, tam ani nemusis aktivne thorny pouzit, protoze to je hodne malejch hitu rychle po sobe.

Jako dalsi build mam vyhlidnutyho Monka beze zbrane, a myslim ten je docela ssf friendly.
    NESS
    NESS --- ---
    ORBIT: No jasny, rozumet buildu je absolutni cil, ale pokud tomu nerozumis tak musis duverovat tvurci ze vi co dela :-) Ja sem v poe1 uplny zelenac, takze se to ucim vsechno za pochodu. Obchod pres nastenku je v poho, nikoho neuhanis, nikoho nespamujes, najdes/koupis, pro me znacka ideal.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NESS: Ono to neni o precteni guidu. Musis mu rozumet, aby ti k necemu byl. A to je v malo guidech, to vestleni proc neco, kdyz tohle.
    Ted to sam citim, protoze ackoliv v poe1 jsem hral. Sechno, tak v poe2 jsem total noob a hodne veci je fundamentalne jinak.

Ale hodne mi pomaha ten thorn build. Vidim co bosici vlastne delaji, celkem to vydrzi, takze mi to odpusti chyby. Dobry start build kdyz clovek muze koupit par podstatnych kusu gearu.

Zajimalo by me jestli je jiny build, ktery by fungoval jako takovyhle ucici (pro mechaniky) bossu a byl ssf friendly. Protoze me trade otravuje i ted. Uvidim az otestuju ten async mode.. sotva jsem to dostal k dispozici..
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sem taky poucen ze nestaci precist build ale pustit si i nejaky twitch stream hrozne moc to napovi a nemusis pak prebuildovavat kdyz zjitis ze ten clovek je uplny magor :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    první mapa s corrupt bossem, padly servery. sorry no.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    *DRAMA ALERT *
    jsem koukal ten clovek, co udelal build na thorny, uz 4 dny nebyl online, tak jsem koukal proc a zda se, ze se stal hlavnim hrdinou posledniho dramatu, kdy nazval vetsinu poe1 streameru "turistama" co nerozumi stavbe buildu... :-) mezitim to video smazal a zjevne se boji streamovat, ale na youtube je dost reakci na nej i bez toho, si to pustte na pozadi je to prdel, a i Lily jako ma celkem relevantni poznamky ke stavu hry

jinak je to jako fakt trosku kokot no, na to mi stacil den dva na jeho streamu jeste kdyz streamoval - vetsina jeho odpovedi na nejaky specificky mechanicky dotaz byla "i'm not a math guy", to jako nechces od build creatora slyset, navic kdyz mi nekdo rekne, ze nevi co je unveil, tak mam trochu problem verit jeho vychloubani tim, ze hral hodne i POE1

PoE 2 Streamer CRASHES OUT About PoE 1 "Tourists"
    https://www.youtube.com/watch?v=H8UPnM7A9x4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tak mam prvni, stalo me to nejaky exalty na ty tablety co umoznujou skakat mezi vezema, takze jsem odskakal jednim smerem a svetylka jsou... akorat mnohem dal nez driv

btw ten skakaci tablet je super uzitecnej ted, vedlejsi efekt totiz je, ze vsechny ty anomaly bosse, co musis nejdriv mapu obehat kolem, zpristupni rovnou
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: nevidim nic.. Imo zapomneli zas aplikovat takovy to svetylko do nebe, diky cemuz byly lepe videt
    SABICZECH
    SABICZECH --- ---
    EVILMIND: Dneska v noci konečně vlezu s Chonkem do 4. aktu a těším se :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    mimochodem, po tydnu hrani jsem porad nenasel ani jednu citadelu :-) vy nejaky vidite?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jako nakonec jsem to dal, bo to mas neomezene pokusu a po asi ctyricaty se mi povedlo mu parkrat dat damage kdyz jsem zrovna byl furt nabitej. Ale jako gaming experience to teda je... na hovno.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, tak ten fight jestli tohle je jako verze, co fixli po tejdnu, tak OMG

ponecham stranou, ze vsude je tahle phys degen dotka co vypina heal, jako dobre no, rekneme ze tam musim behat a koule, co vyleti kazdy 3 vteriny, sazet nekam mimo
    ale ta finalni verze bosse nema viditelnej HP bar, furt nekam portuje bud sebe nebo tebe, a absolutne nevim jestli ji neco beru, jak moc, pri kolika procentech neco udela, nic proste

a nejvic k vzteku je ze kdyz se podivas jak to dava nejakej deadeye build, tak ten mu proste da instant :-) takze boss je vlastne fajn, ze
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak tohle je hlavne picovina v tom, ze vidis zivoty letej dolu, tak hitnes panick button coz v POE2 je lahvicka, a ono se nestane nic, a nez ti to dojde je konec.

Jsem sel ten fight ve studne ted, kdyz ho patch nejak fixnul, a vubec jsem to nepochopil teda. Chapu mam zabit 4 liche abych naplno nabuffoval ten ring, nez si ho vezmu, ale jakmile zabiju druheho, tak me v dobe, kdy tam neni zadnej nepritel a mel bych si vybirat, me smazej ty zeleny lasery, proti kterym nevidim obranu. A nakonec po x smrtich se mi jednou povedlo, ze po smrti liche se lasery vypnuly, ale jsem si zase nemohl vybirat, a musel jsem vzit ten ring jen se 2 unveilama. Fakt nevim jako.
    NESS
    NESS --- ---
    Jak jedu z dalky tak je to v poho pokud se to na tebe nenateleportuje, ty teleportacni/mlhovy mrchy s after death efektem jsou moje nemesis, pokud se jich portne vic a ja si toho nevsimnu a vysmazim je naraz tak papa
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ha, jsem to tusil ze to, na co chcipam opakovane v abyssu, neni uplne moje vina, protoze nic takoveho v POE nikdy predtim nebylo... :-(
    jedina obrana je naucit se pouzivat escape menu v HC stylu no

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/PathOfExile2/comments/1n7dwub/why_is_there_no_word_on_desecrated_ground_from/
    NESS
    NESS --- ---
    Jako uprime by mohli zapracovat na nejake moznosti stahnout efekty, kdyz to rozjedu tak vidim uplny hovno jedine podle ceho se orientuju je hp bar
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    EVILMIND: uff to mi povidej... minulou sezonu jsem zainvestoval do headhunter beltu a potom i do tech charmu azmeri spirit of owl a wolf... a mel jsem porad nejaky efekty vsude. Obzvlast behat s tim Shekemas a pokouset se o no-hit run bylo opravdu zlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam