• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jako nakonec jsem to dal, bo to mas neomezene pokusu a po asi ctyricaty se mi povedlo mu parkrat dat damage kdyz jsem zrovna byl furt nabitej. Ale jako gaming experience to teda je... na hovno.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, tak ten fight jestli tohle je jako verze, co fixli po tejdnu, tak OMG

ponecham stranou, ze vsude je tahle phys degen dotka co vypina heal, jako dobre no, rekneme ze tam musim behat a koule, co vyleti kazdy 3 vteriny, sazet nekam mimo
    ale ta finalni verze bosse nema viditelnej HP bar, furt nekam portuje bud sebe nebo tebe, a absolutne nevim jestli ji neco beru, jak moc, pri kolika procentech neco udela, nic proste

a nejvic k vzteku je ze kdyz se podivas jak to dava nejakej deadeye build, tak ten mu proste da instant :-) takze boss je vlastne fajn, ze
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak tohle je hlavne picovina v tom, ze vidis zivoty letej dolu, tak hitnes panick button coz v POE2 je lahvicka, a ono se nestane nic, a nez ti to dojde je konec.

Jsem sel ten fight ve studne ted, kdyz ho patch nejak fixnul, a vubec jsem to nepochopil teda. Chapu mam zabit 4 liche abych naplno nabuffoval ten ring, nez si ho vezmu, ale jakmile zabiju druheho, tak me v dobe, kdy tam neni zadnej nepritel a mel bych si vybirat, me smazej ty zeleny lasery, proti kterym nevidim obranu. A nakonec po x smrtich se mi jednou povedlo, ze po smrti liche se lasery vypnuly, ale jsem si zase nemohl vybirat, a musel jsem vzit ten ring jen se 2 unveilama. Fakt nevim jako.
    NESS
    NESS --- ---
    Jak jedu z dalky tak je to v poho pokud se to na tebe nenateleportuje, ty teleportacni/mlhovy mrchy s after death efektem jsou moje nemesis, pokud se jich portne vic a ja si toho nevsimnu a vysmazim je naraz tak papa
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ha, jsem to tusil ze to, na co chcipam opakovane v abyssu, neni uplne moje vina, protoze nic takoveho v POE nikdy predtim nebylo... :-(
    jedina obrana je naucit se pouzivat escape menu v HC stylu no

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/PathOfExile2/comments/1n7dwub/why_is_there_no_word_on_desecrated_ground_from/
    NESS
    NESS --- ---
    Jako uprime by mohli zapracovat na nejake moznosti stahnout efekty, kdyz to rozjedu tak vidim uplny hovno jedine podle ceho se orientuju je hp bar
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    EVILMIND: uff to mi povidej... minulou sezonu jsem zainvestoval do headhunter beltu a potom i do tech charmu azmeri spirit of owl a wolf... a mel jsem porad nejaky efekty vsude. Obzvlast behat s tim Shekemas a pokouset se o no-hit run bylo opravdu zlo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    thorny uz zacinaji vypadat dobre
    paradoxne se clovek tim vic nauci o hre taky, protoze to negeneruje naprosto zadny graficky odpad, vsechno vidis, a pokys/omyl se ucis co muzes tankovat a co ne... :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Skvely :)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: boží :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To je hodne povedena parodie aka launch free weeekend experience :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Carbot ma bozi talent vypichnout veci, a navic ho GGG zasponzorovalo tentokrat! ♥

So I Tried Path of Exile 2
    https://www.youtube.com/watch?v=F8-HsbBP_H8
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tusi nekdo, jak vznikaji ty nekoruptle itemy, co maji diru navic?
    Vim, ze normal itemy muzou padat jako exceptional, a mit 2 diry, ale kdyz to chancnu na uniq verzi, tak tahle vlastnost mizi. Na trhu jich je ale spousta uniq se 2, nekoruptlych, je mozny, musi proste takhle padnout?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: Ja tu sekemu nenasel ;) ale ultimatum slo dobre
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: nejlevnejsi sem videl za 60ex, 1-2div normal price. Po nekolikra trialech a dvou sekemach sem se na to vysral a nechal se protahnout
    NESS
    NESS --- ---
    The Soul Siphoner monster modifier has been reworked. The inner ring now reduces damage dealt, and the outer ring reduces Skill Speed for each time you use a Skill while standing in it. Both rings deal Physical Damage over Time (previously both rings prevented Mana recovery, drained Mana and dealt Lightning Damage over time).
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Skoda ze ta nedali smenu ze by se dalo z Abyssal Pits portnout rovnou do hideoutu ten preskok pres mapu je na pytel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Early Access Announcements - The Third Edict: What We're Working On - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3839265/page/1#p26320084
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: J jsem nakonec sel ascend az v ultimatu ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja se zas pro zmenu nemuzu za boha dostat k prvnimu ascendu, resp. do ty lokace kde se otviraj ty traily :/ #doprdelestimuz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam