• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mas pls nejaky tipy na vypeceny based nebo tak? Jak hraju jen deadeye tak vim hovno kde je co dobryho. :)
    NESS
    NESS --- ---
    Prehodil sem light arrow deadeye na poision granade pathfindera, defakto mirim sem https://poe.ninja/poe2/builds/abyss/character/Dreamcore_thereal-4964/DreamcoreNotEvenDeadeye a konecne je to koukatelne, neblikato, jen je vsechno zelene :-) prehozeni ascendentu a vsech bodu na 80lvl charu neco kolem 300K goldu
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    NESS: Už ti tam chybí jen chuťovka “you get another affliction each time when…”
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    čím se určí kolik gemů můžu použít?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Chris ma pekny video o cheatovani v online hrach pomoci modifikaci paketu
    to by si meli pustit hlavne v Blizzardu, treba by zahada dupovani vseho byla zazracne vyresena... :)
    ty jeho pribehy z her jsou totalne bozi, nikoho nejmenuje ovsem

They're Hacking Your Packets (and How to Stop Them!)
    https://www.youtube.com/watch?v=x4RNkj_0Mso
    NESS
    NESS --- ---
    Diskonekt pri kraftu je fakt za trest, proc si to nemuzou cachovat, do prcic, povede se perfektni kraft diskonekt a jsem v haji
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja se taky musim pochvalit, instant buyout trade frci, uz brzo mi vydela i na novej amulet doufejme, tam litaj za desny sumy :-)
    osobne se uz na ten starej vubec nedivam ani kdyz neco hledam

NESS
    NESS --- ---
    Sberatel, ale dodelal sem stim 3 patra, jako prvni sem nabral ten purple smoke (prvni patro druha mistnost) a pak to slo celkove do hajzlu :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw dobrej tip - kupovat uz hotovy 20/20 6 link gemy corruptly od nekoho, kdo treba meni build, je MNOHEM lacinejsi, nez kupovat dvacitkovy uncut gemy

jsem ted upgradnul vsechny ctyri aury z lvl 18 na 20/20 za cenu jednoho uncut 20
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ah gr8 diky
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Aha cece tak stacilo udelat mapy kolem a je to otevreny :) Dik
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Mno 4 mapy kolem, jen jedna bosovska = jen jeden tether. Ktery tablet prosim te?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zabil Arbitra v noci, a koukam to asi funguje jinak tuhle ligu, ma min verzi? (btw cheatuje, prestoze jsem ho instantnul tak jsem stejne musel odehrat tu mechaniku s kruhama, kterejma instanti on :-), az potom milostive umrel)

po aktivaci poslednich 2 boss bodu se objevi jeste jeden dalsi bod nad tim stromem, a sice sviti jako unallocated, ale vypada asi neco dela - zrejme automaticky zpusobuje to, ze z citadel ted pada specialni verze fragmentu klice, s takovou cervenou texturou
    a jelikoz si tam nikde nevybiras obtiznost, tak tipuju ted jsou jen 2 obtiznosti Arbitra, ta uvodni a tahle nova s red klicema?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: proste jsou nahodne v trech okolnich mapach - vzdycky je to v bossroom, a vzdycky jdou nakliknout az ve chvili, kdy je map complete. Takze nejcastejc ho skipnes kdyz mapa nema bosse a nove v boss room ani neni zadny rare mob.

Alternativa je pouzit ten tablet, co zpristupni vsechny mapy v okoli toweru, pak nemusis hledat nic... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw nemate tuseni, esi tam opravdu ty temporal tethery byvaji? V jedne mape sem ho nasel, v dalsich dvou ne.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Mno obecne sou ty off screen dost neprijemny. Ale co nadelas. Moc bych si pral oddalit pohled aspon na pulku, jak ti kamera odjede kdzy kliknes prekursor ve vezi :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: v tomhle me totalne serou ty carodejnice co delaji drowning orby - jako neumrel jsem na to jeste ani jednou, protoze orgy mi prijdou jako trosku nerfnuty tady a o dost pomalejsi, ale je to totalne nasiraci mob, co stoji nekde offscreen za rohem vetsinou.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo no, todle je/byla dost psycharna. Ono nejhorsi je kombinace,jak ta rarka to samotna nekasti, ale kasti to nejaky shadow minion jeji uplne mimo ni a idealne do tebe. Na todle sem umrel tak 100x, a dost mne to tocilo. Pac proste jedna, dve, tri rarky z abyssu zaraz, a stuck.. Nefungovaly charmy nic. Takze to radostne vitam
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tohle me myslim srandovne zabilo vcera, jsem mel abyss v boss arene, jako smaznul jsem ho kdyz jsem tam vlezl jakmile zacal spawnovat boss tak se to zastavilo a zustala tam jen ta zelena dira. Tak chvilku builduju combo, dam bossovi instant, a v te chvili najednou exploze abyss monster, asi tri ty s tou phys dot aurou, a arena furt zavrena takze i kdyz jsem to pauznul vcas, tak jsem po navratu nedokazal vyskocit mimo aury... :-)

BTW mi docela dobre funguje na to ten lacinej omen co ti jen z lowlife obnovi vsechno, protoze ti presne dava moznost reagovat lip na blizici se smrt...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam