• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj prosim, zacal jsem hrat Path of Exile (1), super libi, ale narazim na zacatecnicky problem a to neznalost pasivnich skillu kam investovat a hlavne jaky item, jaky gem je pro me lepsi .. to co najdu, nebo to co mam, pripadne vyber odmeny za quest.

je moznost vyexportovat postu a nacist ji nekam na webu a pak uz porovnavat pripadne novy item s tim co mam nyni?
    nebo jeste lepe .. aby mi to vyhodnotilo co mam za item/gem a vlastne ho nevyuzivam protoze neni pro me?
    (vim, snazim se to zjednodusit si a kdyby to neslo, tak proste budu hrat dokud na to neprijdu)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HOUH: bastard.cz :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    To tričko chci :)

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ORBIT: Bud search history nebo repeat last search. Kdyz chci koupit vic grand projectu, tak je to bud koupim jeden, vyplnim seqrch znova a repete. Treba 10x. Nebo musim hledat pres web.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja myslim ze to je dobre vymysleny shop ;)

Co mi chybi je nejaky log, co jsem kde a kdy kupoval. Tedy spis kdy co a za kolik
    PANVA
    PANVA --- ---
    Early Access Announcements - Major Endgame Changes in Patch 0.3.1 for Path of Exile 2 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3860076

0.3.1 pristi tyden

- tablety jdou primo do mapy, s kazdym pouzitim sunda z tabletu jeden use
    - boss v kazde mape
    - powerful boss varianty jako random ikona na mape (nebo overseer tablety)
    - alchemy orb bude pouzitelny i na magic itemy (napr. mapy) a da 4 total novy mody misto tech co na itemu jsou
    - towers jako spesl mapy zustanou - daji stale reveal na atlasu a vzdy dropnou tablet
    - vic citadel
    - 15 nejvetsich map zmensili
    - do kazde mapy random pridaji 1-3 random mechaniky ktere nejsou na pouzitych tabletech
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Když by ve večerce naproti měli mezi jogurtama za 15 korun schovaný tři za 150, tak je taky považuju kretény :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja to teda vubec nepovazuju za scam, proste si prijdes neco koupit, je to za cenu co sis nasel, a jako ze ve stejnem tabu vidis dalsi podobne veci, tak snad neni duvod predpokladat, ze cena je stejna? :) Nechapu jak na to nekdo naleti.
    PANVA
    PANVA --- ---
    JJOXER: jak jsem predpokladal 👇 [LIQUIDFREAK @ Path of Exile] neni to asi ani tezky
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: "some call it scam, some call it trade pvp" :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Ja odpojuju controller :))
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: uz sme tu trosku OT, ale co kdyz se poe2 neda hrat... Nehral, sleduju ten vyvoj a vicemene cekam az treba budu 14 dni nekde v nemocnici mimo decka abych si to znova prubnul. Jinak je ted na rade bud Gothic 2 new balance, nebo Last hero of nostalgia.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Fiha, tak to te to pustilo rychle. Hral jsi space age expanzi? Moc pekny to je! Novy planety a kazda je uplne jina challenge
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: To jsem kdysi jednou dohral a ted uz se mi k tomu nechce vracet. Prvni session kdy me to chytlo byla od patku vecer do nedele do rana, tak uz se toho bojim :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Zkus Factorio, super hra!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Po x dnech konecne citadela, samozrejme jamanra mi zalaguje a nazdar. Jebat toto, sracka debilni
    GURBON
    GURBON --- ---
    jdu to preventivne odinstalovat, abych si priste aspon chvilku normalne zahral :(
    GURBON
    GURBON --- ---
    je to supr, zahral jsem si asi 5 map bez lagu, pak stravil cas nad vybiranim novyho luku a jak ho chci vyzkouset, spiky jsou zpatky. Kurvaaledoprdeleuz!!!! Jebu na to minimalne do pristi ligy.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak moje zoufani nad network spiky dneska dospelo k radikalnimu kroku. Odinstaloval jsem hru jako standalone klienta. Smazal vsechno krom filtru z documents\mygames\path of exile 2\, nainstaloval hru pres steam, nastavil par nezbytnosti v options, nastaveni grafiky jsem se nedotkl a nechal co mi to dalo. Prvni mapa absolutne bez spiku - predtim jsem je mel uz jak jsem to zapl v HO. Nastaveni co mi driv delali graficky glitche je najednou nedelaj. Budu dal referovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam