• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NESS: Poe2 afaik zacatek Prosince
    NESS
    NESS --- ---
    Jakej je jizdni rad ? POE1 23.10. stream 31.10 launch a POE2 ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    POE> No promises but Faustus is also depicted with a "Manage Shop" button. This may indicate trade changes, such as PoE2's current async trading system.

tak to jsme asi vsichni cekali, async trade v POE1, by je lidi sezrali zaziva kdyby to tam nepridali :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejsem si jistej, jestli jen to staci abych nekdy vlezl do Heistu, ale kazdopadne dobra zmena :)

Keepers of the Flame: Heist Improvement
    https://www.youtube.com/watch?v=AxTzzqk6LKA
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile: Keepers of the Flame Announcement Teaser
    https://www.youtube.com/watch?v=epHp1mcPx8A
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    poradite prosim co s touhle nastenkou?

GURBON
    GURBON --- ---
    ELIDOR: hehe, to je ale tim, ze ty postavy jsou z ruznejch dob a jak se hra menila, mizej nektery cesty. Pokud chces neprerusenou cestu, jde to dosahnout asi jen jewlem kterej strcis do stromu a on ti to v nejakym radiusu umozni.
    Jinak u totemaku (Hierophant) se muzes tak leda kouknout na nejakej pribliznej gear jak by mohl vypadat - tam jsem jel vetsinou nejakou eledps.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    GURBON: dekuju, kouknu.
    rezisty doopravim (buh vi, mel jsem je celou dobu 75 a v zavorkach jeste vic, neco jsem musel vymenit a nedoslo mi to - napravim to)

ty neprerusovane cesty: u tebe jsem videl:
    proto me to prekvapilo, ze to jde prerusit

GURBON
    GURBON --- ---
    ELIDOR: z tech mejch postav se prilis inspirovat nemuzes, nemam tam zadnou elewitch, na nastence jsou dole pripadne nejaky dalsi lidi odtud tak tam treba neco najdes
    +30 life ma vzdycky vyznam ve chvili kdy nasobis life necim dalsim - tohle si nejlip overis v tom PoB kolik ti to skutecne ceho prida
    cesta musi byt neprerusena ale ty tam mas ty propoje 2 nad sebou
    stejne tak nemusis mit cely kolecko abys mohl vzit stred, vzdy tam jde jeden bod usetrit
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    GURBON: vsiml jsem si, ze mas na postave Gurbon:
    +30 Maximum Life ... ma to vyznam? predpokladam, ze mas treba 1200 life, takze mi to prijde desive maly bonus, nebo se to pocita jinak?
    i ja mam uz 992, tzn bych mel 1022, neprijde mi to vyrazny rozdil, vysvetlis?
    btw to ze jdou odebrat body v ceste k pasivnimu skillu jsem netusil, myslel jsem, ze ta nit musi byt neprerusena, super, dekuju moc

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jeste dodam:

pouzivam jako utocna kouzla:
    Fireball na dalku
    nebo na blizko (nekdy tak vymlatim celou mapu aniz bych menil utok Flameblast)
    k tomu mam aktivni Zealotry a na bossy, kdyz je nemusim mlatit na dalku (tzn je mlatim Flameblstem) tak davam critical lahev a aktivuju Vaal Impurity of Fire (coz mi sezere veskerou manu v kombinaci s Zealotry)

děkuji
    GURBON
    GURBON --- ---
    ELIDOR: je to stara hra a tohle zdaleka nejsou vsechny postavy, hodne jsem jich mazal kvuli limitu na pocet...
    Jen tak z prvni, takhle pochybuju ze mas vsechny resisty 75%+ to je pro obranu naprosta nutnost - vyjimkou je chaos resist, kterej se sice hodi, ale nemusi nutne bejt 75. Mas ve strome nejaky zbytecne utopeny body - propoj nahore pres inteligenci, kompletni kolecka kdy muzes vzdy uvolnit jeden bod, criticaly bych vynechal, kdyz do toho chces jit, chce to o hodne lepsi gear, urcite chces nejaky boty s movespeed, hodne obrany se da nabrat i na flaskach
    Jestli nehrajes na SSF tak i za relativne malo lze tohle vsechno vyresit na trade.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    GURBON: PROBOHA kolik mas postav?! :)

melo by to byt funkcni (funguje mi to i v anonymnim prohlizeci)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Elidor-0394/characters

děkuji
    GURBON
    GURBON --- ---
    ELIDOR: na webu poe nekde v osobnim nastaveni nastav abys mel verejnej profil, pak posli link jako mam treba ja:
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Gurbon-3509/characters
    pokud chces poslat PoB tak se musi se myslim vygenerovat takovej haluz hash
    Obecne primarne potrebujes resisty, ale obvykle tu defense skladas z vice ruznejch veci. Aby ti stacili resy a ES, musel bys mit ES 10+K
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    mam prosbu ..
    jedu witch a fire spelly
    hodne jsem investoval i do Energy Shieldu.
    v 99,99 % mi to funguje, mapu proste mazu .. postava je silna ze jen maloco vyzduje vic nez jednu ranu.
    problem mam ale s:
    1) na kazde mape je manik u vozu a mohu ho pri zabiti oloupit o cast equipu kterou vyberu. az do cca 63 lvl jsem tyto maniky zabijel docela snadno, velmi zridka se stavalo ze me zabil a zmizel, ale ted se jich vyslovene bojim, najednou maji silu nasobne vetsi a umi me zabit i na jedinou ranu a je jedno jestli utoci mecem, nebo kouzlem .. jsem mrtvy proste okamzite, zadna sance se healnout

2) na mapach je obcas nejaka skrin ci obelisk na ktery kdyz kliknu tak se kolem me objevi cca 20 npc a jakmile je zabiju vsechny, tak z te skrine/obelisku vypadne nejaky item (vetsinou nic zajimaveho) ... kliknu na to a potvory se objevi ihned a pochopitelne se stane, ze nestihnu "uskocit" a tech 20 uderu me zabije .. opet aniz bych s tim neco stihl udelat, to se nedeje vzdy, ale tak v 30%

3) bossove .. tech je nastesti malo, ale i tak jsem je na zacatku daval opravdu s prehledem, byla to treba obihacka, nekdy i smrt, ale ne vic nez 1-2
    zmenilo se to poprve zabijenim v 2 / 6, utrpeni bylo 2 / 7 (ohnivej)
    to jsem prohloupil ze jsem nedelal oba tesne po dodelani levelu, protoze me to stalo cca 80% postupu na level .. no zaplakal jsem si :)

sleduju ze 99,9 % potvor bezne naprosto s prehledem zabijim ale tyhle precisleni kde to do me busi nebo ty chlapy od vozu a bosse, nejak nedavam a netusim kde je chyba. predpokladam, ze i witch by mela mit sanci udelat cokoliv aniz by zemrela (existuje preci ten hardcore mod) ... takze mam bud neco hodne spatne s defens postavy (armor stavim jen ES, ne fyzicky armor) .. nebo jsem mel davat skilly nekam do fyzickeho defens, vice zivota (ale vice == hoooodne vice) .. poradite prosim?

profil do Path of Building: Elidor#0394

itemy mam jen co jsem nasbiral, je to prvni postava, tzn nema nic jineho.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Hele tak nakonec sem dosahl stavu drzi :D Zachranily mne drivery na sitovku
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ELIDOR: Byval tam nejaky first blood support pack pro novacky, ale to nevim jestli jeste jede.,
    GURBON
    GURBON --- ---
    ELIDOR: kdyztak nekupuj samotny goldy, ale spis supporter packy, dostanes stejne goldu a nejaky cosmetics navic
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: CHOCHA: J vidis, toho poe1/2 sem si nevsim. Tedy stashe sou shared pro obe hry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam