mam prosbu ..
jedu witch a fire spelly
hodne jsem investoval i do Energy Shieldu.
v 99,99 % mi to funguje, mapu proste mazu .. postava je silna ze jen maloco vyzduje vic nez jednu ranu.
problem mam ale s:
1) na kazde mape je manik u vozu a mohu ho pri zabiti oloupit o cast equipu kterou vyberu. az do cca 63 lvl jsem tyto maniky zabijel docela snadno, velmi zridka se stavalo ze me zabil a zmizel, ale ted se jich vyslovene bojim, najednou maji silu nasobne vetsi a umi me zabit i na jedinou ranu a je jedno jestli utoci mecem, nebo kouzlem .. jsem mrtvy proste okamzite, zadna sance se healnout
2) na mapach je obcas nejaka skrin ci obelisk na ktery kdyz kliknu tak se kolem me objevi cca 20 npc a jakmile je zabiju vsechny, tak z te skrine/obelisku vypadne nejaky item (vetsinou nic zajimaveho) ... kliknu na to a potvory se objevi ihned a pochopitelne se stane, ze nestihnu "uskocit" a tech 20 uderu me zabije .. opet aniz bych s tim neco stihl udelat, to se nedeje vzdy, ale tak v 30%
3) bossove .. tech je nastesti malo, ale i tak jsem je na zacatku daval opravdu s prehledem, byla to treba obihacka, nekdy i smrt, ale ne vic nez 1-2
zmenilo se to poprve zabijenim v 2 / 6, utrpeni bylo 2 / 7 (ohnivej)
to jsem prohloupil ze jsem nedelal oba tesne po dodelani levelu, protoze me to stalo cca 80% postupu na level .. no zaplakal jsem si :)
sleduju ze 99,9 % potvor bezne naprosto s prehledem zabijim ale tyhle precisleni kde to do me busi nebo ty chlapy od vozu a bosse, nejak nedavam a netusim kde je chyba. predpokladam, ze i witch by mela mit sanci udelat cokoliv aniz by zemrela (existuje preci ten hardcore mod) ... takze mam bud neco hodne spatne s defens postavy (armor stavim jen ES, ne fyzicky armor) .. nebo jsem mel davat skilly nekam do fyzickeho defens, vice zivota (ale vice == hoooodne vice) .. poradite prosim?
profil do Path of Building: Elidor#0394
itemy mam jen co jsem nasbiral, je to prvni postava, tzn nema nic jineho.