• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: chjooo, tos mne nepotesil
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja se fakt uz poseru, v a8 zacala lagovat i poe1 :((((((( prooooc? zas zkousim vselijaky finty z netu a nic nezabira
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    NESS: mě se to stalo když jsem čisté neprošel tu ruku. Co si dávám pozor abych ji opravdu prošel rovné tak se mi to nestalo. Říkala jsem si jestli to je nejakej bug či co.
    NESS
    NESS --- ---
    Co plati na neviditelny monstra v breach ? Je na to nejaky fix ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ta mechanika je proste ocividne otestovana a balancovana na wandera. Kazdej jinej build tam failne... jsem docela zvedavej co s tim udelaj.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    PSYCHO: Hele máš tam jen o jedničku navíc :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JJOXER: rookie numbers :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha uz jsem to pochopil, je treba utect z toho bludiste. Skoda, ze se to napise jen na chvilku na konci obrany... :) Kazdopadne desna mechanika, buildy bez obriho AoE to ani nemuseji zkouset, a i ty co ho maji prej nekde v T17 jen koukaj jak jim to potvory smazou.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    No, stačilo... další sezónu dám šanci tomu flicker buildu, ale 400 hodin mě docela překvapilo, tak je čas na pauzu.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se mi zatim teda nepodarilo dat ten sezonni event co je jako tower s 24 vlanama - bud mi umre, nebo na konci zustane takova pulsujici vec co dava dmg a nema HP, a nemuzu nic delat...
    NESS
    NESS --- ---
    Dobrej start, bez padu, bez lagu, sezoni tema dobre. Ja se mspokojeny :-)
    NESS
    NESS --- ---
    lol fronta stoji, sem zvedavej jak rychle me to vykopne
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: 53K
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    challenge vypadaji v pohode
    akorat je zpatky Machinarium, sucks
    plus pouziti tech 15/20 nejdrazsi currency bude docela drahy, na to ze tam je mirror, hinekora, mist, takze realne 17 :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: 22K lidi predemnou a 1:25 do startu, to uz tam jsou vsichni ne ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: zadny scaraby nepotrebujes ne? z touhle no-jewell verzi bosse asi moc nechces hadam...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fronta jede
    NESS
    NESS --- ---
    8.4GB, to uz je doufejme final
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja to videl a prave proto jsem psal ze to asi nepojedu cena Scarabu bude uplne mimo. Coz je dobre pac ja si pojedu boss killing :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tady ukazuje jak to hraje bez uniq jewellu jen s upravama ve stromu
    takze ted to bude startovat jeste vic lidi... :-)

osobne proste mam v planu to swapnout ve chvili, kdy uvidim, ze RF uz nefunguje bez nejakych dalsich investic nebo pro content co chci farmit - coz uprimne v tehle chvili nevim co bude, zatim se priklanim k tomu zkusit investovat v prvnim atlase do co nejvic totalne pasivnich mechanik, jako mapy/kirac/heist/settlers atd

No Bloodnotch CWS T16 Ultimatum
    https://www.youtube.com/watch?v=HNsCV37pwVc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam