• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: V safehousu se neco kupuje? To je nejaka nova vec par lig zpet? Ja jsem ztravil posledni rok na Ruthlessu, tam nic takoveho nebylo :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    musim se podelit o historku ze soboty: z niceho nic pise znamej, ze JEHO znamej ma v safehouse Mageblood, ale nema goldy- a co s tim. Tak jsme afkovali hodinu v instanci a v HO, modlili se, aby to nespadlo.. a podarilo se :) 118k goldu stoji, kdyby to nekoho zajimalo. Syndicates OP
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    nazdárek

jako nechtěl jsem tuhle ligu hrát, není tolik času.. ale nakonec jsem neodolal :) rf jsem chtěl vyzkoušet opět od doby, kdy přidali chieftainovi explode.. zatím spokojenost, ale jsem jen ve žlutejch mapách zatím. co mě ale baví, oproti dvojce, je odemykání atlasu.. poslední dobou jsem pařil občas dvojku a tam mě teda atlas moc neba (mapy samotný jsou excelentní). a lab... zlatej lab :)

jo a teď jsem v loot filteru zakázal veškerý rare itemy (kromě 6l).. s tím stromem to je fakt jen zdržovačka :D

ssf 4 eva
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, super je to ted, nemel jsem pocit je to zadarmo, ale soucasne to nebyla takova beznadej jako predtim ♥

rozdil dela ten pocet aktivnich skillu, ze jsou v podstate neomezeny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zvedavej na tu pevnost teda, je za ni hlavne kotel bloodu (5k+) tak by bylo fajn nefailovat furt :)

Patch Notes - 3.27.0b Patch Notes (restartless) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3873809
    GURBON
    GURBON --- ---
    :/ 2ka tu moznost zatim nema ani steam, ani standalone verze
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ahaaaa ono to jde oznacovat! :D jsem za ty dlouhy roky snad nikdy nehral nic, kde bych tohle resil...

Jinak dnes mi TAHLE zoufalost pomohla od netspiku instantne podruhe. Musim kouknout jestli jde i ve 2ce.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: tady si musis oznacit range tech vysledku pro trade no, vetsinou ne moc abych trade nezahltil - jestli nepocita s novym nevim ale to je jedno precvaknuti, ne? to jen vygenerujes a pak cekas
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... jen to teda ma tu samou chybu koukam, nepocita s novym trade systemem
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ha, dik, sice jeste moc nechapu jak to funguje, ale vypada to, ze je to presne to co hledam
    webu reknes jakou chces vlastnost na kterejch nodech a vyplivne to ty cisla, ale odkazy na trade jsou pro kazdy jednotlivy cislo coz je fakt pakarna
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: co dela ten web nevim ale normalne to je uz roky v POBu, ti to najde presne na tu pozici nejlepsi cisla, a otevre trade s nima
    GURBON
    GURBON --- ---
    existuje nejakej elegantnejsi zpusob jak nakoupit spravnej timeless jewel, nez to tady https://vilsol.github.io/timeless-jewels/tree najit a pak do zblbnuti oklikavat? Uz jen to ze to nepocita s novym tradingem a hleda to jen in person trady me neuveritelne toci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zDPS koncept dotahnul jako obvykle k dokonalosti, ted 8-mod corrupted Fortress se 200 procent life a imunitou na ailmenty, jsem sel do sprchy a pak do mesta nakoupit, a kdyz jsem se vratil, byl boss akorat na cull... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    bacha, ty ruce jdou tradovat, jsem zil v tom, ze maji bejt account bound
    a nektery ty mody jsou dost OP, maji vzdycky suffixy z poolu svejch skillu, a prefixy obecne, takze 15 procent life treba!

PoEDB, Path of Exile Wiki
    https://poedb.tw/us/Grafts#GraftMods
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Tak uz jsem nasel ten hacek v tom siege balista buildu, ten pojebanej Timeless jewel co je v tom sakra dulezitej je k nesehnani :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    aby bylo jasno co jsem udelal

EVILMIND: jestli ti to nedelalo od zacatku, ale az casem, treba by to taky mohlo zabrat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me to jede v pohode jako, akorat loading mest/heist trva fakt pekelne dlouho... proste kdekoliv jsou jiny lidi

RF je bozi, a poctivou usilovnou mravenci praci (padla hinekora lock) jsem s nim vydelal za dnesek 20div na jewelly, takze rano muzu swapnout na CWS konecne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    CHOCHA: Aha, ja to mam tak 50 na 50 jestli uvidim vlnu a monstra, naslepo se to hraje dost blbe. Zkusim, dik.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: dnesek jsem "vyresil" opravou instalace klienta, ale jestli to zabere i jindy, buh vi
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: chjooo, tos mne nepotesil
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja se fakt uz poseru, v a8 zacala lagovat i poe1 :((((((( prooooc? zas zkousim vselijaky finty z netu a nic nezabira
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam