ahoj, prosim, mam nekolik dotazu .. neutlucte me ,)
1) hraju druhou postavu, prvni mela defakto na kazde mape chlapika u vozu, ktereho kdyz jsem porazil, tak jsem si mohl vzit nejaky jeho item, druha postava zatim nepotkala ani jednoho jedineho. (67 lvl na druhe)
2) jak poznam maximalni pocet socketu na itemu? viz obrazek, oboji je telo armoru .. u jednoho mam 6 socketu, na druhem se mi nedari udelat vic jak 4
3) chromatic orb - rozkladam snad uplne vse co mi padne, v zoufale snaze ziskat chromatic orby, ale fakt se mi nedari, obcas nejaky padne, velmi velmi zridka nejaky dostanu za rozlozeni, ale je to neskutecne raritni, je na to nejaky trik?
4) absolutne nechapu co mam delat s contracts .. tusim, ze smysl je v Rogue Harbour to vlozit do nejakeho zarizeni a pak se asi neco stane, ale asi to nedelam vcas, nebo mi padaji slabe levely tech kontrktu a vzdy mi to aspon tusim rekne, ze jsem vysoky level? (asi se ztracim), mam jich dost, ale vubec netusim co s nimi. jsou dva druhy ..
5) uz v prvnim Partu mam pouzit Blood Altar .. rekl jsem si, ze s prvni postavou jsem neco minul, tak ze si udelam druhou .. no asi jsem to minul znovu. kdyz se tam portnu (Menagerie), tak mi Blood Altar da na vybranou vybrat nejaka monstra, ale .. opet netusim co a jak, at vybiram cokoliv, nedari se mi nic vyvolat
děkuju moc za trpelivost ..