• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: neco konkretnejsiho ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v ramci hledani vhodne farm strat jsem skoncil u tohohle, wisp map/scarab farma, fun :)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    spend too much time destroying walls before the encounter - wtf, to jako vazne musis rozbit co nejvic tech zdi pro vetsi profit? ggg
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: + drtiva vetsina tehlech lidi nema char kterej ma def i dmg nato to farmit coz jde ruku v ruce stim co rikas.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: me treba prijde, ze v podstate vsechny meta vydelavaci strategie maji spolecne to, ze maji vysoke vstupni naklady. Typicky otevreni mapy stoji treba 3-5 div. Takze drtiva vetsina hracu se na ne muze tak max koukat na youtube, protoze proste nemaji kapital na to rozjet to tak, aby byli schopni se vyrovnat s tim, ze treba budou mit smulu a hned ty prvni investice se jim nevrati.
    A tomu by slo snadno predejit tim, ze by scarab drop nemel raritni vahy, v podstate k tomu neni duvod.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Announcements - Keepers of the Flame - What We’re Working On - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3874760

btw. "We are putting together a list of adjustments to address this, with an emphasis on making currently underperforming strategies more competitive."
    - takze tree nerf? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak to je snad prvne, co GGG udelalo nejakou zmenu, co omezi scamy - to asi Mark taky slapnul na minu... :-)

* The Market now shows a warning if you're trying to buy an item that is the same Item Class but has a different price to the one you've travelled to purchase.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Uz mi to vyresilo netspiky asi 5x, prohlasuju to za funkcni metodu GURBON
    Doufam ze nam to daj i do 2ky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    taky me bavi ty landmine videa, kolik lidi na to skoci :)

Twitch
    https://www.twitch.tv/pathofexilebota/clip/PlainAdorableDaikonJonCarnage-RsK5_uTxvbz9pMwv
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak musim rict, ze liga jako super ted po patchi, a to me breach na POE1 nikdy nebavil, a prakticky nekolik poslednich let jsem ho preskakoval vzdycky. K tomu crafteni na strome, taky super, i kdyz samozrejme na to, jak lidi sbiraji stacky divine a magebloody se taky divam jen na youtube... :)

Dokonce jsem uz neplanovane pouzile bloodline ascent, bo mi doslo, ze se vlastne nemusim vzdat zadneho ze svych, kdyz si ten svuj pripojim pres forbidden jewelly. Takze beham se trema ringama bez amuletu. Plus nova kombinace CWS pouziva jen sama tichoucka kouzla co nemaji skoro zadny efekty (flamewall je nejvic videt), zadnej bladefall pres celej screen, takze se v podstate jen vznasim mapou (Maven mtx z Kirace) a kolem explodujou monstra...
    Ted jeste akorat budu muset vymyslet jakej dalsi char na boss challenge, bo timhle to asi moc nepude.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: myslim je tam cadiro nebo tak neco, od minule ligy, v podstate funguje podobne jako Seer, ale za goldy. Plus asi v research z tech random craft stolecku je taky myslim jeden na uniq, tam bys ho mohl dostat zadarmo.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: V safehousu se neco kupuje? To je nejaka nova vec par lig zpet? Ja jsem ztravil posledni rok na Ruthlessu, tam nic takoveho nebylo :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    musim se podelit o historku ze soboty: z niceho nic pise znamej, ze JEHO znamej ma v safehouse Mageblood, ale nema goldy- a co s tim. Tak jsme afkovali hodinu v instanci a v HO, modlili se, aby to nespadlo.. a podarilo se :) 118k goldu stoji, kdyby to nekoho zajimalo. Syndicates OP
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    nazdárek

jako nechtěl jsem tuhle ligu hrát, není tolik času.. ale nakonec jsem neodolal :) rf jsem chtěl vyzkoušet opět od doby, kdy přidali chieftainovi explode.. zatím spokojenost, ale jsem jen ve žlutejch mapách zatím. co mě ale baví, oproti dvojce, je odemykání atlasu.. poslední dobou jsem pařil občas dvojku a tam mě teda atlas moc neba (mapy samotný jsou excelentní). a lab... zlatej lab :)

jo a teď jsem v loot filteru zakázal veškerý rare itemy (kromě 6l).. s tím stromem to je fakt jen zdržovačka :D

ssf 4 eva
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, super je to ted, nemel jsem pocit je to zadarmo, ale soucasne to nebyla takova beznadej jako predtim ♥

rozdil dela ten pocet aktivnich skillu, ze jsou v podstate neomezeny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zvedavej na tu pevnost teda, je za ni hlavne kotel bloodu (5k+) tak by bylo fajn nefailovat furt :)

Patch Notes - 3.27.0b Patch Notes (restartless) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3873809
    GURBON
    GURBON --- ---
    :/ 2ka tu moznost zatim nema ani steam, ani standalone verze
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ahaaaa ono to jde oznacovat! :D jsem za ty dlouhy roky snad nikdy nehral nic, kde bych tohle resil...

Jinak dnes mi TAHLE zoufalost pomohla od netspiku instantne podruhe. Musim kouknout jestli jde i ve 2ce.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: tady si musis oznacit range tech vysledku pro trade no, vetsinou ne moc abych trade nezahltil - jestli nepocita s novym nevim ale to je jedno precvaknuti, ne? to jen vygenerujes a pak cekas
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... jen to teda ma tu samou chybu koukam, nepocita s novym trade systemem
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ha, dik, sice jeste moc nechapu jak to funguje, ale vypada to, ze je to presne to co hledam
    webu reknes jakou chces vlastnost na kterejch nodech a vyplivne to ty cisla, ale odkazy na trade jsou pro kazdy jednotlivy cislo coz je fakt pakarna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam