• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Kurna jsem zrovna pryc na Open :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jesus, zase free na launch

Path of Exile 2: The Last of the Druids Announcement Teaser
    https://www.youtube.com/watch?v=R4c0znfzdBQ
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Pristi ligu si udelam asi neco sveho na open a budu to vybirat podle patch notes. Podle kterych se rozhodnu pres co budu farmit MB. Tuhle ligu me zdrzel spatnej starter a MB jsem mel az day 6-7.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: resp. expeni asi spis jako bleed Retaliate. Smite by nemel tu damage bez dex stacku, kterej asi na zacatku nebude tak snadnej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak jelikoz hraju ted Smite, se kterym jsem stejne zvyklej expit alty, takze vim ze je v pohode pouzitelnej v docela dlouho i bez equipu, tak muzu do life stacku swapnout pozdejc. Ale ty uniq jsou krome Apostate vsechny laciny, a navic jedina mandatory vec je ta Grey Wind sekera, co stoji 2c od prvniho dne. Ostatni uz jen skalujou damage.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: A to mas na mysli ten life stack jako starter ? Pac ten Glad me prisel bez tech mandatory uniqu total useless.

Btw : na open jsem zkousel otoho Arakali okultistu co ma taky chaos explode ale je to proste vsecko slaby proti tomu Chiefovi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako jo, to me bavi taky, ty vybuchy jsou hrozne fajn - ale uprimne ten poison prolif fungoval ve vysledku skoro stejne. Jsem na gladovi zkousel tu flasku na exploze, a neni to ono. Jeste chci zkusit tohle, ale nemam curse on hit takze bych to musel potunit trochu:
    Trade - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/trade/search/Keepers/Bg3l8mY3f8

Vtipny jak ten char co ted hraju vlastne vubec nepotrebuje mageblood, ve skutecnosti jsem s nim slabsi, mam ho jen na QoL, jako imunity na dotky a raritu. Skoro laka to priste dat jako startera... :-) Bo jsem uz hodne dlouho nehral startera co by mel potencial pushnout vsechen kontent bez nejakyho mirror tier gieru, a timhle jsem dal vsechny ubery deathless zatim.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: ja se vratil zpatky na Chiefa mam addiction na ty mega vybuchy co gumujou offcreen a jeste vsude nechaj ignite prolif.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako on ma, teoreticky, konzistnejsi damage. Ale je hrozne videt, jak soucasne ve chvili, kdy ti zbude jeden souper a jeste nedava damage nebo ho dava "divne", tak to ten build uplne vypne. Puvodne jsem to prave chtel zkusit na Grueling, kterej jsem jeste nikdy nehral, ale nemel jsem na to nervy. Ale je pravda, ze Emiracle s tim ubery daval, akorat teda v tom sestrihu neni videt, jak dlouho... :-)

Swap do life stacku (nakonec teda se Smite protoze Helix se mi nelibi) naprosta pohoda, zatim jsem umrel jen jednou kdyz jsem to jeste testoval a nedoslo mi, ze dotka uz neni kamarad, jinak ted to je to co jsem chtel - farma Uber bossu co mi nic nedelaji. Nema to jako zadnej epickej damage, ale me nevadi minutu drzet na Uber Sirusovi tlacitko... :-) Jen skoda, ze nemuzu Vaal verzi, bo ta se pocita jako aura. V klidu 25k HP aniz bych do toho moc investoval.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Tak ten Glad je jen na darmu T17 bossu a Gruelingu na vsechno ostatni me prijde Chieftain lepsi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: po dalsich dvou dnech a dalsich desitkach div si myslim game over pro tenhle, mi dneska doslo, ze jsem vlastne postavil jen kopii sveho startera, co funguje na poison misto na ignite, a vsechny problemy z nej jsou tam horsi... :-) A jejich reseni jsou stovky div navic. Vrchol jsou ty novy uber bossove, ktery vubec nedelaj zadnou damage sami o sobe, a z ty jedny rany za pul minuty fakt zadny CWS nevycaruju.

Takze vecer swapnu do life stacking Helixe, to citim uplne ze to bude to prave... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Avizovany start POE2 0.4.0 je na early December https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3876666 podle https://www.poe-vault.com/poe2/news/poe-2-patch-0-4-0-is-launching-in-early-december to bude 12.12. a pravdepodobny start D4 S11 bude 9.12., teoreticky by se to melo dat stihnout, pokud toda GGG nepusti 0.4.0 uz 5.12. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw uz jsem rikal, jak me desne sere ta zmena invitacek ve Feared?

jsem 38/40 a furt marne cekam na Maven witness pro Remembered, koho do pici napadlo tam dat neco, co spawnuje totalne random, a ovlivnuje to jedinej node v atlasu (ktery samozrejme mam a absolutne to nepomohlo)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jak vypada stavba noveho buildu z pohledu WealthyExile kdyz do nej konecne po dvou dnech zuriveho farmeni na MB na 74 swapnete :-)
    navic samozrejme veci, na ktery jsem predevcirem koukal ze neni treba hrotit a jsou za 15c, jsou najednou za nekolik div

jsem tenhle tool zacal konecne tuhle ligu pouzivat pravidelne, me vzdycky vadilo, ze zadna z tech webovych utilit nema to, co mivala kdysi nejaka co jsem pouzival 5 let dozadu, ale autor ji prestal vyvijet - snadna kontrola po kazde mape, jsem jen hitnul tlacitko kdyz jsem naposled vylezl z portalu a uz to vyjelo
    a ono se ukazalo, ze WE to vlastne ma, byt nepocita batoh ale to je vlastne dobre spis, akorat jsem ho nepouzival dost na to, abych si vsimnul, ze vedle Total se da koukat na statistiku jednotlivych snapshotu
    coz je dobry, takze se tim snadno sleduje i treba kolik vas treba stalo jako crafteni neceho v te drobne currency, nebo v tomhle pripade reset postavy

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSA - pokud nevidite Xoph finisher effect z poslednich dropu, prestoze jsem ho urcite claimnuli, staci navstivit tuhle stranku s prehledem ziskanych dropu, a instantne se objevi ve hre

https://www.pathofexile.com/my-account/twitch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo a jsou i v tech hivebraidech, tam pro zmenu random v tech spojovacich prepazkach v tunelu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: i vic, je to random, a jsou jen na tom vnitrnim okruhu, takze staci probehnout ten nez pustis defence
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kolik byva v tech hive fortach tech boxu k otevreni standardne? 4 je tak?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak nektery ty foulbourn verze uniq jsou pekne mastny... bych chtel zkusit novej tech na CWS a Embalmery skocily z nuly na 50 div hned po zverejneni. Nastesti ono to stejne nejde hrat moc dobre bez magebloodu, tak asi nejdriv nasetrim na ten... :) Si zejtra prenastavim strom na maximalni foulborn, bo nic normalniho mi stejne nepadne, a asi lepsi fishovat nejakou takovouhle vec na common uniqu.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Strom je fakt dobrej jen na ty yellow crafty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam