• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: po dalsich dvou dnech a dalsich desitkach div si myslim game over pro tenhle, mi dneska doslo, ze jsem vlastne postavil jen kopii sveho startera, co funguje na poison misto na ignite, a vsechny problemy z nej jsou tam horsi... :-) A jejich reseni jsou stovky div navic. Vrchol jsou ty novy uber bossove, ktery vubec nedelaj zadnou damage sami o sobe, a z ty jedny rany za pul minuty fakt zadny CWS nevycaruju.

Takze vecer swapnu do life stacking Helixe, to citim uplne ze to bude to prave... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jak vypada stavba noveho buildu z pohledu WealthyExile kdyz do nej konecne po dvou dnech zuriveho farmeni na MB na 74 swapnete :-)
    navic samozrejme veci, na ktery jsem predevcirem koukal ze neni treba hrotit a jsou za 15c, jsou najednou za nekolik div

jsem tenhle tool zacal konecne tuhle ligu pouzivat pravidelne, me vzdycky vadilo, ze zadna z tech webovych utilit nema to, co mivala kdysi nejaka co jsem pouzival 5 let dozadu, ale autor ji prestal vyvijet - snadna kontrola po kazde mape, jsem jen hitnul tlacitko kdyz jsem naposled vylezl z portalu a uz to vyjelo
    a ono se ukazalo, ze WE to vlastne ma, byt nepocita batoh ale to je vlastne dobre spis, akorat jsem ho nepouzival dost na to, abych si vsimnul, ze vedle Total se da koukat na statistiku jednotlivych snapshotu
    coz je dobry, takze se tim snadno sleduje i treba kolik vas treba stalo jako crafteni neceho v te drobne currency, nebo v tomhle pripade reset postavy

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSA - pokud nevidite Xoph finisher effect z poslednich dropu, prestoze jsem ho urcite claimnuli, staci navstivit tuhle stranku s prehledem ziskanych dropu, a instantne se objevi ve hre

https://www.pathofexile.com/my-account/twitch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo a jsou i v tech hivebraidech, tam pro zmenu random v tech spojovacich prepazkach v tunelu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: i vic, je to random, a jsou jen na tom vnitrnim okruhu, takze staci probehnout ten nez pustis defence
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kolik byva v tech hive fortach tech boxu k otevreni standardne? 4 je tak?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak nektery ty foulbourn verze uniq jsou pekne mastny... bych chtel zkusit novej tech na CWS a Embalmery skocily z nuly na 50 div hned po zverejneni. Nastesti ono to stejne nejde hrat moc dobre bez magebloodu, tak asi nejdriv nasetrim na ten... :) Si zejtra prenastavim strom na maximalni foulborn, bo nic normalniho mi stejne nepadne, a asi lepsi fishovat nejakou takovouhle vec na common uniqu.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Strom je fakt dobrej jen na ty yellow crafty.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ze tri lodek jen jeden mirror shard, jsem fakt jako smolar
    a stromu radsi ani nebudu zacinat... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jj to sem udelal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: hlavne je to currency takze si to muzes tak za 1c koupit u obchodnika, nemusis hledat trialy
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: Ano :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: stalo se mi to predevcirem take, 2x.

Jinak hosi na 4tej ascend a lab je furt treba ten item co padne v mapach na otevreni je tak?
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: no ja driv pamatuju, ze kdyz uz me to vratilo zpatky, tak se vsim vsudy, ne takhle blbje napul, coz konkretne u toho stromu je fakt smutny
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Tyhle rollbacky obcas jsou ve vsech onlinovkach. Server muze byt pretozeny a nestihne to odbavit a vzdycky to je takhle nesikovny
    GURBON
    GURBON --- ---
    BTW vcera se mi 2x stalo, ze me hra kopla - jednou z mapy, jednou od stromu, kdyz jsem se vratil portaly nikde a vybilenej inventar i presto ze jsem mel nasbirano. U toho stromu me to celkem dozralo, protoze jsem mel zaroven spotrebovanej i graftblood, ale itemy nikde. Stalo se taky nekomu?
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: heh, dik, lol
    ne ze by mi to chybelo, ale dnes tam vletim
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Vis ze na uberlab staci jen jeden trial? U r welcome
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON ... doted nemam ani 4. ascend protoze nemuzu najit posledni trial
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON .... LVL93 - 2K dex, 17 totemu, ve hre ukazuji 200K kdyz je vsechny vyvolam na sucho. Vcera byly nejaky skvrny na slunci. Po tom co jsem 92 lvlu nevidel divine, vcera padly 3 + karta za 5. Nainvestoval jsem a dnes dodelal lvl s tim ze mi pad dalsi divine tesne pred lvlem. Grafty jsou imho moc OP - bez tech 8% dex co na nich mam, bych to mel znatelne slabsi. Neni to nesmrtelny ( porad beham v 5L Briskwarp coz je aktualne asi nejvetsi slabina). Pokud ale vyslovene nezkousim nesmyslny mody/kombinace, funguje to paradne. A porad je kam vylepsovat, jen uz to zacina bejt fakt dost drahy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR:
    ad 1) tvoje druha postava nepotkava mercenaries proto, ze to byla ligova mechanika, a ted je jina liga. Mercenaries jsou pryc. Ted misto toho potkavas breache.
    ad 4) contract muzes bezet vzdycky, vysoky level znamena jen to, ze za nej nedostanes reveal (pravo odhalit cast "velkeho" heistu, kteremu se rika blueprint)
    ad 5) ty nevybiras ty chyceny beasty. Ty mas kliknout na ten recept v seznamu. Vyber beastu je tam jen navic, kdyby ses nahodou chtel zbavit nejake, co ti to tam samo hodi, a ty se bojis ze bys ji nezabil v te male arene (treba mas zluteho flask siphonera nebo tak neco).

WHITEANGEL: nic extra, proste naklikanej strom na vsechny explicity jako vzdycky, jen tam krome scarabu na kvantitu mosnter das jeste 2x whisp. Osobne tenhle strom pouzivam uz asi se 4 sadama scarabu, hlavne ruzne kombinace farmy map, protoze ty zasadne nekupuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam