• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: dik. uz mi to zacalo mazat i ty cesty. asi nahoda, ze je to predtim nikdy nesmazlo.
    jinak ad temple - jeste nejsem v mapach a nejak nechapu ty stolky. v cem maji byt lepsi nez kdyby misto nich clovek dostal tu currency, co samy delaji - trans, alch, exalt!?
    nez sem to poradne pochopil, tak jsem lital mezi truhlou pred stupem a pak hledal, kde ty stolky byly, pac na mape jsou videt az je u nich clovek blizko. zatim je na tom nejlepsi to staveni. chodit to je ale opruz. uz si ani nepamatuju, co bylo v tech minimapach synthesis, ale staveni me tam bavilo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUH: to je hlavni problem templu - shit odmeny. Takze ho chces delat jen pro to, co je v nem unikatni, a to jsou ty top stolecky a Atziri.

Jsem si ted precetl ty zmeny, a mam pocit, ze GGG nechape vubec, ze hraci nechteji nabufovat temple tak, aby to byla dalsi mapa. To si muzu otevrit mapu, kde bude lepsi layout a vic monster, ze jo. Takze to, ze pridavaji do trojkovych mistnosti tezsi bosse, to mi prijde jako ulet - specialne s vedomim toho, jak mizernej loot davaji treba ty samy bossove v mapach v tom summoning circle.

Specialni kruh pekla je proto toho, kdo tam slozite resi, jestli stolecky na exalt, regal, vaal, alch budou spawnovat vic. Cywe. Tohle je super v kampani. Kdyz jsi v mapach tak fakt nepobezis pres debilni temple pro jeden exalt, protoze ted nove bude itemizovanej. Fakt ne.

Medailon co udela temple na 10 runu tezsi tim, ze prida nahodnej waystone modifir. Cywe. Jako. Muzu jit mapu ze jo. Nepotrebuju tohle v temple.

Medailon co rerolluje nabidku tech 6 mistnosti - prvni dobra vec.
    Architekt po zabiti bude nicit jen pulku toho co ted - super.
    Mistnosti vedle sebe se vzdycky propoji, vcetne architekta - super, cest bylo malo.
    Unique vault co vylouci common shit - uverim az uvidim, zatim jsem tu misnost ani jednou nepouzil, vzdycky davala neco co ma hodnotu jen chance shardu.
    HOUH
    HOUH --- ---
    EVILMIND: OK já zatím jen tak stavěl a nešel k bossovi tak to změním. Každopádně teď mám pocit že mě to vlastně spíš "zdržuje" od dodělání kampaně a odměny nic moc :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kazdopadne temple se hodne zmeni, protoze lidi na to nadavaj - osobne si teda myslim, ze to je stejne jako kdysi davno v synthesis lize, jakmile stavis neco na dvourozmerne plose a musis u toho premyslet, komunita je z toho rozzurena, ja si treba tuhle cast synthesis ligy fakt uzival... :-)

Early Access Announcements - Improvements to the Fate of the Vaal League - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3892453
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUH: hele neco urcite bude na youtube, ja nic nevidel/necetl jeste, se udrzuju umyslne v nevedomosti. Ale samotny staveni neni rocket science, proste se snazis dostat k architektovi, co tam je od zacatku, a zabit ho, protoze v jeho mistnosti je extra konzole se specialnima mistnostma, kde si vyberes 4 (mimo jine klic k Atziri), on ti to pak vybombarduje, a ty jedes znova zase, ale snazis se dostat i k tem specialnim mistnostem (ty jsou imunni na vybourani).
    HOUH
    HOUH --- ---
    EVILMIND: Mohl bych tě poprosit o nějaký malý TLDR návod na ten temple? případně dobrý video... já to stavím jak manták a vlastně vůbec nevím o co go :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: mazou se i cesty urcite, jen to proste vzdycky musi byt souvisla plocha. Da se i oznacit konkretni mistnost co chces smazat nejakou extra featurou, ale tusim tam zrovna cesty nesly (bylo to neco jak oznacit mistnost k explozi nebo tak). Kazdopadne kdyz das parkrat otevrit temple/zavrit temple, aniz bys ho sel, tak se ti to urcite smaze.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: jdou ty cesty nejak vymazat? nepochopil jsem, ze se mazou jen mistnosti, takze mam vchod zabetonovanej namestim cest...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo mimochodem na medveda se prodava skin na krokodyla
    MONEY WELL SPEND! :) tak rychle jsem na zadnou mtx jeste nekliknul, mam teda tunu bodu ze support packu
    akorat me sere ze na to, ze tohle je jediny co je zivi, tak bylo docela tezky se k nemu proklikat (musel jsem pres web) a vubec zjistit ze to existuje

krokodyl co sprintuje pres minotaur skin je bozi, pak natocim nejaky map clear video :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak architect je easy, tam neni nic co by instantilo (na Atziri jsem dostal instant kdyz jsem ve druhe fazi ve druhe mistnosti zkusil jit k ni kdyz dela takovy blood kolecko)
    jeste se mi osvedcilo udrzovat primarne centralni rovnou cestu, a stavet na vzdalenem konci - protoze po zabiti architekta se vybombi pulka templu, ale nemuze to udelat tak aby uzemi nenavazovalo, takze o centralni cestu skoro nikdy neprijdete a snadno se to postavi zpatky (cest je malo)

takze po zabiti architekta to vypada takhle, dostal jsem dalsi klic na Atziri tak doufam zejtra novej pokus :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: temple muzes stackovat, jednak je tam nejaka mistnost co pak spawnuje takovy klice, co davaji random buff, a jeden z nich dava +6 temple portalu, ja mam aktualne 24. Takze si to setrim, a pak to delam najednou - a kdyz rikam najednou tak tim myslim, ze vubec nelezu dovnitr, jen stavim, pokud tam nemam neco co ma smysl (ty itemizovany corrupt veci uz lezou nahoru treba).
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Portal uz zase funguje, ale jakoze jeden pokus na architekta a atziri je proste malo. Jsem tam prisel, objevil se architekt a byl jsem venku.ja vlastne vubec nevim co se tam stalo.

Jinak, nevim, jestli po normalnim portu ven se jde vratit, ALE pokud jste v parte a ven se portne jen jeden, tak se pres warp to player muze vratit zpatky. Jestli to funguje i s architektem a atziri (jakoze, vratit se po smrti - treba pokud ten druhy nebyl ucastnikem combatu), to sme nezkouseli. Dat sest portalu jen proto abysme to jen ozkouseli, to je celkem ordeal.

Mmch. Pokud naberu sest portalu na otevreni templu, musim to delat hned nebo konzole zustane available dokud ji nepouziju?
    GURBON
    GURBON --- ---
    dalsi dil moji "pohadky" o zkurvenym lagovani - at uz jsem si 100x rekl, ze na to proste dlabu, proste mi to neda. Ze zoufalstvi jsem zkusil ExitLag coz jak jsem pochopil je jen obycejna VPN nekam bliz k serveru, kde se hraje. Celou dobu 3d trialu kdy jsem mel moznost hrat nesel ping nad 20ms. Dnes trial dobeh a je to zas totalni hruza. Nehodlam platit za free hru 60-70usd rocne jen aby to slo hrat. Zitra si zkusim par pracovnich VPN jestli to nekde nepujde lip. X3D tedy snad za nic nemuze, problem mam tedy spis/asi na strane ISP, kterej ale paradoxne s jinejma hrama nema problem vubec. #doprdelestimuz
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem konecne dostavel v templu cestu k atziri - je treba nejdriv zabijet architekta dokud neda room s klicem a pak to pospojovat vsechno, protoze to pri tom vybombi totalne
    dva dny jsem to stavel
    pak jsem dostal instant a sbohem, jeden pokus :-)

plus jako ta zmena, ze uz nejde pouzivat portal, ale musi se rucne bezet ke vchodu, a waypointy to prestalo delat, to snad prijali nekoho z Blizzardu ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    90 minut
    puvodne jsem tam sel jen proto, ze jsem chtel otestovat, jestli muzu s novym setupem tankovat jeho fire utoky
    nemuzu, vsechno dava instant, takze jsem se musel naucit ty mechaniky :-)
    co me teda sere je, ze kdyz uz mas neomezenej pocet pokusu na bosse aby ses ho mohl naucit, tak proc nemuzu mit truhlu nebo portal ven, bych si vzal uplne jine aury

[POE2] Rampage Bear vs Arbiter of FIre
    https://youtu.be/p0Q1hPH5vBY
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Early Access Patch Notes - 0.4.0b Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3890041

heeeej, to nebyl bug, to je proto, ze jsem velkej medved :-(
    *Fixed a bug where Bear form's dodge roll travelled ~30% further than Wyvern, Wolf or Human dodge rolls.

tohle je dobry, kvuli tomu jsem nemohl ani premejslet nad alt setem - teda, az do vcera, dneska jsem to k veceru zkusil kompletne predelat do mitigace phys damage, a necekany dusledek je, ze mam tak malej mana regen, ze zadnou calamitu stejne nemuzu dat :-)
    *Fixed a bug where Walking Calamity would stop spawning meteors if you switched weapon set but remained in bear form.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Act 1 az vlka jako nůž máslem. Pěkné to je.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: hral jsem jen chvili ale mam to ok zda se.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    doporucuju na medvedat prepnout rage generator na Fury of the Mountain jak to jde, docela rozdil :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no to nevadi, maintenance, stejne jsem chtel jit spat :-) jako jde to pomalu, ale neni to frustrujici jako obvykle, akorat teda medveda hrat je o dost tezsi, nez to vypadalo ze Ziggyho videa

kazdopadne temple je super, uz tam mam 2 mistnosti na gemy, takze kazda navsteva jsou 2x 4L, a doufam pujdou upgradovat pak hezky dal
    prvni jsem vyplejtval bo jsem nevedel co cekat, ale druhej uz jsem si krasne oslamovat vsechen equip jak jsem potreboval, minimalne na kampan je to fakt pekna mechanika

potesilo, ze mesta loadujou o hodne rychlejs, neni to rychle jak bych si pral, ale rozhodne velkej rozdil proti minule lize
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Timhle to rozbili

0.4.0 Hotfix 3

Fixed a bug where Cartographer's Chisels could drop 😳
    These items will be automatically removed soon.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako nepadato na strane klient, ale serou to na strane serveru :-/
    NESS
    NESS --- ---
    To vypnuli ?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: ja mam x3d a behalo to v ramci moznosti gpu jak minuly patch tak tenhle. Win 10.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: Ja uz do toho investoval za posledni 2 i 1 ligu tolik casu, ze dokud si nezkusim koupit treba novou GPU, nehodlam se s tim dal unavovat. Moje finalni podezreni je na X3D procesory, coz mi doufam jina GPU vyvrati, ale spis se bojim, ze potvrdi.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: mě to běhá úplně bez problému. ale pomoct ti neumím.
    NESS
    NESS --- ---
    Fubgun dal ted doryaniho, slusny, ma 3 akty a ja dojizim prvni :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Takze vlezu do templu a mezitim mi to resetne mapu co mam rozjetou? proc tam nedaji nejaky rozumny timeout kdy by se to dal ostihnout boha
    GURBON
    GURBON --- ---
    toho jsem se bal :( tak treba pristi ligu, takhle se to proste hrat neda
    NESS
    NESS --- ---
    az na totalne zoufalej drop, ta hra si evidetne predstavuje ze chci hrat neco mezi michem a sorckou, nebo aspon mi to dropem naznacuje zeto je idelani volba, bow zatim 0 drop

jedno use mi to kouslu pri presunu invent-trhula ale rozebehlo se to zpet, jinak nic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam