• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: no konecne hraju taky jiny hry, pac do pseudopokusu jsem investoval mozna 10+ hodin laborovani bez kloudnyho vysledku
    vitej v klubu, mistni spravce s tim ma taky problemy a kdyz to zacnes googlit, najdes takovejch chudaku hromady
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: co si vymyslel ? ja uz nekolik let nemam novej komp :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: deje se mi to uz dlouho ( paradoxne od doby, co jsem si koupil novej komp), muzes si tu vyfiltrovat moje nadavani a pseudopokusy to opravit
    NESS
    NESS --- ---
    lita nekomu taky latency v poe2 ? nektery dny to je oka ale obcas se stane ze mi to lita z 15ms do stovek az tisicovek, pak to je zase oka, kdyz si pustim novou sesnu a zmenim server tak jsem na nejaky cas oka. neni to ze bych mel trvale stovky, ale vylitne peak a zase to spadne v gafu to dela pilu s sirokejma zubama, uprime me to sere
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    WHITEANGEL:
    Harbingers ale nebyli mrtvy, protože ty fracture orby jsou potreba pro crafting end-game veci, kde ti fraktura nikdy nepadne.
    Stejne tak jsem tuhle ligu kupoval extremni mnozstvi beastu, protoze split je zakladni mechanika vyuziti recombinatoru.

Podle mě je PoE 1 v nejlepším stavu, co kdy bylo.

Nevim jestli to tady bylo, kazdopadne Mathil udelal naprosto presny video k tomu, PROČ A JAK hrat PoE a myslim si, že spousta lidí by si to měla pustit a zamyslet se.

Small Rant on State of the "Economy" and People Feeling Left Behind in Both PoE 1 and 2
    https://www.youtube.com/watch?v=AFNuKx8UAMc

(poe2 nerešim a nehraju, to neni vydana hra)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    HOUH: jo.

Jinak bossove muzou but celkem rippy s tim..
    HOUH
    HOUH --- ---
    MARSHUS: a v atlasu máš bosse na plno?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hmm tak mi pad Rite of passage. Z prvního bosse s uniq tabletem Season of the hunt.

130 div.... zkuste to.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Kripp testuje nový build
    KRIPP TEASES HIS NEW POE 2 BUILD - Path of Exile The Last of the Druids
    https://www.youtube.com/watch?v=WAk_GikkVN0
    PANVA
    PANVA --- ---
    Twilight Reliquary Keys dava. 3 dny dozadu Headhunter a dnes Astramentis. Predpokladam ze z toho uz nikdy nic nevytahnu :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    HOUH: abyss, ritual, stastnej corrupt, a Tecrod's gaze se prodal za 70+ div.

Hada porad nemam
    HOUH
    HOUH --- ---
    MARSHUS: a při jakém setupu si to dropnul? :D Jestli ve vaal templu kterej připomíná hada z nokie tak se nedivím :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak dodneška jsem si říkal co to je za volovinu že vám všem padá tolik divine. dneska 10 raw + cca 200 ve věcech. wtf, někdo se zapomněl u rng kasina?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: se nejak divne rozbily algoritmy youtube, me to pro zmenu doporucilo jako top aktualni video tohle z roku 2013 :-)

Build of the Week S01E02: Melee Witch
    https://www.youtube.com/watch?v=_aP9O0Vnt0c
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Path of Exile - Skill System Demonstration
    https://www.youtube.com/watch?v=PwBmzi9zuqU&pp=0gcJCU0KAYcqIYzv
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: jako uprimne, flasky jsem nemackal uz nekolik let, i bez magebloodu je spousta moznosti jak je udelat kdyz ne permanentni, tak skoro - pathfinder, traitor keystone, dalsi veci ve stromu.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: v POE1 jsem dycky nenavidel nutnost mackani peti flasek. i kdyz to hodne vylepsili, tak charmy jsou v POE2 imho hratelne lepsi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUH: no v POE2 je mnohem vic OP, diky tomu, ze je min alternativ na ten slot. V POE1 pro zmenu mas nejvetsi pohodicku s magebloodem... :-)
    HOUH
    HOUH --- ---
    EVILMIND: headhunter mám poprvé teď pár dní a přijde mi to teda dost OP, když chytnu dobrý aury mám i 3x vetší dps a k tomu veškerý def bonusy atd, tím spíš ve spojení s tím jak se jedou + rare monster mapy. Se nedivím že ho nosí každej, doporučuju.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já teda nevím, hraju velmi na klid trade ligu, v obchodech točím nějaký jednotky divinů plus mínus a poprvý jsem zabil Arbitera, je to asi první liga, kterou jsem dohrál slušně do late game.

Ale jak to tak čtu, tak bych se bavit neměl, co? :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam