• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES
    KOKES --- ---
    40k lidí ve frontě, aha tak zejtra:-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    challenge venku, volatile vaal orb je tam pouzit 5x mezi ostatnima novejma currency, takze by to nemusel bejt moc rare

az na challenge k novemu bossovi vypada vsechno chill/easy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fronta jede
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem úplně nějak minul ve změnách existenci volatile vaal orbu - kterej dělá přesně to samý, co dělají vaal orby v POE2

schválně jak brzo někdo bude mít +5 lahvi mageblood :-)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: pěkně mi to komplikujou, už jsem se rozhodoval jen mezistartem s RF into CWS a SRS/abs into HRoC, ale teď už zas nevim, lákaj mě AW varianty. V tom případě asi minioni be it a podle nálady uvidim, do čeho to pak předělám.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: to by částečně mohlo řešit můj tradiční problém s absolution, tam vždycky nakonec největší problém byl, že je těžký se vrátit do boje portálem a nemít nic (na Maven třeba)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: tak s aktualnim trade uz nenechas? ja posledni ligu nemusel psat vubec nikomu, to je skoro jako ssf, akorat si vymenujes currency za veci z cizich truhel... ;-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: nebudeš tam loadovat MTX sračky, takže to bude lepší v každém případě.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: No ja trapne asi pojedu ty fusillade totemy, nicmene tady se typek tvari, ze k tomu nepotrebujes nakoupit v podstate nic a vse se da ucraftit za par drobnejch. Regulerne si rikam jestli neni cas zkusis SSF. Vzdycky me sralo ze v trade lize necham minimalne 1/3 casu na trade. A cas je to co mi posledni dobou chybi nejvic.
    Kinetic Fusillade Totems Guide with Leveling - Cheap Crafts, SSF / HC Viable | PoE 3.28 Mirage
    https://www.youtube.com/watch?v=E28nSBPGu9Y
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw v jungroan interview s dev tymem potvrdili, ze ty lvl 1 corrupt supporty se pocitaji pro vsechny aktivni gemy v linku

jeste nevim presne jak, ale instinktivne v tom cucham CwS buff :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako, jediné, co mě na tom nutí váhat, je že se bojím, že mě to nebude bavit když je to vlastně brutální nerf proti čerstvé Phrecii. Tak jak je to v atlase vs co můžeš udělat idolama. Protože to scarabama nevytáhneš do takových odměn nikdy prostě. Ale uvidíme, já o tom většinou víc mluvím než to reálně běhám, protože pak nejvíc currency stejně vydělám jako hideout warrior, jako každou ligu... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Nevim no zacinam bejt trosku skeptickej po tech videich co vydal Emiracle to bude hrat asi dost lidi a nejsem si jistej jestli stim drop changem to bude tak lukrativni. A pokud to pojede kazdej BoT + jeste lidi tak i ty nove catalysty budou stat hovno.

Jedine co me fakt laka to hrat je ten novej totem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak doufam ten skill tak nevydrží, nechceme v endgame žádný další buildy, co můžou dávát Ultimatum, kromě CwS... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: 110 round ultimatum v kampani GG tak bud jeMirage total OP na leveling a nebo novej Guardina je trosku mimo. Ty kladiva kolem tebe me prijdou trosku OP :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Vypada to jak Synthesis vykousnuti dane mapy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    trochu me teda desi info, ze ten mirror svet bude za loading screenem, doufam to nebude nejakej masakr typu mesta...

PATH of EXILE: Holy Warrior Templar & MIRAGE Hands On + Glacial Hammer Memorial - 3.28 1st Look
    https://youtu.be/GZl2-PtK3jY?si=fIqovRW1CEnRG3mZ
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    challenge rewardy, nic moc teda... mi trochu chybi kdyz to melo neco extra, v armoru se topim

Path of Exile: Mirage Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=60p4WENX9ig
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    twitch dropy na launch

Path of Exile: Mirage Launch Twitch Drops
    https://www.youtube.com/watch?v=NL_TyTsh_u8
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    To asi mozna nepujde pac to by bylo asi moc OP. Ale jsem zvedavej jak tohle overall bude fungovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam