• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Nedava smysl farmit Kalguran scaraby ve vetsim mnozstvi. Pokud pojedes farmu na co se jela na zacatku na Scaraby tak stejne budes targetit pravdepodobne Breach nebo Strongboxy Scaraby produktem te strategie je ze ti budou padat tuna jinejch ale cilene farmit tyhle scaraby pokud nehrajes SSF nema currency wise smysl.

Btw vsem co nejsou tak zbehli farming strategiema doporucuju novou feature na poeninja : https://poe.ninja/poe1/atlas-trees/mirage

+ tutorial : https://www.youtube.com/watch?v=LfV20Vu9quM

Pokud nebudu neco jasne napis poradim jak se vtom orientovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to ani tentokrat neni inflace, ale spis dusledek toho, ze GGG odstranilo dva nejvetsi zdroje chaos orb sinku - kirac map device uplne, a toceni T17 (v jejich aktualni verzi bez tech nejhorsi modu nepotrebujes ani zdaleka tolik).

V podstate ho v roli druhe meny po divine nahradil gemcutter, protoze tech je naopak potreba vic ted, kdyz je porad poptavka po nekoruptnutejch 20/20 co lidi gambli na imbued gemy. Vetsinou po tydnu ligy neni komu prodat gem a uz ani zadne v offhande neexpim, ale vcera jsem mel v offhandu 9x flicker strike, a prodano za 9 div behem chvilky. Lidi jsou jako debilni trosku, kdyby si koupili 20/0 a 20xgemcutter tak je to stoji pulku... :-) Ale jinak jedu DD pro sebe, a i ty celou dobu jedou 70-80c instantne - kde kupujes samozrejme nejaky 1/19 za 3c, v breachi je to naexpeny za par map.

CHA1NDLER: farma zalozena na tom, ze v mirage se vetsina strongoxu promeni na ty, co produkuje jen scaraby nebo jewelly. Takze hrajes co nejvic strongboxu na mape, a jako base mas mirage mapu ktera dela to, ze mirage je pres celou mapu.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    WHITEANGEL: pls jak se produkuji tyhle skaraby ve vetsim mnozstvi ?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    celkem si rikam, kolik lidi na SC kdyz vidi div za 320C prejde na SSF :)))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Nocni update qol?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: "destructive play na city square", to je full informace :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A jakej? Proc nechavas takovou polovicarou informaci..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem doporucuju tu boss rush strategii co ted frci, destructive play na city square - je to vicemene totez jako black barya farma, co jsem tu rantoval ze nerfnuli hned, ale ono je to furt dobry, a jako bonus to splni behem par hodin celej endgame grind challenge, protoze delate vsechny tyhle veci najednou! to je urcite prvne v historii, kdy mam hotovej endgame grind, a pritom mam jen asi pulku challengi celkem

a stoji to jen crusader mapu, nic dalsiho neni treba, takze je mozny to spojit s libovolnou dalsi farmou
    a dropy jsou slusny, mi napadalo desitky astrolabu, crus exaltu, mirage implicit map

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nocni update, masivni QoL! :)

Tornadoes from Bismuth Ores no longer damage the tree in Petrified Amber Ore encounters.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jsem slapnul do ty rudy dneska a jsem presvedcenej, ze se to klidne da udelat i za den (me to trvalo asi 3 dny ale delal jsem jiny veci)

o parnik nejvetsi hodnotu davaji ty 2 nejlepsi rudy, co jsou omezeny na 1 na mapu, takze se celkem vyplati taktika brat jen tyhle dve, a ostatni pasivne pres Nika - pak se to da stihnout tak ze 200 map odhaduju? tu druhou a treti netezit v zadnym pripade, desne trva
    a jelikoz se to da delat alch/go a nic jinyho, tak to rychlejsi hraci nez ja muzou otocit mozna i vickrat za den

vysledek sice tradicne nic moc, ale aspon me to nepojebalo uplne bez mirror shardu...
    poslal jsem naslepo pro cerveny tetovani, kde se v nich vratilo extra asi 8 div, ale je mozny, ze jiny barvy maji ty nejlepsi drazsi, jsem chtel cerveny pro sebe...

a penize jsem hned utratil, rano muzu zacit predelavat build... :-) celkem slusny na to, ze jsem jeste v poledne mel 1 div jen, ale to inscribe ultimatum je fakt OP, a to jeste tam GGG nechalo exalty se stejnou vahou jako divine, takze clovek muze jen skripat zubama jak ho rng pojebava veci s nulovou hodnotou
    jeste mam tak 40 div v inscribe ultimatech, na ktery si verim, ale jako kdyz vidim jak se to fakt prodava tak dost mozna vubec nejlepsi hideout taktika ve hre pro nejakou dalsi ligu je udelat build proti ruinam, a tocit to celej den z vykupu, pri defend wave to vychazi na cca 1 div za minutu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to je prave ale dobre, je to oportunity cost - muzes ore farmit, ale pak nedelas nic jineho. Farmari byly uplne pasivne. Kazdopadne ten smeltovaci scarab na ore stal vzdycky tolik, bo lidi jsou liny...

Kazdopadne dust uz mam, zejtra bych mel dat 50m lodku.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Scarab na Ore to Bars stale pres 30c toje slusne raketa kdyz vemu v potaz ze ty scaraby tisknou jak v 3D tiskane.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ja to nikdy zatim nehral poradne ale tuhle ligu si to asi udelam taky.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: tadz te zklamu Kingsmarch bohuzel jede kazdej po viduu co pred 2 dny udelal Cutedog. A bohuzel Kingsmarch i kdyz v interview rekli ze nebude mandatory ze to tak nechtej tak je mandatory vic nez kdykoli predtim pac farmu ore si muzes ovlivnit (proste demence).

The MOST FUN Early Farming Strategy for 3.28 MIRAGE League
    https://www.youtube.com/watch?v=mRukoX-Kl_I
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako teda jestli tam ten patch uz je, tak naprosto nevidim rozdil v mirage
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: me to nasralo protoze jsem premejslel na co udelam treti atlas, a kdyz jsem ho dodelal a zacal to zkouset tak jsem si to teprve precetl ze uz to nefunguje poradne... :)

Takze jsem se rozhodl udelat neco vlastniho, a treti atlas obetoval na komplet Kingsmarch farmu, kterou vubec nikdo nejede a nejsou na to zadny videa, krome obrazku jak nekdo poslal lodku na standardu a dostal mirror shardy. Tak jsem se zamyslel nad nim, a doslo mi, ze efekt toho prehozeni rudy a obili je, ze s obilim vsichni delali lodky stejne rychle. Ale s rudou jsi sam strujcem svych mirror shardu, takze dneska si na to nafarmim mapy, a zejtra lodka jista! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    bych teda uvital, kdyby z mirage slo portit rovnou do hideoutu
    doufam ze tohle jeste neni jejich tradicni vetsi patch po startu, toho moc neni...

Patch Notes - 3.28.0b Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3918360/page/1#p26594457
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: aspon jsou vsechny scaraby za hubicku ber to pozitivne.

Jinak MB dnes dofarmen zitra zacne frezka a konecne upgrade charu. :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jesus, tak ulitlou strongbox farmu nechali, ale uplne jako niche farmu black barya, ktera je rng a hitnes ji jednou za 20-30 map, tu nerfnuli hotfixem hned jak to nekdo objevil... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Zmonovalo ze to nestihli a neni to nutny, takze to interne posunuli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam