• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: to je ale multimirror build ne? A to i predtim, nez se to zpopularizuje.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    masakr celkem
    bohuzel typickej build co si clovek nezahraje, kdyz ho flipperi objevi driv :-)

POE 3.28 Cast on Ward Break Exsanguinate / Ward Shatter Elementalist AFK UBER UBER ELDER
    https://www.youtube.com/watch?v=3I8fnIS8MXc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: je to nekonečný. Po těch posledních úpravách (kdy ten jeden magor vždycky došel na dno) je to směrem dolu je to 65535, ale do stran to bylo nekonečný vždycky.
    GURBON
    GURBON --- ---
    hmmm ale vypada to, ze kdyz k ty "zdi" chci dojit ( nejde posunout mapa dal) tak vzdycky kdyz se nacita nova lokace, dopocita to tam dalsi kus lokace. Tak to mozna nekonecny je, ale hrana existuje, jen se hejbe. Pujdu dal napravo a uvidim kdy to rozbiju :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    WHITEANGEL: ja prave dodnes taky, pri maximalnim odzoomovani mapy je to cca 11 obrzovek
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    GURBON: Husty ja ziju v domeni ze je to nekonecny.
    GURBON
    GURBON --- ---
    WHITEANGEL: Spocitam to nejak az to vecer pustim. Malo to nebude, nalevlil jsem tam od asi 92 do 97 s tim ze jsem jen odskakoval pro sulfat do map. Od hloubky cca 200 jsem sel jen napravo.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    GURBON: fakt ? kolik poli jsi cca sel ?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Vedeli jste ze dul ma na stranach konce? Ja dnes na jeden poprve dosel, hledam aula :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no kazdopadne, nez zacne LE sezona, presouvam se na ruthless, mam chut na trochu utrpeni :)

koukam jsem to prvne zkousel v lete, takze budu doufat, ze tam stromek bude davat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sakra jsem zrovna vcera dokoupil zbytek tech drahejch coinu a oslamoval svoje gemy, abych dotahnul 40/40, a dneska na to pridaji mirage wishe, takze cena spadne... :-)

Announcements - 3.28.0c Patch Note Preview - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3921494
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Jinak pokud si nekdo hrajete s Searing Bond of Detonation tak vam ukratim cas Conc Effect i kdyz ma tag AoE tak na ten skill nefunguje. Aspon zatim doufam ze to fixnou.

Je to trosku sad protoze se bez toho neda hrat pseudo & 7 link helma.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: To s tema mirrage boxama na scaraby uz bud nefunguje, nebo jsem si to necim rozbil. Uz tak od patku zhruba jsem nemel v mirrage jedinej tenhle box.

Nejlip se vydelava na hlouposti/lenosti lidi. Tuhle ligu uz jsem prodal asi 5 stitu stylem za 50c koupim, pridam na to totem, prodam za +/-5 div.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Nedava smysl farmit Kalguran scaraby ve vetsim mnozstvi. Pokud pojedes farmu na co se jela na zacatku na Scaraby tak stejne budes targetit pravdepodobne Breach nebo Strongboxy Scaraby produktem te strategie je ze ti budou padat tuna jinejch ale cilene farmit tyhle scaraby pokud nehrajes SSF nema currency wise smysl.

Btw vsem co nejsou tak zbehli farming strategiema doporucuju novou feature na poeninja : https://poe.ninja/poe1/atlas-trees/mirage

+ tutorial : https://www.youtube.com/watch?v=LfV20Vu9quM

Pokud nebudu neco jasne napis poradim jak se vtom orientovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to ani tentokrat neni inflace, ale spis dusledek toho, ze GGG odstranilo dva nejvetsi zdroje chaos orb sinku - kirac map device uplne, a toceni T17 (v jejich aktualni verzi bez tech nejhorsi modu nepotrebujes ani zdaleka tolik).

V podstate ho v roli druhe meny po divine nahradil gemcutter, protoze tech je naopak potreba vic ted, kdyz je porad poptavka po nekoruptnutejch 20/20 co lidi gambli na imbued gemy. Vetsinou po tydnu ligy neni komu prodat gem a uz ani zadne v offhande neexpim, ale vcera jsem mel v offhandu 9x flicker strike, a prodano za 9 div behem chvilky. Lidi jsou jako debilni trosku, kdyby si koupili 20/0 a 20xgemcutter tak je to stoji pulku... :-) Ale jinak jedu DD pro sebe, a i ty celou dobu jedou 70-80c instantne - kde kupujes samozrejme nejaky 1/19 za 3c, v breachi je to naexpeny za par map.

CHA1NDLER: farma zalozena na tom, ze v mirage se vetsina strongoxu promeni na ty, co produkuje jen scaraby nebo jewelly. Takze hrajes co nejvic strongboxu na mape, a jako base mas mirage mapu ktera dela to, ze mirage je pres celou mapu.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    WHITEANGEL: pls jak se produkuji tyhle skaraby ve vetsim mnozstvi ?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    celkem si rikam, kolik lidi na SC kdyz vidi div za 320C prejde na SSF :)))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Nocni update qol?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: "destructive play na city square", to je full informace :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A jakej? Proc nechavas takovou polovicarou informaci..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem doporucuju tu boss rush strategii co ted frci, destructive play na city square - je to vicemene totez jako black barya farma, co jsem tu rantoval ze nerfnuli hned, ale ono je to furt dobry, a jako bonus to splni behem par hodin celej endgame grind challenge, protoze delate vsechny tyhle veci najednou! to je urcite prvne v historii, kdy mam hotovej endgame grind, a pritom mam jen asi pulku challengi celkem

a stoji to jen crusader mapu, nic dalsiho neni treba, takze je mozny to spojit s libovolnou dalsi farmou
    a dropy jsou slusny, mi napadalo desitky astrolabu, crus exaltu, mirage implicit map

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam