• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: hmm to me nelaka. A kdybych chtel poctive bez party dotahnout 100 tak je teda nejvyhodnejsi co?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jo, stejny duvody jak breach, densita - kdyz mas build optimalizovany na 5 way, typicky to je char co ma dmg pres celou arenu + aurabot co mu resetuje arenu, tak generujes obrovsky mnozstvi potvor. Na TFT to ma dokonce vlastni chlivecek, protoze to je zpusob jakym tradicne lidi expi alty, ze vylezes z kampane, das nejakej minimalni level abys dostaval expy z te zony, a pak zaplatis a uz jsi rovnou level 100, jen za afk postavani uprostred areny.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: 5way nejak hodne expi? se mi ani moc nezdalo, ale legii jedu celou dobu tak to mozna prubnu. Bohuzel nemam tolik casu, ale za ty roky bych kua aspon 1x 100 mit mohl :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jako tohle je teprve druha liga v historii, kdy jsem dal lvl 100 uplne jako snadno jen tak mimochodem při hraní aniž bych se snažil (ani do endgame grind challenge jsem ho uz nepotreboval), diky tomu jak hrozne moc expu davaji ty breach mapy. Ta první byla Perandus liga, to si pamatuju dodnes, jak před 10 lety GGG přepálil ty expy, a díky tomu dalo level 100 násobně víc hráčů, než předtím ve všech ligách dohromady.
    Ve všech ostatních ligách jsem to vždycky cheatnul přes 5way.

Skoda ze na ruthlessu jsem zatim potkal na lvl 83 breach asi jen dvakrat... :-) Plus sice uz mam diky tomu body ve stromu, ale zatim jsem nenasetril blood ani na ten 1 gift, co mi padnul. Tomu rikam tyranie.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Level 98 Hybrid Crit Kinetic Fusillade Totem Hierophant [3.28]
    https://pobb.in/HMZNHS-lIO3H
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: potrebujes shaper exalt a volnej prefix, totem je jedina moznost co tam z toho muze padnout
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Pekne! Taky jedu podobny build jen ssf.
    Jak ze craftis ten stit? Ze bych si ho taky udelal?
    GURBON
    GURBON --- ---
    jako jo, hezka liga
    Koupil jsem si nvidia misto ati a vetsina lag problemu je pryc, kdyz to na zacatku blblo, vyresily to Canada east servery.
    Kinetic fusillade totemy fakt totalni pohodicka, mozna az moc. K nahlednuti zde: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Gurbon-3509/characters - Dalsi_Dedek_bez_kalhot
    Uber elder deathless a krom jedny smrti u Siruse me nic nezabilo. Maven jeste nemam, ale tam vim ze memory game me sunda pac jsem jelito :)
    Po dlouhy dobe char co vim, ze by tu 100 dal, ale na 98 uz nemam chut to lvlit - asi tu 100 nikdy mit nebudu
    Toho Aula jsem doted nenasel a vlastne mi ani tolik nechybi. Dalsi podstatnej boost by sel vyrazit z bosse v Sanctum, ale celou tu mechanku vyslovene nenavidim a nejsem ochoten se s tim drbat.
    Nebyt prodavani +1 totem stitu, nikdy bych na to nevydelal. Do 98 mi padlo z dropu presne 7 div.
    Cenu gearu co ma ted odhaduju neco kolem 40-50 div.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: tam pise 800 div ho stalo to postavit
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: to je ale multimirror build ne? A to i predtim, nez se to zpopularizuje.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    masakr celkem
    bohuzel typickej build co si clovek nezahraje, kdyz ho flipperi objevi driv :-)

POE 3.28 Cast on Ward Break Exsanguinate / Ward Shatter Elementalist AFK UBER UBER ELDER
    https://www.youtube.com/watch?v=3I8fnIS8MXc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: je to nekonečný. Po těch posledních úpravách (kdy ten jeden magor vždycky došel na dno) je to směrem dolu je to 65535, ale do stran to bylo nekonečný vždycky.
    GURBON
    GURBON --- ---
    hmmm ale vypada to, ze kdyz k ty "zdi" chci dojit ( nejde posunout mapa dal) tak vzdycky kdyz se nacita nova lokace, dopocita to tam dalsi kus lokace. Tak to mozna nekonecny je, ale hrana existuje, jen se hejbe. Pujdu dal napravo a uvidim kdy to rozbiju :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    WHITEANGEL: ja prave dodnes taky, pri maximalnim odzoomovani mapy je to cca 11 obrzovek
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    GURBON: Husty ja ziju v domeni ze je to nekonecny.
    GURBON
    GURBON --- ---
    WHITEANGEL: Spocitam to nejak az to vecer pustim. Malo to nebude, nalevlil jsem tam od asi 92 do 97 s tim ze jsem jen odskakoval pro sulfat do map. Od hloubky cca 200 jsem sel jen napravo.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    GURBON: fakt ? kolik poli jsi cca sel ?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Vedeli jste ze dul ma na stranach konce? Ja dnes na jeden poprve dosel, hledam aula :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no kazdopadne, nez zacne LE sezona, presouvam se na ruthless, mam chut na trochu utrpeni :)

koukam jsem to prvne zkousel v lete, takze budu doufat, ze tam stromek bude davat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sakra jsem zrovna vcera dokoupil zbytek tech drahejch coinu a oslamoval svoje gemy, abych dotahnul 40/40, a dneska na to pridaji mirage wishe, takze cena spadne... :-)

Announcements - 3.28.0c Patch Note Preview - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3921494
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam