• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Ten bodik je mi uz ted uplne u zadele. Pro ten pocit ze muzu chcipat jak chci to sice chapu, ale jestli tu 100 dotahnu, nebudu mit duvod snazit se dal. Totem me fakt nemotivuje, ten max jsem si dal jednou a nemam chut se s tim trapit.
    Jsem si rikal ze kdyz uz se cejtim nesmrtelnej, zkusim k tem unstable breachum pridat delirium, ze by to mohlo bejt rychlejsi. Jo, takze nesmrtelnej rozhodne nejsem :D
    Asi se do toho zkusim jeste oprit, ale obavam se ze jak jednou hebnu, bude to uz naposled.
    Pro me byla asi nejvetsi motivace kdy jsem se maximalne prekonal liga kdysi davno, kdy jsi za urcity lvly na HC dostaval kusy brneni. To cerveny za lvl 80 nosim hrde dodnes.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: já třeba hrozně trpím, když ztrácím expy, takže se pak instinktivně vyhýbám nebezpečným věcem - dřív to bylo ještě mnohem horší, než zrušili expy na bosse, to jsem třeba x dní na ničem nebyl než doexpím další level. Takže mít 100 je hrozně osvobozující, najednou je fuk kolikrát umřu.
    Navíc další skill bodík se vždycky hodí... :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Jo, chapu. Ja to mam podobně jen tak u 95 většinou ;)
    Ale myslel jsem to tak, že to jde..
    A jestli hraješ poe, tak si ceníš něčeho jinýho víc než času ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... jsem noob co hraje poe1 od open alpha
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: Hele nevim jestl je 100 pro kazdyho nooba. Dnes jsem to zkusil odpovedne nedelat kraviny, jeden untaindead paradise abych ho mel v atlasu a po 2+ hodinach mam 7%. Pokud si nevazis svyho casu, je ta 100 asi jednoducha, ale pokud jako ja pocitas +/- vlastne nevim jestli se s tim chci dal srat. Vim ze to dam, ale toho casu co to chce je absurdne moc. Samotny postave to uz nepomuze coz je to co me vlastne vzdy hlavne zene. Jediny co me ted vnitrne tlaci je "kdyz ted ne, tak uz nikdy". Do 99 to vahu melo, ale ted uz moc ne. A to co me nejvic srazi k tomu se na to vysrat, ze kdejakej vocas, kterej narozdil odeme cas ma, to da s prstem v nose :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Chteli si zvecnit jejich vzpomibkovy build ze standartu ;)
    Vis jak prvni level 90 nebo neco takovyho. 100 tehdy nebyla pro kazdyho nooba.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jo to jsem nikdy nechapal lidi, co si zaplatili nevim kolik xxx dolaru za to, aby tam poslali svuj total trash build :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jo to byy doby, kdy jsem jeste hraval HC a tahle na mapa na HC byla hukot. Ale taky to slo. Ale ta chary tam jsou tri typu.
    DPS glass cannon, ktery te chce oneshotnout.
    full immortal tank
    trash, ktery minul cil a umre, kdyz se na ne podivas a redi sanci na prvni dve skupiny :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: to jsou umyslne udela PvP buildy od hracu, ktery jsou prave udelany na to, abys je nezabil... :-) Ty nejlepší mají legacy věci z té doby, navíc se tam dmg přepočítává PvP scalingem. Typická finta té doby byla maximální block a obrovský regen, proto pokud tam proste jdes jako DPS, tak utřeš, a v nejlepším případě to dáš na remízu, pokud nepotkáš někoho kdo tam instantní.

Škoda, ze dneska se ta mapa nechodi už vůbec. Už si nepamatuju jak se to zabijelo, kdyz se chodit musela, ale myslim na vetsinu hracu tam platilo DoT (nejde blocknout), frostbomba, klasika prostě, případně mine setup na instakill. Pamatuju si, že jsem tam jednou byl asi 40 minut, protože mi zbejval poslední char se skoro imunitou na všechno, takže jsem měl jako melee build v ruce Balefire, a držel jsem ho v Scorching Ray a pomalu pižlal.

Dřív byli lidi co se na ni specializovali, protože tam něco padalo, co nikde jinde nebylo, takže na to měli monopol, ale nevím už co.

CHOBOT: ode dneška hraju Last Epoch, ale až s tím skončím, tak si chci zkusit ješte Cast on Ward. To vypadá, že to má všechny výhody CwS, a k tomu navíc damage na uber bosse. Plus je docela pravděpodobný, že to další ligu nerfnou.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nejaky veci v ty hre fakt dodnes nechapu. Kdyz uz jsem po lvlu tak zkousim vsechno mozny a ted jsem sel Hall of grandmasters. Skoro cely to dojdu a ve 4tejch dverich jsou 2 kokoti, u kterejch muzu behat treba rok a nikdy je nezabiju. Tohle je snad jedina mapa, kterou jsem nikdy nedal sam.
    A teda do jedny ty void jsem zkusmo vlez nekdy na 97 a zbabele quitnul asi metr do vstupu :D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    GURBON:
    ORBIT: byl jsem si moc jistej po prvnich dvou, a neuvedomil si, ze mi hned nebezej flasky a nemam endurance charge a Izaro dava desnej phys dmg.
    EVILMIND: za prve muj cws bude jiste velmi daleko od tvyho :) a za druhe ja jak lab vubec nebeham, tak nesbiram zadny klice, dark shrines a buhvico dalsiho, takze Izaro je naboostenej naplno.

Jsem si s tim cws asi moc zvyknul se flakat. A ja mam teda tradici prislis brzkych tranzici na buildy, ktery maj pak s poslednim labem problem, driv treba pravidelne CI 6-portal-per-map flicker.

Ja mam Izara fakt rad, skvelej dabing, skvelej lore, ale lab jako celek je pro me bes.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    diky tomu, jak JeNebu dostava vzkazy od zvoidovanych charu jsem aspon zjistil, jak se da prejmenovat postava, to jsem netusil prestim :) si to tady jen odlozim

https://www.pathofexile.com/my-account/character-rename
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Patch Notes - 3.28.0e Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3924293/page/1#p26609473
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: hrozne dojemna story, uplne nejak vynechal, jak RMT z toho mirror serivce je jeho zdroj obzivy, a jak jeho manipulace s cenama hre skodi. A ze to je ucet, na kterym ma 1500 itemu pro mirror, to je dobrej primej zasah! :-)

Jinak jsem s tim sem zrovna sel a to mas jeste nejakou kratkou verzi, uplne ti tam chybi ten odstavec, jak to znici ekonomiku na standardu (nic takoveho neexistuje krome jeho RMT) a jak se leci se depresema, takze neni spravny ho banovat (na to mi asi chybi dost smajliku).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: jako urcite muzu afkovat s CwS i ten super uber lab, obyc uber lab te nemuze nikdy zabit. Pokud ho teda zrovna nenaboostis vsim co muzes a na sebe nenahazes cursy nebo tak neco... :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: Izaro crituje a tvuj prvni hit te sejme. Hejbej se, to je klic. Nestuj a netankuj izara. Me vyndal uplne stejne.

A fracturing orb mi taky padl jeden a fractnul nejaky shit na hulce ;)

No budu pokracovat v alchovani vsech blasting hulek co najdu ;) alchu je vic nez dost a neco padne
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Il_Nam [TFT], Ikona role, TFT Founders — 6:41
    @everyone

For those who don't know me, I am the owner of the server.

My account got banned this morning completely all of a sudden, without any prior warning or any message from anyone.

I'm sure many people are happy that I got banned, and I know I'm not liked by everyone, but I built this server from the ground up in 2019, I dedicated my life to this game and built a community for it, I built free tools for everyone to use, and as an individual a built a shop to service mirror items.

The implications of my ban are massive in terms of how many people it affects, I cant even begin to describe it and how many people it affects.

I am in the worst possible mental state a person could be now, and I really hope this message can reach someone at GGG to overthink it. Why do it? Why destroy so much? This is a 700k people server dedicated for this game, and my account hosts more than 1500 items, some of which cant ever be recreated. This permanently destroys PoE 1 Standard and this server. This could have been solved with simple talking. This server and shop are my life. I am a clinically depressed person who dedicated his life to POE for 8 years and now its all over? Just like that?

Please put yourself in my shoes, no matter how much you dislike me or wanted me to fail. If it happened to me, imagine dedicating so many years of your life to something and then have it just destroyed in a matter of seconds because someone decided to ban you?

Please, if this reaches anyone in GGG please reconsider this, this can be solved without needing to create all this damage.

This is the worst day of my life, and honestly I don't want to live anymore. Please reconsider this and talk to me.

Takze spravedlnost existuje konecne doslo i na pana nedoknutelneho ktery sikanoval bezduvodne lidi z TFT kdyz delali neco co neprospivalo jeho RMT :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jinak u me historicky prvni 99, jedinou 98 jsem mel z deliria ligy kdysi.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHOBOT:
    Kdo jsme? Hraci PoE!
    Co chceme? Death log!
    Kdy ho dostneme? NIKDY!!! :D

Muzes ukazat PoB a mozna nekdo uvidime diru.....
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Jesus ja ten lab tak nesnasim, proc se proste neda vykoupit z labu za 10 div nebo tak neco
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Mfg prijdu si jako uplnej debil, ale je nejakej trik na uber lab s cws? Nechapu, jak je mozny, ze afkuju t16 trialy, ale onehitne me posledni uber izaro jakmile vyleze z diry a ja ani nevim cim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam