• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ja se capnuti nepriblizil a na dps to melo fakt velky efekt. Ale na ssf mam jen svuj gear a nemuzu si naklikat idealni rukavice a pefekt roll u amuletu atd..
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: za me je attackspeed spis nezadouci, resp. da se sehnat levneji odjinud a kdyz to s nim prezenes rozbijes celou tu fullisade
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Jo, chce to asi testovat. Ja jsem to neresil, resp koukal jsem jen na tooltip a ridil jsem se logikou, ale pob jsem neresil vubec.
    A co je lepsi jestli wed nebo treti ele flat, tezko rict. A suffixy asi optimalni crit, multi attack speed :) Ale nic takovyho jsem nevidel a to mi rukama proslo tisice hulek :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: btw dnes jsem delal nejaky pob pokusy a to ze mam celou dobu hulku bez spelldmg me nejen neochuzuje, ale od urcity hranice je to dokonce nevyhodny. To co mam ted jsem koupil za 15D a porovnani s 30D hulkou se spelldmg dopadlo ve prospech ty moji a ne o malo.
    Ale ucraftit 3ele + crit multi bude mozna jeste slozitejsi.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Na nektery veci porad GGG nema odpoved ale tak snad casem neco vymysli.

Co me teda bude urcite chybet dokud nebude nejaka nahrada je 5way carry gold boost a jine sluzby zamerene na specificky kontent treba bloodline Ascendancy carry.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: nejsi sam
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: reálně co TFT nabízelo co hráči chtějí, potřebují:
    - mirror craft, to je zrovna něco, co by se mělo řešit ingame, někdo tam navrhuje použít třeba vitrýny, dovedu si představit třeba že si to crafter koupí jako dekoraci do hideout, a lidi si můžou sami mirrorovat jeho equip (řeší všechny formy scamu)
    - bulk trade, existujou na to alternativy, a osobně díky async tradu jeho význam spíš klesá, pokud má člověk dost goldu tak může v bulku kupovat docela snadno, takhle jsem vždycky vyluxoval truhlu každého, kdo prodával inscribe ultimata tuhle ligu
    - carry na boss/challenge, myslím i bez nějakého vouch systému bude snadné spustit jako servise instantně jinde - tohle je jediné co jsem sám využíval, typicky na startu ligy vždycky kupuju Maven/Uber Elder voidstone kill - protože cena service je menší než cena klíčů, co bych musel nafarmit, a navic nikdy nemam build, co by to dal dostatečně rychle.

Všechno ostatní tam bylo spíš jako okrajová věc, jako lidi co kupujou/prodávají kompletní buildy na klíč, to jsem nikdy nepochopil třeba proč někdo dělá.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHOBOT: Jo diky, chvili sem to tedy nehral ale toto sem nevyuzil nikdy :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    omg, a abyste vedeli, tak ty 1234 mam natvrdo prepsany v layoutu klavesnice prave kvuli poe, protoze kombinace steam/proton/wine/poe blbe preklada 1234 buttons a ja po tech letech proste endokazu ty flasky premapovat jinam :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LIQUIDFREAK: the forbidden trove, nejv2t3í discord server ke zprostředkování služeb, který ve hře nejsou nativne. Bulk buying/selling, power leveling, boss carrying atd.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Co je tft? :D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    gggdíky za currency exchange a async trade, díky tomu už normík jako já na TFT vůbec nemusí lézt.

Od currency exchange jsem vlatsne na TFT vlezl jen minulej tejden když tam mel jebubu mental breakdown a oznacil @everyone, což me dost prekvapilo, nikdy driv se mi to tam nestalo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak ted teprve drama zacne, muj tip je, ze vznikne nekolik konkurentu, vcetne jedne dokonale kopie, nepochybuju ze ty lidi tam si ty scripty zazalohovali, kdyz to k tomu spelo...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: No nikdy jsem to nepotreboval, ale cetl jsem okolo oho hodne drama.
    Drama over, RIP
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TFT vypadá smazaný

ale jelikož je dneska aprila, tak těžko říct - nevím jak moc by byl technicky náročný vtípek, co kompletně smaže všechno z discord serveru a pak to zase obnoví (já bych to neuměl třeba)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... po dnesni optimalizaci strategie jsem schopen tech 7% dat za pul casu, ale je to porad hrooozne pomaly a i pomerne nebezpecny, tak jen cekam kdy mi to ujede a lehnu
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Ten bodik je mi uz ted uplne u zadele. Pro ten pocit ze muzu chcipat jak chci to sice chapu, ale jestli tu 100 dotahnu, nebudu mit duvod snazit se dal. Totem me fakt nemotivuje, ten max jsem si dal jednou a nemam chut se s tim trapit.
    Jsem si rikal ze kdyz uz se cejtim nesmrtelnej, zkusim k tem unstable breachum pridat delirium, ze by to mohlo bejt rychlejsi. Jo, takze nesmrtelnej rozhodne nejsem :D
    Asi se do toho zkusim jeste oprit, ale obavam se ze jak jednou hebnu, bude to uz naposled.
    Pro me byla asi nejvetsi motivace kdy jsem se maximalne prekonal liga kdysi davno, kdy jsi za urcity lvly na HC dostaval kusy brneni. To cerveny za lvl 80 nosim hrde dodnes.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: to sou debilove jsem si rikal ze si to dam ale stimhle fakt ne.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Coo, to jsem zvědav jak to bude fungovat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak to myslim tentokrat vynecham event, Ruin si uziju dost i v Ultimatech :)

Act Bosses and Endgame Bosses will now inflict Ruin with some of their abilities. If you get to seven Ruin your character will die.

The Path of Exile Event that will RUIN YOU! - Rapture Gauntlet Announcement
    https://www.youtube.com/watch?v=qt0bIC4x4fM
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: já třeba hrozně trpím, když ztrácím expy, takže se pak instinktivně vyhýbám nebezpečným věcem - dřív to bylo ještě mnohem horší, než zrušili expy na bosse, to jsem třeba x dní na ničem nebyl než doexpím další level. Takže mít 100 je hrozně osvobozující, najednou je fuk kolikrát umřu.
    Navíc další skill bodík se vždycky hodí... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam