• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    Spis asi driv peklo zamrzne nez bude preskoceni kampane

“As for skipping campaign, it just isn’t going to happen. I’ve actually talked about this quite a few times in the past, but it’s one of those things where there’s lots of downsides that we see to that, and we think that it overall will make the game worse. And I would even go so far as to say that action RPGs that do allow that, I believe ultimately will not have as much longevity as ones that don’t.

There’s a lot of reasons for that, but ultimately that is something that I think is a big mistake for action RPGs to do.”
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Resili na urovni GGG vlastne nekdy proc nechteji ten skip kampaane? Ja chapu, ze pro lidi, co to hrajou x let, tak je kampan otazka 3 hodin, ale me to zabere dva, nekdy 3 dny se dostat do map, kde pro me konecne zaina zabava a to me dost odrazuje to hrat (bavim se o PoE1). Je za tim nejakej relevantni duvod, nebo jen uminenost, ze oni to takhle proste chteji mit?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ano to vime oba :) Neni proc to hrat tak jako tak, poe1 to nesaha ani po kotniky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: skip na prvni char nebude nikdy. Navic to bude delsi jeste, az bude kampan kompletni... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Nic, do doby nez bude real skip na to zvysoka **** :)
    NESS
    NESS --- ---
    Co mate za plan na starter? Amazonu a spiritwalkra se zoo nebo neco jinyho ?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NESS: To bude nejaky json, takze je jen otazka casu nez to bude exportovat pob.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: zatim nemam tucha, ale myslim ze by to snad melo jit ze hry do hry, doufam :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Tohle je bomba, za predpokladu ze vis co delas a vi to i ten tvurce :-) Odkud se ty guidy exportuji ? Primo ze hry nebo z POB ?
    NESS
    NESS --- ---
    Jko kazda pomoc dobra, ale par hub nebo ukazatel u cesty moc nevyresi ze nektere ty mapy jsou zbytcne velke napr A3 The Drowned City, aspon pro alty by tam nejaky skip mohl byt.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak cekal jsem spis campaing skip, ale dobre :)

Path of Exile 2: Streamlining the Campaign
    https://www.youtube.com/watch?v=miL0Ms-VwGI
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja myslel jako tamnutej boss, tronado ptak z ultimata, Bahlak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako jestli tam je jeste nejakej utok kdy se tocis, tak to je dost jako muj barb v D4 ted... :-)

Ale vic se mi asi libi zoo.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tornado ptak ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    definitivne hraju tenhle class :)

Path of Exile 2: Spirit Walker Ascendancy Showcase
    https://www.youtube.com/watch?v=86MS6GHBAOg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vypada reakce je vesmes stejna jako moje, na zacatku nadseni nad trailerem, a pak wtf :-)

jo ale zapomnel jsem zminil, ze jsou tam challenge, coz je vzdycky moje hlavni motivace, takze holt zatnu zuby a jedu, navic ten totem za ne je MASIVNI, budu potrebovat novej hideout :-)

nektery veci jsem i prehlidnul, jak jsme na discordu resili neco co bylo treba pred chvili, treba jak tam udela ve strome ten breachstone - asi na 6 kliku, a vubec nechapu o co se vlastne jako snazi, komentar k tomu "most redundant thing i've ever seen", to je presny :-)

PoE2 Streamers React To Return Of The Ancients Content Reveal
    https://www.youtube.com/watch?v=pBIBCPQnLKg
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    LIQUIDFREAK: vzpomněl jsem si :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: to se ještě nevyjádřil liquidfňuk :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam