• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    You NEED To See These Ascendancy Changes
    https://www.youtube.com/watch?v=JfyoJYCRNMo
    NESS
    NESS --- ---
    Zitra patchnotes ?

Uvidim do blizsiho vyberu se mi dostalo to Zoo https://www.reddit.com/r/PathOfExile2/comments/1t7d5gd/spirit_walker_list_of_beast_bosses/ , martial monk a jedovatel patfinder
    NESS
    NESS --- ---
    Path of Exile 2: Expedition - Exploring the Ocean
    https://www.youtube.com/watch?v=ZIzyNUTiYCo
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LIQUIDFREAK: ok, ale tak potom s tím přece nijak nesouvisí, jak nový hráči odpadají v průběhu kampaně. Steamchart čísla, achievementy nebo hráčská retence imo nemaj nic společnýho s tim, že veterány nebaví běžet kampaň postopadesátý.
    Naopak bych dojmologicky spíš řekl, že GGG ty čísla opravdu má a ví, že rerun kampaní nemá s hráčskou retencí nic společnýho, a naopak tim bráněj potenciálním epxloitům.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHOBOT: Ale pozor, takhle sem to vubec nemel na mysli. Proste bych rad v sezone dal kampan JEDNOU a pak uz mohl jit se skipem. Kampan v sezone pro jednou respektuji a akceptuji, jde o nasledne alty atp., kdyz te klasa otravi, nerfnou nebot ak neco.
    Je blbost novackovi umoznit rovnou skip, s tim souhlasim
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LIQUIDFREAK: tomu rozumim, já bych taky ocenil funkci přeskočení kampaně pokud jsi třeba už aspoň jednou kampaň za ligu dohrál, ale nepřijde mi rozumný nechat úplně novýho hráče přeskočit kampaň a jít rovnou do map. To imo hráčský základě nijak nepřilepší, možná spíš naopak.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ale jiste ze neni, jen ten stop feeling je pro mne ze to trva a chodis tam pomalu a dlouho :) Jinak vidis to, track na achivementy mne nenapad.
    CHOBOT: Jiste ze nevypovida, ja sem jen dobela nasranej ze proste neni skip kampan. Klidne si dam v sezone kampan jednou ale urcite zas, jak mam ve zvyku, picknu blbou klas a budu chtit zmenu a ta je otravna.
    Navic fakt nam neni dvacet a nemame 8 hodin a vice denne abychom mohli rozjizdet kampan furt dokola. Vsichni ti core poe hraci jsou starsi a verim ze by to proste ocenili. Ale kdyz je Jonah kreten tak je proste kteren a bude mit poloprazdnou hru
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: jo já to chápu, z těch čísel je vidět jak daleko se většina lidí v kampani dostane.
    Steam Community :: Path of Exile :: Achievements
    https://steamcommunity.com/stats/PathofExile/achievements/

Afaik GGG vydává zajímavější čísla jen pro krátkodobé eventy, kde je to ale reprezentativní spíš pro aktivně hrající komunitu.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: tak to ale o ničem nevypovídá, protože jako f2p hru si poe1 za ty roky zcela jistě stáhlo naprosto enormní množství lidí, který tomu věnovali jen pár minut nebo hodin a navždy odinstalovali. Těch 15% bude imo spíš blíž procentu reálných hráčů oproti počtu stažení na unikátních účtech.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ne, ty stats má Steam, protože na to jsou veřejně dostupné achievementy - teda v POE1, protože POE2 je zatím early access. Takže je třeba achievment na vstup do mapy, a ten ma jen 15 procent hráčů POE. A zas tak těžká ta kampaň není, ne? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ty stats ma Jonathan :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHOBOT: Vicemene, ale jako malo bylo whinu na zacatku jak je kampan dlouha, tezka, myslim ze vsichni tady meli s privnim prubehem na nejakym bosikovi problem. A pac uz nam neni dvacet, dost lidi to odradilo. A poe2 proste tezsi je, coz by mi nevadilo, mi hlavne vadi feeling ze je to pomaly, hrozne pomaly
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: i kdyby existovala statistiky lidí, co nedojedou kampaň, tak se v minulosti ukázalo, že pokud je takových hodně, tak to jen znamená, že goldfarmeři našli v kampani něco, kde můžou campit boty.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LIQUIDFREAK: takze source je "trust me bro".
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHOBOT: jako spis pad hracu znamena prirozene i dost lidu co nedojedou i kampan. A redit a tak. Je to postaveny tak ze je to spis pro hc hrace vis co
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ah :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: Nope, link spravnej ;D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ORBIT: špatnej link
    LIQUIDFREAK: jak to tam vyčteš pls?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tak pro alta, jinak cekam ze to dropnes po skonceni kampane :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam