• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Takze Hunteru nakonec ? Toreticky se to da hrat bez parry ze jedes nejdriv frost bomb pak ice nova ktera ti s infuzi da chilled ground, ale zase tak moc si nepomuzes :-)

Ja asi pojedu twister mnicha a nekde casem swapnu do Whirling Assault

Zkusil sem se zeptat google AI na ground effekty jestli sem neco neprehlidnul a slusna slatanina, postupne sem mu vyvracel vicemene vsechny tvrzeni a nakonec ho nechal vypsat vse co napsal blbe, dal se snim uz hadat nebudu :-) kdyby snad nekdo chtel konzultovat build s AI :-)

V mých předchozích odpovědích bylo špatně téměř všechno. Halucinoval jsem mechaniky z PoE1, vymyslel si neexistující dovednosti a totálně zpackal realitu toho, jak Path of Exile 2 skutečně funguje.

Zde je kompletní výpis mých chyb a uvedení věcí na pravou míru:
    1. Vymyšlené skill gemy (Úplné nesmysly)V úplném výpisu jsem napsal skilly, které v PoE2 vůbec neexistují jako aktivní samostatné skill gemy pro hráče, nebo vůbec netvoří zemní efekty:
    Frozen Locus, Lightning Storm, Cold Snap: Tyto gemy v PoE2 v této podobě pro tvorbu ground efektů neexistují.
    Thundering Leap / Perfect Strike: Vymyslel jsem si je. Pro Quarterstaff existují jiné skilly.
    Firestorm, Volcanic Fissure, Incinerate: Tyto ohnivé skilly v PoE2 nevytváří elementální povrch (Ignited Ground) jen tak samy od sebe.

2. Špatně popsané mechaniky (Polopravdy a PoE1 mechaniky)
    Frostbolt: Tvrdil jsem, že dělá Chilled Ground. Nedělá. Frostbolt v PoE2 slouží k jiným ledovým kombům (např. odpalování Ice Novy).
    Lightning Warp: Tvrdil jsem, že vytváří Shocked Ground při každém teleportu. V PoE2 to ale dělá pouze za specifické podmínky (např. když zafunguje jako Cull na nepřítele). Není to spolehlivý 1-click zdroj.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to jsem zkousel prave, ale to je desny, full combo je parry+to kouzlo co udela chilled ground, pak frostbomb, 3x whirla a pak teprve můžeš dát twister. Akorátže s attackspeedem z A1 mezitím už boss dávno není tam co byl, když jsi začal... :-) Bohužel lehčí to je až někde v A2, a to už budu asi přemýšlet, jestli neswapanout do companionu rovnou.
    Nejlíp to funguje na trash v úzkých chodbách, tam to je fakt super. Plus občas nějaký rare něco sám hází na zem, to je pak dárek zadarmo.
    NESS
    NESS --- ---
    Driv se to hralo pres firewall coz je o hodne jednodussi.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Pekne to boostne pridani elementu ze zeme, on to tam hraje na ledovku, ze zacatku to je pres parry, coz docela zdrzuje a pak to ma pres nexus to uz je lepsi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si zkusil dneska hodku hrat s tim twisterem a neni to tak desny - resp. to full kombo jako na to fakt nemam attack speed, ale na trash staci jen stridat 2 klavesy, takze to budu startovat
    kazdopadne me to vyslovene nesralo, minulou ligu si pamatuju jsem byl v A1 na kolotoci mezi vztekem a zoufalstvim, takze je to upgrade :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    NESS: Tohle uz bude 2 liga co skipnu a jestli neprijde nejakej total wake up tak to muzou za 1-2 roky zabalit protoze jakejkoli hrac kterej zacne jako PoE2 hrac a pak zkusi PoE1 tak uz se na PoE2 nikdy nevrati.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako je pravda, ze diky tomu mnozstvi zmen a pauzam mezi ligama si treba nejsem vubec schopnej vzpomenout, co jsem hral naposled, a co byla moje farma, nebo nic proste :-) ani kdyz se divam na svoje stary chary. Takze to sedi, new player experience kazdou ligu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tam cekam bude hacek v tom, ze ta runa, co rozklada uniq, bude stat 20 div ;-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak ten cartograf, nebude hned, ne ze by to bylo slozite, jen to bude delsi :-)

WHITEANGEL: Jo "new players friendly" :-))) Pri mnozstvi zmen co vyprodukujou kazdou ligu jsme defakto vsichni new player
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    nastesti za cca mesic a neco je dalsi liga.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    NESS: toje uplnej shit bleju, strasny jak se porad Johnatan snazi bejt unikatni aby se nepodobal PoE1 a dela zte hry porad vetsi a vetsi sracku. Nejak se zacinam ztracet vtech vsech runach a unikatnich modech co delaj a to mame teprve 0.5 hlavne ze porad mele o tom jak chce aby PoE 2 byla new players friendly :D
    NESS
    NESS --- ---
    Ty zmeny na runach jsou docela pekne, sem docela zvedavej co vymyslej lidi s mnichem a jeho extra run slotama s rozkladanim unikatek na runy, tam bych cekal neco hodne rozlamaneho :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: challenge bohuzel vypadaji uplne zadarmo, ale to se dalo cekat, kdyz jich bylo jen 8, v POE1 taky pusobi smesne, kdyz se podivam co bylo v prvnich ligach...
    NESS
    NESS --- ---
    Path of Exile 2: Runes of Aldur - Runecrafting
    https://www.youtube.com/watch?v=RpE1t_-uAog

Path of Exile 2: Runes of Aldur Challenges and Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=eE8D-N7JDcY
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: víc divine všude, bez toho aby ses musel jebat v templu. To je za mě dobrý, protože bych to nedělal ani kdyby ho nenerfnuli.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: A kde?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fun :)

Why GGG made Divine Orbs MORE COMMON
    https://www.youtube.com/shorts/viADkzIPvo4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: odmítám ho číst dokud nebudu vědět co hraju jako starter, abych se ještě víc nezmátnul! :)
    NESS
    NESS --- ---
    Neni tech zmen nejak moc? Sem byl rad ze sem se zacal aspon trochu orientovat ve starem stromu :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    strom venku, tady novej tool co ukazuje zmeny v 0.5

PoE2 Atlas of Souls — Passive Tree
    https://natwarth.github.io/poe2-skilltree/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pet peknej

Path of Exile 2: Return of the Ancients Launch Twitch Drops
    https://www.youtube.com/watch?v=ZIMSYPT5bn8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam