EVILMIND: Takze Hunteru nakonec ? Toreticky se to da hrat bez parry ze jedes nejdriv frost bomb pak ice nova ktera ti s infuzi da chilled ground, ale zase tak moc si nepomuzes :-)
Ja asi pojedu twister mnicha a nekde casem swapnu do Whirling Assault
Zkusil sem se zeptat google AI na ground effekty jestli sem neco neprehlidnul a slusna slatanina, postupne sem mu vyvracel vicemene vsechny tvrzeni a nakonec ho nechal vypsat vse co napsal blbe, dal se snim uz hadat nebudu :-) kdyby snad nekdo chtel konzultovat build s AI :-)
V mých předchozích odpovědích bylo špatně téměř všechno. Halucinoval jsem mechaniky z PoE1, vymyslel si neexistující dovednosti a totálně zpackal realitu toho, jak Path of Exile 2 skutečně funguje.
Zde je kompletní výpis mých chyb a uvedení věcí na pravou míru:
1. Vymyšlené skill gemy (Úplné nesmysly)V úplném výpisu jsem napsal skilly, které v PoE2 vůbec neexistují jako aktivní samostatné skill gemy pro hráče, nebo vůbec netvoří zemní efekty:
Frozen Locus, Lightning Storm, Cold Snap: Tyto gemy v PoE2 v této podobě pro tvorbu ground efektů neexistují.
Thundering Leap / Perfect Strike: Vymyslel jsem si je. Pro Quarterstaff existují jiné skilly.
Firestorm, Volcanic Fissure, Incinerate: Tyto ohnivé skilly v PoE2 nevytváří elementální povrch (Ignited Ground) jen tak samy od sebe.
2. Špatně popsané mechaniky (Polopravdy a PoE1 mechaniky)
Frostbolt: Tvrdil jsem, že dělá Chilled Ground. Nedělá. Frostbolt v PoE2 slouží k jiným ledovým kombům (např. odpalování Ice Novy).
Lightning Warp: Tvrdil jsem, že vytváří Shocked Ground při každém teleportu. V PoE2 to ale dělá pouze za specifické podmínky (např. když zafunguje jako Cull na nepřítele). Není to spolehlivý 1-click zdroj.