• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    Se fakt divim ze stimhle absolutne nic nedelaji, jako maji prece data pokud vidi ze nejaky ucet je schopny udelat obchod pod 1-2 sec tak to asi clovek nebude
    NESS
    NESS --- ---
    Uz zase zavodim s bootama o rukavice, boha tohle me tak sere, klidne i 1 sec a je to pryc :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    expedition se ted docela vyplati kdyz ma ty runovy sloupy :)
    NESS
    NESS --- ---
    PSYCHO: vypada to tak, nikde zadna moznost na prehozeni
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Ja se k tomu dostanu asi az v Pondeli, ale… To je permabuff jako ty potiony? Nejde to prehazovat jako ten zbytek campaign buffu?
    NESS
    NESS --- ---
    Sem si pustil i tu opici a vypada to dobre https://www.youtube.com/watch?v=dkJR0ujbDTg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem vzal ten deflect, bo se hur shani nez jen increase na armor/evasion

Jsem prvne vlezl do vaal temple, a jsem zmatenej jako, normalne v T1 mapy davam s prstem v nose uplne, ale ve vaal templu delam nula dmg. Jako doslova nula, vsichni ti obranci mistnosti jsou imunni na opici. WTF?
    NESS
    NESS --- ---
    Ja nakonec dojel s mnichem na 41 a preklopil to do hollow form - whirling assault, 2 tlacitko, mam tam jeste k tomu Devour na generovani power chargu, jinak jen drzim hollow, celkem uleva po tom twisteru :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tezka volba co vybrat :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    bacha, notoricky skipovany zralok ted dava permanentni bonus do def :)
    NESS
    NESS --- ---
    Ty nove runove sloupy maji stejny problem jako vzdy, spawne to monstrum nekde za stenou a ty to tam musis v okruhu obihat a hledat jednu mobku aby to slo dokoncit, nulova snaha se k tobe dostat, pekne sedi za bukem, nevim jestli maji problem s navigaci nebo je nejdriv musis vydrazdit, ale dost to tu aktivitu natahuje, stacilo by to nedavat do dungu s chodbama
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to bylo jasny, ze jak budu celej den hrat v Auklandu, ze to pojede.

Zatim to funguje presne jak jsem myslel, opice co instanti hrace bude instantit i vsechno ostatni ve hre... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Az na ten download uplne hladky start, ani jeden pad , vse oka
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: 26811 :)
    NESS
    NESS --- ---
    21K fronta :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ono si to pamatuje, ted sem to nahodil po x pokusech znovu a rika jen 19.50GB :-) Salamovou metodou to snad dojedu :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: taky se mi to nedari. I kdyz po peti 403 padech mne to dc ze serveru
    NESS
    NESS --- ---
    Tak uz sem se jednou dostal na 45%, timhle tempem bude zazrak pokud se do desiti dostanu vubec do fronty, slusny fail
    NESS
    NESS --- ---
    Muj rekord je zatim 1.5% :-), no pokud by to bezelo, tak 2H jsou dobry ale kdyz to nebezi tak :-) pokusy nepocitam, ale uz to zkousim 20 minut :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja jo, na treti pokus se to stahlo cely, plus se pocitalo co se stahlo pred tema padama
    udajne Steam uzivatele stahovali o hodinu driv a o hodne min dat

kazdopadne jsem i tak ve fronte 5000, coz je podezrele malo
    nehodlam nic riskovat a jdu na Auckland server :-)

myslim predownload 2 hodiny uplne staci teda, nikdo uz dneska nema tak pomalej internet aby to byl problem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam