NESS: kolega z discordu už taky používá AI aby mu před ligou vybralo build, ale podle mě tohle je zrovna něco, kde AI nemá šanci, protože prostě nemůže držet krok s tolika v reálném čase probíhajícíma změnama.
Každopádně jo, pojedu Huntress, bo prostě chci hrát ty Companion věci, je tam šance tam bude nějaký totálně OP monstrum, co půjde ochočit. Martial artist sice vypadá zajímavě, ale vlastně jsem koukal jsem podobný věci zkoušel už minule, a nakonec jsem skončil u toho permanentně sprintujícího kokain medvěda stejně, to byl playstyle přesně pro mě, 0 buttons... :-)
Jelikož budu pomalej jak sviňa (včera v testu se mi celkem dařilo hlavně proto, že jsem hned na začátku dropnul totálně OP rare spear), tak počítám než dolezu k Tame Beast a dám první lab, tak už budou online nějaký informace jestli má cenu třeba dát i druhý lab, vzít k medvědovi uniq monster taming, full transfer do companion modu, a jít prosvištět kampaní s něčím totálně OP. Upírám naděje hlavně na tu instantící opici, případně uber hyenu z A2.