• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak se obavam, chybi mi recipe z actII, ze mi chybi zrovna divina :D to sem zvedavej jak todle splasim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady je videt jak to asi funguje (sam jsem jen na ceste k tomu questovnimu arbitrovi teprve)

je otazka, jestli vubec chci takhle odemknout rychle atlas, kdyz to stoji 6 div, a da se prodat ted lenochum... :-)

PSA - cesta uvnitr tech obdelniku se muze masivne lisit delkou, a jelikoz vidite jen zacatek a konec, tak je snadne se nabaitit, umyslne je do de-optimalizovane. Prislo mi, ze nejlepsi je jit tou stranou, kde vidim nejakou svislou cestu, ne vodorovnou. V mem uplne prvnim sektoru jsem tak sel 15 map, ale nejkratsi cesta byla 8, akorat to na startu znamenalo jit neintuitivne nejdriv do rohu.
    Samozrejme kdo dava mapu za minutu tomu to je jedno...

[POE2, 0.5] I Unlocked All Atlas Tree on Day 1
    https://www.youtube.com/watch?v=9YSenVaKaRc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: zvuky divine fixed rannim hotfixem! ♥
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Early Access Announcements - What We're Working On - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3940076
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jsem koukal to zrejme plati fakt pro vsechno, i ten hlavni atlas se hromadne otevre po dokonceni useku te ohrady, a uprimne teda nevim jestli jsem ok s tim, ze po dokonceni vsech questu budou vsichni mit uplne presne stejne atlas, s vyjimkou nekolika malo nodu, ktere maji moznost volby....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tady je videt jak to vypada, kupodivu to neni nikde v bugach, nevim jestli se to nedeje jen nejakymu malemu procentu lidi?

Reddit - Please wait for verification
    https://www.reddit.com/r/PathOfExile2/comments/1tsmxwj/gamebreaking_bug_invulnerable_mobs/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw psa, item filter nejak nema moc zvuky (nemam cas zkoumat jestli to je hrou nebo filterbladem), takze dropy divine je treba sledovat na beaconu kdyz bezite :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: v tom vaal temple je to udajne bug, ze obranci mistnosti maji invul pokud jsou v ni, ehm. Je nejak lidi vytahujou ven pres refresh zony. To tam radsi nebudu chodit.

Kazdopadne abyss jsem dal jen quest linii a je to dost bodu na 35/35, tak mozna to takhle budou mit vsechny mechaniky pred zdi.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja ted v sekheme potkal proximity monstrum kteremu zase zadne zraneni nedelaji stinove obrazy, bohuzel chalice tak sem z toho musel vyskocit, zblizka ani z dalky nic, jako by se ten vlozeny gem v hollow form nepocital jako dmg, asi budu muset mit zalozni gem
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ses asi jedinej kdo tam je asik?

Vyuzivejte guild stash, diky!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jak se da respecovat v atlasu?
    NESS
    NESS --- ---
    Se fakt divim ze stimhle absolutne nic nedelaji, jako maji prece data pokud vidi ze nejaky ucet je schopny udelat obchod pod 1-2 sec tak to asi clovek nebude
    NESS
    NESS --- ---
    Uz zase zavodim s bootama o rukavice, boha tohle me tak sere, klidne i 1 sec a je to pryc :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    expedition se ted docela vyplati kdyz ma ty runovy sloupy :)
    NESS
    NESS --- ---
    PSYCHO: vypada to tak, nikde zadna moznost na prehozeni
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Ja se k tomu dostanu asi az v Pondeli, ale… To je permabuff jako ty potiony? Nejde to prehazovat jako ten zbytek campaign buffu?
    NESS
    NESS --- ---
    Sem si pustil i tu opici a vypada to dobre https://www.youtube.com/watch?v=dkJR0ujbDTg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem vzal ten deflect, bo se hur shani nez jen increase na armor/evasion

Jsem prvne vlezl do vaal temple, a jsem zmatenej jako, normalne v T1 mapy davam s prstem v nose uplne, ale ve vaal templu delam nula dmg. Jako doslova nula, vsichni ti obranci mistnosti jsou imunni na opici. WTF?
    NESS
    NESS --- ---
    Ja nakonec dojel s mnichem na 41 a preklopil to do hollow form - whirling assault, 2 tlacitko, mam tam jeste k tomu Devour na generovani power chargu, jinak jen drzim hollow, celkem uleva po tom twisteru :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tezka volba co vybrat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam