• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    je k tomu jeste poznamka na Twitteru, ze musi udelat hotfix na juice z Temple, bo je zase prej uplne mimo tabulky :-)
    a to jsem tam jeste nevlezl co fixli invul, cekam az se mi nasbira tech 60

Early Access Patch Notes - 0.5.0b Hotfix 12 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3945119/page/1#p26682767
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SHADOW__: jasný, jen ten tag potčebuju celý viz. nástěnka
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Podle toho kolik lidi prodava bile heavy belty za 1 div, tak tech podvodu na nepozornost bude stale vic nez dost :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    0.5 EASY GIGA Wand Craft! (Deterministic 6 mod Item) | Path of Exile 2: 0.5
    https://www.youtube.com/watch?v=od77Nt0P7Qw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ritual je bozi :-) teda nez opice za chvilku umre, pak uz to za rohem za plotem neni takova prdel

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: annul chapu, to je ciste zneuzivani toho, ze trade site ho prepocitava asi jako 10c, takze to je proste podvod no. Exiled Exchange to sice ukazuje v zavorce spravne kolik to je exaltu, ale nemuze nic delat s tim poradim, co mu oficialni trade web posle, tim ojebavaj nepozorne kupce.
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Pochytil jsem, ze tady mate nejakou nyxi guildu. Mohl bych se pridat? V ty, ve ktery aktualne jsem, je 90 % lidi neaktivnich a zbytek jsou docela primitivove. Pokud by nebylo misto, muzu nejak poslat nejaky drobny na slot navic. :)

Aktualni IGN je Pekarino
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: nebo 1 annul :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tak jsou otravnejsi veci :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    rng me sere, kamos vleze do prvni quest Jade lokace a dropne support za 90 div

mezitim ja musim udelat celou Jade linii, nepadne nic, a dat 8 div za tablet setup, kde na 10 pokusu nemam ani jednu chycenou pouzitelnou opici :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: druhou ligu co vim. Ale dik za upresneni. Je to otravny, dalsi prepoctovy layer co jen vytahuje ceny vzhuru.. Stafu co sem koupil za 10e ted prodam za 15d.. dmnce
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to neni moda, je to celkem tradice a uz pred ligou lidi rikali, ze kdo chce celit inflaci, ma ukladat currency do anullu (coz mi nehrozi ja nemam co ukladat). Tentokrat to plynulo hlavne z paniky nad tim prohlasenim, ze divinu bude vic.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw ta nova moda s annulment curency mne pekne jebe.....
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Uz sem taky potkal, konecne. V sestce mape :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw v noci jsem dojel quest linii na breach, a je to dobra past, nevim jestli ty veci tam jsou schvalne, nebo jen rozbity, ale pokud nevite, jak vypada ta zona v POE1, tak to budete mit tezky... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo tohle se mi stalo, je to fun :-) - Breach hive colony monsters are getting stuck and not pathing sometimes.

Instead of replacing the Rare monsters in Stabilised Breaches, Vruun will now spawn after you have defeated them. This means that getting Vruun will not compromise your investment into rare monsters.
    tohle fixuje hlavni argument pro to proc nejdou menit atlasy (jak jsem se tu hned druhy den ptal jak se to dela - nejde to)
    protoze realne hra fakt pocita s tim, ze chces vsechno, a tohle je jedna z mala veci, co ti realne muze uskodit, kdyz ji vezmes
    jinak se da v atlase menit (free) jen to, kde je nejaka multichoice

jinak dost zajimavych veci
    realne z tech technickych problemu je to hlavne to zamrzani atlasu ve chvili, kdy se nejaky NPC snazi spustit nejakou quest animaci v nem, tu jsem videl snad dvakrat z padesati, ale zase to jde escapem zrusit no

Early Access Announcements - What we are working on Part 2 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3942907
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Aha tak tam sem to nemel klikle nejaky alloys..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: takze jsi byl v te nove lokaci Skull of the Titan v A2?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mam vsechno prave :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: kamosovi chybela taky a ukazalo se, ze nedelal proste tu quest linii co mas v A2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam