• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já to teda v kampani po naprosto příšernym zkušenosti se sérii bossů v prvních lokacích prostě celý minul. neměl jsem dobrej kampaňovej build a zabíjení bossů bylo spíš utrpení, zejména, když jsou v divných lokacích a navíc ti tam překáží ritual altar. Chodil jsem je pak zpětně, nadlevelovanej a nemyslím si, že mi z těch odměn padlo něco dobrýho. A koncová odměna v podobě trash unikátu mě spíš urážela za ten čas, co to stálo :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Musím říct liga mě baví (i když tomu neříkají liga), ale stav rituálů je teda příšernej, na to že to má být hlavní mechanika. Hlavně to, že podívat se do rewardů jde jen pokud dáte všechny, a ještě navíc pouze kliknutím na něj - to je totální úlet, když to předtím fungovalo vzdáleně odkudkoliv z mapy a od zabití prvního, to nechápu kdo vymyslel. Navíc je tam spousta dalších, zcela nových bugů - kromě vizuálních se taky deferovaný věci občas vrátí na původní cenu apod.

Ten pozitivní dojem tak je hlavně z toho, že mechanika do kampaně pomáhá se equipnout - doufám si z toho vezmou poučení, že kampaň mapy potřebujou prostě mechaniky/dropy.

Jinak s djinn buildem jsem se nechal trochu nabaitit, jako baví mě to hrát a pushovat, ale reálně to vůbec není minion build - je to spellacaster, co používá minion damage místo spell damage. Navíc s ním hraju na clear i pasti, což mi došlo je jedinej char ve hře, co má pasti, průkopník! :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: wow, dost dobrý :O
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: já jsem šel aktivovat breach stromek, a aniž bych ho měl nakonfigurovanej tak hned z první várky amuletů padlo tohle... :-) Bohužel už teda nosím +3, takže se tenhle snažím prodat zatím marně.

NESS
    NESS --- ---
    Pekny, slusna klika :-)

Sem myslel ze loveni pokemonu bude vetsi prdel ale vypada to jako seriozni rehole, zatim nebliz co sem se dostal ke kritu na vopici, sem zvedavej na kolikaty pokus to tam padne

GORDHART
    GORDHART --- ---
    No, já se pomalu prokousávám kampaní a Rog mi za odměnu za perlu dal 10 div amulet. :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se vyplatilo tam jit :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak jsem dal Origin Tower questovej, já jako ty patchnoty moc nečetl tak jsem čekal jak se mi otevře atlas celej - a ono je to paradoxně horší než to bylo! :-) Protože dřív jsi questovním otevřel jeden kvadrant celej, tj. dostal asi 40 atlas bodu, a ještě jsi rázem byl až u věže a mohl jít huntit ven. Teď se ti neotevře nic, musíš si dojet sám ven, a až když to jednou celé dáš, tak se (asi) otevře úplně celej atlas. Tj. ve finále to bude rychlejší, ale teď to na chvilku naopak je horší...

To kdybych věděl tak jedu pro ritual nejdřív. Tam mi přijde taktika asi nejlepší vůbec se do něj nekoukat, a jet atlas, já se bohužel kouknul tak teď deferuju asi tři drahý věci už druhej den, protože bez bohu v atlase je nikdy nevytáhneš. Nebo tam prostě jet hned, s ideou, že ať budeš dělat cokoliv, rituál tam bude vždycky, takže má smysl ho mít nastavenej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: oni hned hotfix dali, ale z nejakeho duvodu to vztahli jen na base classy, tj. nemuzes pozvat nekoho, kdo jeste neascendnul. Ale když už jsi dal jeden lab a máš přístup do A3, tak můžeš koupit všechny zbylé ascendy.

Sanctum runneři furt prodávají za div, protože oni to musí reálně běžet a pozvou jen 5 lidí.
    NESS
    NESS --- ---
    30ex je dobra cena, sem vcera koukal jak cena prubezne padala, naposled sem videl kdyz to bylo za 1div, tzn se da cekat hotfix timhle smerem ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem koukal 4. ascend je za 30ex jen, tak jsem si říkal to koupím, protože bych jinak musel čekat až do lvl 90 než budu mít džiny na 6L a budu schopnej to dát s jistotou. A koukal jsem to dobře posrali, to normálně je nekonečnej harvest, tam frajer stoji za dveřma Chaos trialu, zve lidi, ty vyjedou výtahem k bossovi co už je dávno mrtvej, a kliknou na sochu. A že to je unlimited byznys je jasně vidět z toho lesu portálů, co tam vzniká, jsem se normálně leknul v první chvíli že jsem vylezl ven někam... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jet Sekhemu s minion buildem je jak cheatovani, mele build by zaplakal, nektere ranged taky, tohle je total nevyvazeny :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsi dobrej lucker, to nemam ani z map a to jsem uz v T15 a za quest Arbitrem :-)

dalsi summony podle toho co ti na opici chybi no, bych nejdriv chytnul nejakou se statama v mapach a pak se uvidi
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Priskokem vpred a jsem v mapach 7div 76ex 17ch 41 regal + k tomu 8 vaal a 2 chance. Co me ale prekvapilo ze k cca 18 jewell less orbu a 3 greater sem dropnul 1 perfekt, takhle tucnou kampan nepamatuju. ring bohuzel nemam tak jen screen z inventu, zatim sem tedan eprodaval nic a vlastne zadnou currenci nepouzil az na par alchu a nejake jewel orby.

Co si vzal k vopici jako druheho sumona, mam prase s heaste aurou z A3, chtel sem Plague Harvestera z preludu ale proste ho nechytnu, nez nanej najedu mysi tak ho vymazou a bez sumonu to zase vymaze me, tak trosku pat.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No to mas kliku, ja mam 1 div z dropu a 1 z ritualu.

BTW - ring co vam pocita currency se da pripnout do friendlistu, takze ho vidi kazdej! :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Taky mate tak sileny drop currency, nebo mam jen kliku ? sem tak v 2/3 A4 a uz 5x div, 49x ex a 7x ch ? To nebylo ne ?
    NESS
    NESS --- ---
    Bludicky by meli uplne vyradit, v tehle podobe jsou zbytecne, 5 minut backtrackovat skrz mapu za defakto 0 odmenu, to nedava smysl
    NESS
    NESS --- ---
    A3 ten 1/1 ritual bez bosu a 1div za 637 tribute, tak se to asi fakt vyplati delat vsechno
    NESS
    NESS --- ---
    Vopicak dobry ale twistery cisti offscreen a mnohem lepe vcetne bossu, kdyz ti ho nekdo picne tak docela prekerka :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ultimatum o poznani lepsi, jen tam porad zustalo prenaseni vaal coru, vcetne te udesne animace usazovani do te diry, ale fajn ze z toho nepadaji corupted a je tam po kazdem kole truhla s lootem, tornado ptak zustal jak byl, nastesti nic nevydrzel screen plny ronad sem mel jednou a nic ne nesundalo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Djinnove jsou jako super, od trialu totalni chill, nemusim nic upgradovat a bosse davam snadno... to urcite nerfnou... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam