• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NERASISMUIniciativa Ne rasismu!
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    SMALLRICCIO: ok, ikdyž pod pojmem "přivzdělávání se" si představuju trochu něco jinýho. jestli jde o to počasí, tak se dějí i demonstrace za pěkného počasí ;)
    jestli jde o hloupé řeči, tak si holt vybírat demonstrace, kde ti ty řeči nepříjdou hloupé..
    co k tomu víc dodat.

Zrovna INR dělá akce, na kterých se hloupé řeči nevedou.. pokud ano, tak je to otázkou menšiny.. naopak aktivity slouží právě k tomu "přivzdělávání se".. plus samozřejmě také demonstrace, které slouží především k informovanosti té většiny, která na základě x-článků z médií vidí roma jen jako násilníka s mačetou, zloděje, nebo uživatele soc. dávek - dejme tomu, že to tak lidi maj.. ale ať pak o sobě nemluví, jako o "nejsemrasistaale"

-pokud tomu tak neni, tak ať to někdo z INR opraví, nebo doplní.. každopádně na mě to tak z těch několika akcí, kterých jsem se zúčastil, působí.
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    SMALLRICCIO: nic, co bych nevěděl.. každopádně v tom případě je na místě se zeptat, proč o těch věcech na nyxu stále diskutuješ, když je to pro tebe tak okrajové téma.. mě zas nezajímaj auta, a taky o nich nikde nevedu fundované polemiky
    a nepíšu třeba o řidičích fordu, že to jsou blázni.. protože tomu nerozumim
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    DOCKINEZ: a když to tedy srovnáš, v čem všem to bylo horší?
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    DOCKINEZ: aha aha, a co ty víš o svazáckých aktivistech z Ne rasismu? mám za to, že to je jedna z těch nejrovnějších skupin lidí, zapojených do problematiky rasismu, uprchlictví apod. jinak se čtením psaného textu (ani s jeho pochopením) problém nemám, spíš ty bys měl psát na rovinu a ne za každym šprochem psát, jak někdo nerozumí, nechápe tvoje veselé dvojsmysly.
    imho pokud máš alespoň nějaký přehled o historii romů v čechách, tak bys vinu bílého muže nezlehčovcal

SMALLRICCIO: tak to mi řekněte kde tahle iniciativa udělala nějaké prohlášení, nebo se veřejně vyjádřila k případům srovnatelným s tímto-- na ochranu nějakých asociálních násilníků?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    btw imho je situace ohledne mensin a jejich vnimani a souziti s nimi mnohem lepsi nez pred 20 lety. Nesrovnatelne lepsi.

I z tohoto uhlu pohledu mi prijde smesny a ucelovy, ze se nam ruzni chytraci z iniciativ a neziskovek zapojenych na statni penezovody snazi nakukat, ze zijem v nejhorsi mozny dobe, ze se situace jenom zhorsuje atd. Pritom to neni vubec pravda. Ale kapri si rybnik nevypustej, ze jo...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SMALLRICCIO: inu, zivna puda pro parazity z leve i prave strany politickyho spektra :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BASTOCH: Nehrabe ti takhle malicko? Ja rozhodne nebrecim, naopak se zvesela strefuju do svazackyho aktivismu hysteriků z Ne rasismu!, a domnivam se, ze je to z mych prispevku jasne patrne. Pokud ty mas problem s chapanim vyznamu psanyho textu, tak mi nepodsouvej nejaky svoje dojmologie, diky :-)

BASTOCH: jasne, trochu viny bilyho muze nikdy neskodi :) give me more!
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    DOCKINEZ: ano, může za to i nesnášenlivá česká veřejnost, samozřejmě že ne jen současná, ale dějinně v tom hraje v rámci českého území velmi velkou roli. Za tenhle jeden případ můžou navíc i ti tři asociálové o tom žádná, ale rozhodně za to není zodpovědná barva jejich kůže, a ještě míň za to můžou romové (jako označení celého etnika)

a ne, ten mladej kluk rozhodně ne
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    DOCKINEZ: SMALLRICCIO:
    a že takhle nebrečíte, když například bílej čech, nejlíp ještě nějaký vám politicky blízký pobodá/zbije/zabije/okrade/znásilní? Kolik takovejhle zpráv z medií plyne den co den, ale celkem nepřekvapivě má svoloč vždycky orgasmus, když se v článku zmíní slovo rom (což mám za to, že tak často nebude)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak je to jasne - muze za to nesnasenliva ceska verejnost!

(a taky ten kluk, ze jim nedal cigaretu, hamoun jeden)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tři muži zmlátili v Břeclavi 15letého chlapce kvůli cigaretě, přišel o ledvinu – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/264915-tri-muzi-zmlatili-v-breclavi-15leteho-chlapce-kvuli-cigarete-prisel-o-ledvinu.html

Myslim, ze se po tomto otresnem utoku opet vyroji stereotypni nazory prisuzujici brutalni cin tzv. romum. Iniciativa Ne rasismu! by mela co nejdrive vydat nejake durazne prohlaseni!
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    spíš hodně štěstí v zemi, která je plná kokotů, jako je tady THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    lol, další klub k hovnu.... nerasismus v čechách, to si asi někdo musí dělat prdel.... hodně štěstí v rozšiřování toho nerasismu v zemi, která je plná zlodějskejch cigošů.....
    BOREC
    BOREC --- ---
    ORPA: protože všichni nakonec umřou.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SMALLRICCIO: Musíme hlouběji: on totiž ani netuší, že s jednou židovkou už se hádal. Nebude to nakonec považovat za nějakou židovskou konspiraci? A Mirka Dušína sem nepleťme, ten krásně běží, ale na Jana Tleskače bychom se zeptat mohli... :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RAMO: Jak pise Smallricio, presne to jsem :)
    RAMO
    RAMO --- ---
    DOCKINEZ: a ty jsi zase kdo? anonymní jsme tu do určité míry všichni, vítej na nyxu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RAMO: a ty ses nam predstavil, ze jine osočujes z anonymity?
    RAMO
    RAMO --- ---
    KACHNIK: Co si o mě myslíš mi naštěstí klidný spánek nebere anonymní kachno z internetu. Alespoň se shodneme na tom, že pokračování naší výměny názorů nemá smysl.
    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    RAMO: Nikde nepíšu, že tě považuju za člena INR, že jsi pouze fanda a kamarád beru na vědomí. Buď máš problém s pochoponím psaného textu nebo jsi až chorobně vztahovačný a sebestředný nebo oboje (k čemuž se přikláním).
    Odpovídat už mi nemusíš. Já tě nepřesvědčím o tom, že ačkoliv rozeznám černocha na první pohled a většinou i poslech, nedela to ze mne rasistu. Ty mě nepřesvědčíš, že nejsi zabedněný radikál, který obvykle škodí jakékoliv straně, kterou se rozhodne fanaticky zastávat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam