• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NERASISMUIniciativa Ne rasismu!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Co to je rasismus ? ... Když mi nevadí ve společnosti Vietnamci, protože pracují a vadí mi Nemakačenka cigánská, ( co nepracuji a na společnosti se přižtivují ), tak to je ten rasismus ? ...? to ? Mě nevadí, že jsou přičmoudlí..a Vietnamci přižloutlí, a černoši černí, naprosto mi to nevadí ( tak v čem je """"rasismus"""" ?? ) ...mě vadí postoj naší vlády, že cigány nechá se flákat ! !!, tolik práce tu máme ve společnosti : čistit lesy od odpadků, opravit všechny státní ploty poničené, uklidit veřejné trávníky s opravami obrubníků, příkaz aby si cigáni vyčistili obydlí od štěnic a WC-smradu, a aby si vymalovali byty, aby všichni cigáni se učili ve školách, aby vyčistili potoky a příkopy kolem silnic, aby opravili paneláky, které sami zdevastovali, aby stříhali stromy, na státních pozemcích, aby natřeli veškerá zábradlí u silnic, na mostech, aby vyčistili komíny všech státních budov, aby..aby.....no...já bych vyjmenoval prací na státních statcích-majetcích stovky a stovky..., to vše by mohli dělat !! - vážení, nééééééé za mzdu navíc, to ne, ale právě za ony dary v podobě státních přídavků "na všechno možné", které už dostávají """"""v nezaměstnanosti"""""" ( 60% důchodců, co celý život pracovalo, má menší příjem než sigánská rodina, která celý život nepracovala a pokud trošššššku, tak to nestálo za řeč ..)
    Takže :
    Nechápu co je ten rasizmus ??, když mi jejich přičmoudlá kůže nevadí..., ale vadí mi jak děsně jsou šťastní, že pracovat nemusí ! pád komunismu byl pro ně spasením, tam aspoň "nějak" pracovat museli......nemusí pracovat jako jediná rasa, která v ČR žije...a jako jedniná rasa na světě, která si práci nepřeje ( dokonce možná ani pracovat nepůjdou na posty kde by dostali o 50% vyšší mzdu než bílej člověk ).
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    V Plzni se schyluje k dalšímu pochodu radikálů, uskuteční se v březnu - Plzeňský deník
    http://plzensky.denik.cz/zpravy_region/v-plzni-se-schyluje-k-dalsimu-pochodu-radikalu-20140207.html

    Shromáždění proti pochodu
    https://www.facebook.com/events/654552324605190/?ref_newsfeed_story_type=regular
    NERASISMU
    NERASISMU --- ---
    "Antifašisté se do střetu pustili teprve tehdy, když neonacisté napadli demonstraci a policisté ji nedokázali ubránit. Sotva si můžeme představit, co by se stalo, kdyby antifašisté nezakročili. Jasně se ukázalo, že neonacismu nelze čelit pouze slovy. Články v novinách a pohoršování u televizních obrazovek neonacisty nezastavilo. Policie selhala a radikální odmítnutí násilí by v takové situaci jistě vedlo k masakru. Události ve Švédsku před nás kladou nepříjemné otázky, před nimiž se nemůžeme donekonečna skrývat. Co uděláme, když nás napadnou neonacisté? A co uděláme, když napadnou neonacisté někoho v našem okolí? Máme volat po zesílení policejních hlídek a tvrdému vymáhání „pořádku“? Sebeobrana je podle nás sebevědomý občanský postoj."
    více zde http://nerasismu.cz/...-e-l-nky/svobodu-pro-joela-solid-rn-protest-za-v-zn-n-ho-v-dsk-ho-antifa-istu

    NERASISMU
    NERASISMU --- ---
    Workshop afinitních skupin
    Pro úspěch každé akce je zapotřebí, aby se do ní co nejvíce různých lidí aktivně zapojilo přímo na místě. Zjednodušeně řečeno je afinitní skupina spojení několika lidí, kteří chtějí aktivně přispět k úspěchu protestu vymýšlením a realizováním kreativních nápadů obohacujících protest, schopností reagovat na měnící se situaci na místě, vytvářením hluku v ten pravý moment a tak, že se v případě policejního násilí postarají o sebe navzájem a poskytnout si navzájem psychickou podporu. Na sobotním workshopu chceme shrnout výhody organizování se v afinitních skupinách, možnostech jak je využít, jak udržet fungování skupiny bez hierarchie či jak spolupracovat s dalšími skupinami (rychlé rozhodování konsensem).
    Workshop je otevřen všem lidem, co mají zájem se zapojit!
    NERASISMU
    NERASISMU --- ---
    "Úspěch protestů nikdy nezávisí jen na připravenosti a úsilí jejich organizátorů. Nejinak je tomu i v případě antifašistické demonstrace, která se uskuteční 17. listopadu. Abychom neonacistům účinně ukázali, že je ani v Praze, ani jinde nechceme, potřebujeme, aby účastníci demonstrace byli dobře informovaní a zároveň kreativní.

    Proto na mobilizačním večeru poskytneme všechny potřebné informace o této konkrétní akci, našich plánech či trasách pochodů. Nevynecháme rovněž všeobecné tipy, jak se na demonstraci chovat a zmíníme také právní aspekty veřejných shromáždění. Čím lépe známe naše práva, tím jsme silnější!

    Letošní 17. listopad bohužel nebude poslední příležitostí, kdy budeme moci pozorovat, jak neonacisté mašírují našimi městy. A tak chceme v diskuzi debatovat nejen o tom, proč si myslíme, že veřejné protiakce jsou vhodnou formou vyjádření nesouhlasu, ale vnímat i jejich problematické aspekty. Jsme otevřeni vůči vašim názorům. Protože do demonstrace zbývá téměř týden, nabízí se stále mnoho příležitostí, jak se zapojit do jejích příprav. Pokud máte zájem, mobilizační večer je nejlepší příležitostí!"

    Mobilizační večer na antifašistickou demonstraci 17.11.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Komunismus byl nereálný systém, a socializmus bylo svinstvo, protože politika komoušů byla násilná, ale ...ale morálka obecného lidu, všech, tehdy žijících obyvatel ( vpodstatě všech chudých lidí ) se mi čím dál víc zdá, že byla tehdy na mnohem vyšší úrovni ( nikoliv zásluhou komunistů !!!!!! ) , charakter lidí byl o dva řády lepší a...a opakuji, že s tím jací byli lidé, obyvatelstvo nemá nic společnéto to, do jakého marasmu se narodili a v jakém museli žít, .. 40 let, člověk slušný byl "vpašován" dotoho izmu, bez jeho vůle, ale to, co tady je v této "proklamované demokracii", to je doslova marasmus, hnus a morální zvrhlost ... ( Kdo je za to zodpovědný si domyslete sami, anebo si necháte vysvětlit politology za 30 let ) )

    http://www.rozhlas.cz/...zabavu-ubili-bezdomovce-branit-se-muzeme-jen-represi-rika-odbornik--1271117

    Tři mladíci utloukli bezdomovce pro zábavu. Nejmladšímu je 16 let | Zprávy z domova | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...-nejmladsimu-je-16-let-pw0-/zpravy-domov.aspx?c=A131021_103857_ln_domov_mct



    LUKEH
    LUKEH --- ---
    PEDRO: na strankach http://hypothesis-of-universe.com/ sam dava k dispozici znalecke posukdky, ktere ho oznacuji za paranoidniho schizofrenika. Coz ale neni odpoved na tvou otazku...
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    NERASISMU:

    Brutalita řeckých neonacistů se stupňuje. Chtějí zabíjet | Zprávy ze světa | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...nuje-chteji-zabijet-pen-/zpravy-svet.aspx?c=A131001_155200_ln_zahranici_msl
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BASTOCH: Já už ten život důchodce dožiju ( nějak ), ale za kecy, co vedete tu, vám přeji ještě 20 let neřešenou cigánskou otázku..., jen ať berou dávky, a berou a berou a berou, bez práce. Užijte si to !, když tu brojíte proti mě, ( vadí vám především vadná čísla nikoliv, že berou a berou a berou ), vadí vám že "jim chci dát práci" a odejmout dávky. Jak je libo, plivněte si ( na ty, co jim vadí bezpracné dávky, jen abychom strčili hlavu do písku a měli pokoj..., na jak dlouho ? ).. a držte krok.. a plaťte dávky... a plivněte si 2x dfenně, uleví se vám, pocit blaha, pomůže vám to lépe spát.
    O.K. ?
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    tak to je snad jasný, že romáci berou ročně na hlavu mega
    přece chudákovi josefovi nebudete věšet nějaké bulíky na nos
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PEDRO: pan josef ma velmi zvlastni predstavu o interpretaci cisel. mohl by byt ministrem financi, kdyby nesedel cely dny u internetu.

    ale abych byl konkretni:
    K romské národnosti se veřejně hlásí 13 150 lidí. Méně než k Rytířům jedi ze Star Wars | zpravy.ihned.cz - Česko
    http://zpravy.ihned.cz/...rodnosti-se-verejne-hlasi-13-150-lidi-mene-nez-k-rytirum-jedi-ze-star-wars
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PEDRO:
    citace :" Btw castku 13.5 miliardy na vyplatu socialnich davek a podpory v nezamestnanosti POUZE pro romskou komunitu si vzal kde? "

    reakce : nevím, někde jsem to čet. Je to až tak podstatný ?, pokud ano, tak si to oprav. Pro mě je podstatný že i kdyby to byla jen jedna miliarda anebo 200 miliard na dávkách, že je dáváme cigánům zadarmo bez práce a že by vláda potažmo Akademie věd dááávno mohla vymyslet systém jak cigány zaměstnat ( na státním majetku ) a dávat jim stejnou sumu peněz, ovšem za práci !, nikoliv v dávkách.
    O.K. ??

    Všechny peníze, co každoročně tuneláři vytunelují, a zloději odnesou, do daňových rájových destibací, kdyby se dávaly cigánům jako mzda za libovolnou práci pro stát, tak je na celou příáští generaci problém vyřešen.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    JOSEFDRUHY: pises tu nesmysly o 800.000 cikanech v CR, pises tu ze na jednoho nezamestnanyho pripadaji 3 volny pracovni mista, na otazky ohledne tvych vypoctu nereagujes a dal si jako kolovratek jedes svoje dalsi fantasmagorie a tahani nahodnych cisel z klobouku. Tak me pak napadaji dve moznosti - bud si "pomalejsi" (coz by potom omluvilo ty tve vyplody tady) a nebo si proste jen curak..

    Btw castku 13.5 miliardy na vyplatu socialnich davek a podpory v nezamestnanosti POUZE pro romskou komunitu si vzal kde?

    MPSV.CZ : V loňském roce vzrostly výdaje na sociální dávky o 12,1 miliardy korun
    http://www.mpsv.cz/cs/15483
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PEDRO: Nejsi potomkem fotra nacisty ? nebo matky děvky ? Napsal si mi : chcípni. A přitom tě neznám a nikdy jsem na tebe nemluvil. Máš tyto sklony také k ženě a svým dětem ?
    A proč ne ?
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    JOSEFDRUHY: zcela vazny dotaz ...trpis nejakou dusevni poruchou?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Nevím proč a za co jsou označováni lidé v Řecku "jako neonacisté". Nevím..., ale u nás jsou téměř výlučně označováni tímto "honosným" přízvyskem lidé, kteří nemají rádi cigány. Už 3-4 rky od Vítkova, od upálení malé Natálky.
    Proč to tak je v české kotlině ? , ..kdo za to může ?. Nic naplat, je nade všechny meze nutné zjistit přičiny a pachatele !! Tomu se nevyhneme, ani lid, ani vláda. Lidi, co nemaj rádi cigány, nejsou rasisti, ani ti, co "pouze" s tímto pocitem vyšli do ulic.
    Podle mě za to může jen a jen vláda, která s tím nic nedělá. 20 let ! Hraje si na pštrosa s hlavou v písku. Jen ona je vinna. 20 let s tím nikdo nic nedělá !!
    Přeci je naprosto jasné, že když vláda-společnost vynakládá na sociální dávky cigánům a dávky v nezaměstnanosti pouze pro romskou komunitu 13,5 miliardy ročně, že tutéž částku lze vydávat ... nadále..., ale za práci. Kdyby vláda vypracovala pomocí geniálních výzkumníků z Akademie věd ( co se tam neflákají ) koncept "jak" zaměstnat Romy, čím a na čm, a v jakém programu, pod nějakým dozorem bílých , pak by ( sice ) "vyplýtvala" 13,5 miliardy néééé za dávky, ale za mzdy. !!! To přeci není až tak nebetyčný problém pro supervědce z Akademie vypracovat koncept jak ( dočasně uměle cíleně a záměrně ) zaměstnat pááány cigány, co pracovat nechtějí, jen lžou že cjtějí.

    Pak ani lidé nebudou rasisty uvidí-li, že cigán pracuje ( jako Vietnamci, proti nim nikdo nic nemá ) a dostává mzdu a musí platit za byt, elektřinu, jídlo i jiné prosté spotřební zboží tak jak platí chudý bílý a chudý důchodce, co celý život dřel a soc-přídavky nemá žádné.
    NERASISMU
    NERASISMU --- ---
    Týden po zavraždění Pavlose Fyssase demonstrují v Řecku desetitisíce antifašistů a antifašistek proti neonacistům ze Zlatého úsvitu a vládě. Mluví se dokonce o zákazu strany a rovněž v ulicích je Zlatý úsvit na ústupu. Mezitím se rovněž objevily nové informace o pozadí strany…Přinášíme vám překlad článku 50.000 march on Golden Dawn headquarters in Athens, který vyšel 26.9. na stránkách Roarmag.org.
    Athény: 50.000 lidí pochodovalo k sídlu Zlatého Úsvitu | Iniciativa NE RASISMU!
    http://nerasismu.cz/kratce/ath-ny-50000-lid-pochodovalo-k-s-dlu-zlat-ho-svitu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam