Co to je rasismus ? ... Když mi nevadí ve společnosti Vietnamci, protože pracují a vadí mi Nemakačenka cigánská, ( co nepracuji a na společnosti se přižtivují ), tak to je ten rasismus ? ...? to ? Mě nevadí, že jsou přičmoudlí..a Vietnamci přižloutlí, a černoši černí, naprosto mi to nevadí ( tak v čem je """"rasismus"""" ?? ) ...mě vadí postoj naší vlády, že cigány nechá se flákat ! !!, tolik práce tu máme ve společnosti : čistit lesy od odpadků, opravit všechny státní ploty poničené, uklidit veřejné trávníky s opravami obrubníků, příkaz aby si cigáni vyčistili obydlí od štěnic a WC-smradu, a aby si vymalovali byty, aby všichni cigáni se učili ve školách, aby vyčistili potoky a příkopy kolem silnic, aby opravili paneláky, které sami zdevastovali, aby stříhali stromy, na státních pozemcích, aby natřeli veškerá zábradlí u silnic, na mostech, aby vyčistili komíny všech státních budov, aby..aby.....no...já bych vyjmenoval prací na státních statcích-majetcích stovky a stovky..., to vše by mohli dělat !! - vážení, nééééééé za mzdu navíc, to ne, ale právě za ony dary v podobě státních přídavků "na všechno možné", které už dostávají """"""v nezaměstnanosti"""""" ( 60% důchodců, co celý život pracovalo, má menší příjem než sigánská rodina, která celý život nepracovala a pokud trošššššku, tak to nestálo za řeč ..)
Takže :
Nechápu co je ten rasizmus ??, když mi jejich přičmoudlá kůže nevadí..., ale vadí mi jak děsně jsou šťastní, že pracovat nemusí ! pád komunismu byl pro ně spasením, tam aspoň "nějak" pracovat museli......nemusí pracovat jako jediná rasa, která v ČR žije...a jako jedniná rasa na světě, která si práci nepřeje ( dokonce možná ani pracovat nepůjdou na posty kde by dostali o 50% vyšší mzdu než bílej člověk ).