• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FESTERPoliticka situace v USA z pohledu konzervativce....
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: pokud nevis rozdil mezi liberal v USA a v evrope tak nema cenu s tebou diskutovat...
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: bud tak laskav.. a prestan urazet v kazde vete...
    Uvedom si ze v AP Reuters jsou taky jenom lidi a maji svuj urcity bias..
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Hm, co si americká retadrovaná lůza představuje pod pojmem liberální? Protože politologický význam toho slova se mění i napříč Evropou - a to v širokém spektru nalevo i napravo.
    FESTER
    FESTER --- ---
    pravdepodobne lidi jako Paul Krugman jsou u tege genialove...
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: kdyz teda vsecko vis od liberalnich agentur tak co se seres ?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    tl;dr :D

Já pracuji přímo s agenturními zprávami, ne s předžvýkanými deriváty pro teabaggery, jako jsi ty. Pokud mi ty zprávy dokážeš dohledat přímo u zdroje, jsem ochoten se jimi zabývat, jinak mi nestojíš za víc času, než ti věnuji tím, že tě tu urážím a luštím tvoji retardovanou češtinu.
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: reuters takze muzes verit

Obama Admin Gave Electric Car Battery Maker A123 Systems $1 Million The Day It Filed For Bankruptcy…
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: tady mas svy milovany AP tomu snad budes verit..

US pension insurer runs record $34B deficit
    http://www.bigstory.ap.org/article/us-pension-insurer-runs-record-34b-deficit
    FESTER
    FESTER --- ---
    Hostess Brands closing for good due to bakers strike - Nov. 16, 2012
    http://money.cnn.com/2012/11/16/news/companies/hostess-closing/

thanks to unions a Obama ktery podporuje unions a vice versa...
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: proc bych mel pestovat bavlnu ?? nechovej se jak idiot bud tak laskav... kdyz rikas ze jses radoby novinar tak bys mel vedet trosku vice nez tvy platonicky vykriky jako zkurveni republikani... takze znova co delaji republikani tak hrozneho na rozdil od demokratu ze u tebe jsou zmrdanci ? co delaji americti demokrate tak bajecneho ze zmrdanci u tebe nejsou ?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Hm, ale já novinář téměř jsem... minimálně pro ně poměrně intenzivně pracuju (jak jinak bych se dostal k okamžitým materiálům z AP, EBU a Reuters?)
    Co děláš ty? Pěstuješ bavlnu?
    FESTER
    FESTER --- ---
    media bias je pro tebe urcite neznamy pojem....
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: huh perfektni logika Obama by z tebe mel radost kdyby jsi byl novinar....
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Ještě jsem nezažil, aby někdo zdrojoval FOX (to už by ČTK mohla rovnou zdrojovat Blesk, AHA a podobné literárně tvořivé plátky, které o žurnalistiku nezavadily ani cestou na ajnclíky), takže si vyšinuté bláboly nech na koledu...
    FESTER
    FESTER --- ---
    btw a nebyt fox tak ty tvy ap reuters a podobny pochybny instituce nesteknou a nikdo nic nevi....
    FESTER
    FESTER --- ---
    Philadelphia voter fraud: Is it possible that Barack Obama won 100 percent of so many precincts? - Slate Magazine
    http://www.slate.com/articles/news_and_politics/politics/2012/11/philadelphia_voter_fraud_is_it_possible_that_barack_obama_won_100_percent.html
    FESTER
    FESTER --- ---
    a muzes resit

Zero Votes for Romney, 'Dozens of Black' Voters Prompt Cries of Voter Fraud - ABC News
    http://abcnews.go.com/Politics/votes-romney-dozens-black-voters-prompt-cries-voter/story?id=17730238
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: proc zakomplexovany zmrdky?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Já neřeším Obamu, řeším zakomplexovaný republikánský mrdky. To, že Obama prosazuje sociální stát (a evidentně to má u většiny voličů úspěch) se mě vůbec nedotýká a ani dotýkat nebude.
    A podezřelé volby budu brát na vědomí, až s tím vyleze AP, Reuters, nebo EBU. Klauni z Foxu brát vážně nebudu (nebo odkud to čerpáš svoje paranoidní bláboly).
    Offense intended.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam