• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYKANTROPPíšeme plnicím perem
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SCHEEZE: Já ho mám dlouho, naštěstí jsem ho dostal ale potom jsem pořídil charleston a to se nedá srovnat. Za cca 4.500 je to o moc lepsi nez expert. z toho mám ted pocit jako bych psal klacikem. Cena experta je podle me přemrštěna.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MILAZAJICEK: to mě zajímá, proč si to myslíš? Já jsem jen fanda, líbilo se mi a dal jsem za něj kdysi docela dost peněz. Dnes bych šel asi do jiné značky za podobné peníze ale rád se zeptám co je na něm špatného ;-)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SCHEEZE: také se mi tu jedno válí ale osobně mě řada expert přijde vhodná spíš jako reklamní propiska. Ale ta česká cena je až absurdní.
    TAPETA
    TAPETA --- ---
    SCHEEZE: Co máš za kolekci?
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    neumí někdo kutilsky opravit víčko pro waterman? Začalo mi jít velmi snadno dolu(asi prasklej plast uvnitř), v podstatě při zatřesení upadne a prý se nedá opravit a nové stojí 1500 a to se mi nechce dávat když pero stojí trojku nové. Nemám účet takže na záruku jakoukoliv můžu zapomenout a obchod nechce spolupracovat že by mi jako dohledali účet u sebe :-) Za blbost se platí ale pro mě to znamená že Waterman už nikdy :-( Nejraději bych Edison nebo Visconti nebo Sailor.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    až vyplácám Diamine inkoust co mám, tak možná zkusím ten Montblanc .... škoda že se nedají jednoduše koupit Noodler's inkousty
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NTR23: koukal jsem na ně teď na penshop.cz
    NTR23
    NTR23 --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NTR23: vypadá dobře
    NTR23
    NTR23 --- ---
    RCROW: Tento šedý bude můj pátý (barva)
    RCROW
    RCROW --- ---
    Inkousty miluji, hlavně světle modré, třeba Daphne Blue, světle zelené voňavé....
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Píšete perem a píšete tužkou.
    Must have

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    RCROW: jo, to by šlo :o))
    RCROW
    RCROW --- ---
    LEON_KOWALSKI: No, dá se to taky říct tak, že není lacinej.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Blbec :o)))

Zeman odmítl pero za milion korun. Mohl jím podepsat prezidentský slib - Zprávy.rozhlas.cz - ověřené a aktuální informace 24 hodin denně, 7 dní v týdnu
    http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/zeman-odmitl-pero-za-milion-korun-mohl-jim-podepsat-prezidentsky-slib--1182497
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Limitka Lamy Safari pro 2013 je...... Neon Yellow

Ink Nouveau: Lamy Neon Yellow Safari, 2013 Limited Edition
    http://www.inknouveau.com/2013/02/lamy-neon-yellow-safari-2013-limited.html

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NTR23: no mě se z těch extra drahých per taky líbí jenom pár. A ty co se mi nelíbí (nesedí mi v ruce atd...), bych si já osobně nekoupil ani kdybych měl peněz jako Mark Zuckerberg :o)
    V tomhle případě je to fuk jestli je to Parker Jotter za 420, nebo Graf von Faber-Castell nebo Waterman Sérénité Feu D‘Art za 450.000 ....
    NTR23
    NTR23 --- ---
    LEON_KOWALSKI: Máš také pravdu. Někdy si člověk dělá radost a vidí v tom tu investici. Psal jsem svůj pohled. Mi se navíc ta pera ani nelíbí. Takže ani tu radost chvilkovou bych z nich neměl.
    RCROW
    RCROW --- ---
    LEON_KOWALSKI: Jo, jasně, rozumím ti, máme celkem stejný názory. Zdravím.R
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam