• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYKANTROPPíšeme plnicím perem
    TETH
    TETH --- ---
    Zajímalo by mě, zda půjde někde koupit v ČR a zda to potom vyjde levněji než dovoz+clo+dph...
    RCROW
    RCROW --- ---
    LEON_KOWALSKI: No tak to je super, to je ještě lepší než to šroubování, tak ti k němu gratuluji, to je "Věc"-
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    RCROW: řekl bych že tak napůl má to podle mě takový ten pološroub co pak zacvakne

Review: Visconti Homo Sapiens Bronze Oversize
    https://www.youtube.com/watch?v=uOdZN4YNaTk#t=234
    RCROW
    RCROW --- ---
    LEON_KOWALSKI: Je to nádhera, jen mi prostím Tě sděl jestli ten vršek plnícího pera je šroubovací ( takovým já osobně dávám přednost), nebo jen zasouvací, z těch fotek jsem to jasně nepoznal, ale jinak krása, opravdu krása.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    jak to vypadá uvnitř pera Pilot Vanishing Point

celý článek: http://fpgeeks.com/2014/07/take-a-look-inside-the-pilot-vanishing-point/
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Je to sice loňská limitka, ale chápejte. Dokud je ji možnost koupit, tak jsem to musel udělat. Za rok už nebude a bylo by mi to třeba líto.

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    sice to není pero, ale dnes jsem koupil naší malé Lamy propisku, ona ještě perem malovat neumí .... psát taky ne, jsou jí 4 a miluje růžovou barvu :o)

NTR23
    NTR23 --- ---
    RCROW: Cena, barevnost, design.
    Takových karandašů nemůžeš mít v pouzdře pět a každé s jiným inkoustem. No jako prakticky můžeš, ale....
    RCROW
    RCROW --- ---
    LEON_KOWALSKI: Je to jasný, já mám podobného koníčka a navíc ještě v inkoustech, to je na trefu do hlavy, nemůžu vidět nový inkoust....
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    RCROW: Lamy Safari? Cena a pouzitelnost. Ta je ale samozrejme individualni, ta pouzitelnost. Kdyz se cloveku dobre drzi, tak na psani a malovani je idealni. No a pak taky samozrejme barevna skala techto per je nekonecna :-)
    Clovek ma vsechny co potrebuje a hups - udelaji novou barvu a sbirka se rozsiri o dalsi kus :-)
    RCROW
    RCROW --- ---
    NTR23: Co je výhoda těchto per?
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Lamy Safari limitka 2014

Neon Coral

DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    TAPETA: tak máš pravdu, je to F
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    TAPETA: tak to se doma podívám, děkuju za info
    ALVAR
    ALVAR --- ---
    hi..nevíte někdo v kolika ,,varietách" se vyráběla pera Goldring Onyx?
    TAPETA
    TAPETA --- ---
    DYSTOPIK:
    Ahoj označení hrotu najdeš na černé části na zadní části hrotu. Označení písmeny, F, M, EF.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    tady je vidět ten rozdíl v provedení
    Penshop.cz - Hrot Waterman Carene 18K gold >>
    http://www.penshop.cz/hrot-waterman-carene-18k-gold/dp-8236/
    Penshop.cz - Hrot Waterman Carene 18K rhodium plated >>
    http://www.penshop.cz/hrot-waterman-carene-18k-rhodium-plated/dp-10953/

doufám že nevadí, že jsem to sem dal. v tržišti jsem nenašel odpovídající zaškatulkování
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    Ahoj,
    mám tady nepoužívané pero značky Waterman Paris, jedná se konkrétně o tenhle typ

informace od výrobce zde

Nejsem zrovna člověk, který by používal zlatá pera, tudíž bych ho klidně poslal do světa, samozřejmě za cenu o něco nižší, než je v obchodech. Je k němu konvertor, návod a je v dárkové krabičce. Případně můžu nafotit. Jen se mi nepodařila zjistit jedna důležitá informace a to jakou má velikost hrotu, ale to by se určitě dalo zjistit (na peru to uvedeno není a návod je zřejmě takový, který se dává ke všem perům této značky bez rozdílu typu)

Ještě jen pro přesnost: výrobce uvádí, že "Ozdobné prvky jsou postříbřené a hrot je naopak vyroben z 18karátového zlata pokoveného rhodiem" a kovové části na obrázku maji stříbrnou barvu. To co mám já má všechny kovové části zlaté (na hrotu značeno 18k, 750), jinak je to přesně to samé. Možná se jedná o starší typ, mám ho už hodně dlouho.

V případě zájmu dejte vědět poštou, prosím jen vážní zájemci. Jsem z Prahy
    Děkuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam