• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYKANTROPPíšeme plnicím perem
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    KURE: To zas tak tolik nevadí, ony se ve specializované FB skupině dělají tak jednou za čtvrt roku hromadné objednávky. :-) Většinou to právě dává do té skupiny, pera nejsou jeho hlavním zdrojem obživy.
    Ještě můžu sloužit eyedropperem a bulb fillerem z ovangkolu.

KURE
    KURE --- ---
    VLCACKA: dik za info, ted to aktualni uplne neni, viz
    KURE:

ale až mě zase začnr svrbět peneženka, tak se ozvu. nemá někde k vidění sertiment nebo co už udělal?

VLCACKA: ty sou paradni.
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    KURE: Jestli je to ještě aktuální, tak mám kamaráda, co dělá custom pera a standardně je JOWO šestkama osazuje. Zde foto těch mých. Cena tak 2500 - 3000 většinou. S tím, že si člověk vybere šířku a barvu hrotu a i materiál z kterého se to pero udělá.

VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    Centropeny 10012 jsou taky komplet. Strašně dlouho jsem netušila, že existuje i šedá verze.

VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Akorát nemají 1670 řadu, což je škoda. Takže Emerald of Chivor a spol. se stále bude muset tahat ze zahraničí...
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    NEVILL: Kaweco mám modré Classic Sport Chess s B hrotem a je boží.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak už mám ke Kaweco Sport ten pístový konvertor...mnohem lepší... :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MACSKA: Super! Jednak je fajn že nejsem slepej a druhak si můžu koupit nové inkousty :-)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Slepý nejsi, jsou tam tak týden. (Ve čtvrtek o nich psali na FB)
    KURE
    KURE --- ---
    a pochlubim se, pristi tyden by mi melo dorazit tohle: http://www.franklin-christoph.com/model-03-iterum.html (barva ghost and smoke)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NEVILL: jj, ten konvertor mám taky.
    KURE
    KURE --- ---
    LEON_KOWALSKI: aha, tak to je mozne. me zatim fora a reddit odradil od parkeru, pry moc penez za malo muziky.

NEVILL: ja nakonec zustal u bombicek. mam to jako edc v kapse (AC verze) a pri cestovani je stejne s lahvovym inkoustem problem.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEON_KOWALSKI: Asi, teď jsem do něj dával inkoust Diamine Majestic Blue co jste tu psali že hodně pouští a stejně vysychá. No, ještě si s ním chvíli budu hrát, uvidíme. Kaweco je stejně takové mnohem praktičtější... :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KURE: Jo, co jsem ho posledně čistil tak to pár dní psalo dobře, asi to bude chtít trochu poladit...

K tomu Kaweco si budu muset koupit pístový konvertor, nějak jsem přehlédl že ho mají a tak jsem koupil takový ten obyčejný mačkací. Ale to už je jen taková maličkost, tenhle se mi nakonec taky povedlo naplnit...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KURE: ten stejný Parker jako Nevillovi mi dělal to stejné. Možná problém toho typu?
    A bylo fuk co jsem v tom měl za inkoust, nebo bombičku.
    KURE
    KURE --- ---
    NEVILL: ten parker ma zrejme problem, bud ho poradne vycistit nebo poladit hrot

kaweco je super, dokonce prodavaj vymeny hroty....
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NEVILL: Přesně to stejné mám taky a jsem s ním maximálně spokojený
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Z Penshopu jsem si koupil pero Kaweco Sport Classic, to obyčejné z černého plastu, hrot EF a musím říct že je výborné. Už ho mám pár dní a prostě ho kdykoliv otevřu a ono píše, žádné protřepávání jako u toho Parkera co mám. Zatím teda spokojenost, do ruky mi padne tak akorát.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Jsem právě zjistil, že v penshop.cz mají inkousty J. Herbin .... to buďto znamená že jsem slepej a do teď jsem si toho nevšiml, nebo tam přibyly docela nedávno? :-O
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    Dnes mi přišla poslední 10016, tak to máme komplet...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam