• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINHudební festivaly (převážně elektronické a převážně v Evropě)
    DUKON
    DUKON --- ---
    Song of life byl bomba, hráli líp než na Pohodě...
    DUKON
    DUKON --- ---
    N_I: ja na tyhle 90tkove jména v zásadě nechodím s velkým očekáváním. Mam u nich laťku na zemi a bývám nadšený. A jo, MC CeshireCat je prostě starý cápek. Nicméně mělo to hezké momenty, zvuk jakj břitva. To se mi líbí, že v dnešní době jsou ty sound apecy jinde.
    ILAB
    ILAB --- ---
    N_I: ani ten cheshire cat mc nebyl tak marny :D
    N_I
    N_I --- ---
    DUKON: oka dík, tak jedna bába povídala asi teda... kdy prej hajpmen to dost zazdil a celkově vlastně už ta kapela nemá co říct.../ ten týpek co mě to říkal má vkus- ale každej má jiný ucho to je jas tak díky za druhpu stranu mince.../
    ILAB
    ILAB --- ---
    N_I: leftfield rozhodne nebyli super spatni, spis naopak alespon ja byl velmi mile prekvapen jak to jelo
    DUKON
    DUKON --- ---
    N_I: ja jel ne Pop jen ve čt kvůli GusGus a Leftfield a moc jsem si je oboje užil. Haj špatný live 😀
    DUKON
    DUKON --- ---
    SKUTRJOHNY: Magda se vrati, uz pomalu vystrukuji ruzky, chvilku si odpocinou a zas jim to neda :-D
    to uz se asi v takove mire nikdy nevrati, dnes je pro mladochy pohodlnejsi se socializovat online, bohuzel, prilis mnoho lakadel kam se jen podivas

takze misto aby jsi jel do Pardubickeho L-ka dupat do rana na Marca Carolu, tak bingujes Emily na Netflixu
    ....
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: Up To Date mel letos myslim nove misto. nejaka stara, vybydlena elektrarna a hned vedle elektro rozvodna. moc pekna lokalita.
    ta vzdalenost mi nevadila. jel jsem busem, cetl si a fakt to uteklo. jeden prestup, pohoda.

a omlouvat se mi nemusis. vzdyt ja jsem te tam taky zahledl jen jednou a malem jsem te nepoznal.
    rikal jsem si, ze se mi treba mstis za ten Berlin, kde jsem si behal po svych :-D
    N_I
    N_I --- ---
    SKUTRJOHNY: hele tak když uděláš mainstream lidi tam jsou - LIR nebo beats for love...možná i na tu citadelu lidi chodí,,

shotgun je už více vyprofilovaný na "odbornost" a okolní tanečníky a je prostě dál od pragl což dnes líné lidi odradí...

ale třeba pop messe mělo být to co píšeš a trochu se to minulo? když oznáměj headlinera super špatný live leftfield?

existuje přece i ten lunchmeat...kterej asi taky roste a třeba se víkendové akce typu festival dočkáme..

..tehdy to bylo jen o blehovi a cosmic tripu ne? já mám dojem že to je dnes naopak o dost lepší...

fakt je drobnějších akcí mladých kolektivů opravdu hodně...a prakticky bys mohl pořád jen někde trajdat po akcích a menších festech...

5k už bude mít asi ten povaleč řiká se....kterej ale taky spojil všechno jako ta beseda...
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: tak oni cekali uz podzimni pocasi a malou navstevnost v kempu a ono ejhle, leto to trochu natahlo a nebylo to asi vhodne tam takto udelat.
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    N_I: musim si ty akce projit, na ktere odkazujes. jak budu mit nekdy mensi okno, tak treba neco zrealizuji a zmenim nazor:)

jinak ja mladi prozival v dobe, kdy elektronicka/tanecni scena zazivala tady boom. to byla kazdy tyden nejaka halovka, 10 velkych festaku za prazdniny, spousta malych a tak mi to ted prijde mrtve.
    ale chapu, tehdy to bylo spis o mode, bylo to nove a upadek musel prijit. na druhou stranu bych cekal, ze se ke starsi generaci prida nova a scena zas nejak ozije a nebude problem prilakat a hlavne vubec udelat akci pro treba 5000lidi.
    (ne ze bych o takovou akci teda zas tak stal, ale prisly by s tim i benefity pro nas, co mame radi treba trochu mene mainstreamovou elektroniku)
    YARIN
    YARIN --- ---
    SKUTRJOHNY: to je ovsem vecna skoda, jakkoliv asi chapu duvody vzhledem k blizkosti kempu...
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    DUKON: Luhovany Vincent uz ale definitivne skoncil, ne?
    YARIN
    YARIN --- ---
    jinak v ramci objevovani novyho bysme s kamosem taky radi do budoucna misto unsoundu (kreje se to terminove) nekdy zkusili mensi budapestskej UH fest:

UH Fest | 60 percent of the UH Fest 2024 line-up announced
    https://uh.hu/news/60-percent-of-the-uh-fest-2024-line-up-announced.html
    DUKON
    DUKON --- ---
    me prijde, ze frci ruzne multizanrove akce

namatkou
    festival vivat vila
    https://www.vivatvila.cz/
    Úvod - Jesnění | sousedsko-kulturní festival I Jeseník
    https://jesneni.cz/
    Festival - Luhovaný Vincent
    https://www.luhovanyvincent.cz/
    Venkovní setkání | Wifič ven!
    https://www.wificven.cz/
    Fryštácký malý svět 2024
    http://www.malysvet.info/

ale SHTGN jsem zavidel cecham, od nas je to 5h autem
    ale v 2012 jsem uz malem jen na dBridge
    N_I
    N_I --- ---
    SKUTRJOHNY: rozumím, ale povaleč, transforma nebo hradby samoty pořád fungují také...
    prostě jen jsem reagoval, že nejsou akce a proč je tam tak málo lidí...
    YARIN
    YARIN --- ---
    SKUTRJOHNY: promin! ja jsem fakt slepon a na tohle potkavani se na akcich mamlas, dokud do me clovek primo nedrbne a neprihlasi se, moje pamet a schopnost pospojovat si odkud koho znam, je na urovni nula:/

up2date super co? my se tam dokopali s kamosem x let zpatky (to se to jeste konalo az v zari) a taky jsme byli veskrze nadseny, hlavne z toho lineupu, (ale lokaci taky) kterej je na evropsky scene dost jedinecnej ve smyslu nekopirovani jmen, ktery zrovna jedou turne, ale spis exkluzivnejsi zarezy. skoda, ze je to tak svinsky daleko...
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    N_I: Besedu znam, mam ji tady za barakem, ale svete div se, byl jsem na ni porve minuly rok.
    ja tady ty multizanraky zas tolik nemusim. radeji na podiu uprednostnuji nejakou jednu hlavu schovanou za hromadou kabelu nez rapujici mladezniky s kytarami a syntakem.
    a ani ta Rosnicka me moc nenadchla
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: minuly rok tam na tom molu pry byla a byla mi prislibena i letos:)
    ale nakonec teda nic. vychod slunce jsem si tam ale uzil. musel jsem ten patecni podareny vecer alespon takto symbolicky ukoncit.
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    YARIN: no clovece, ja jsem te tam zahledl mezi druhou a treti v sobotu. dokonce jsem na tebe pokynul, ale bez efektu :-D a pak si zmizel a ja zmizel ve 3, abych druhy den neprisel o ridicak :)
    jinak s kirill astra souhlasim. to byly prave ty momenty, ktere si clovek zapamatuje a nemusi za tim stat zadna jakoze hvezda.

jo a byl jsem letos poprve na Up To Date v Bialystoku a dalsi velka spokojenost. hudba, areal, celkove koncept, mesto.. Odjizdel jsem s tim, ze tam musim dalsi rok znovu.
    letos jsem se celkove vykaslal na velka jmena a zameril se spis na mensi akce a udelal jsem jen a jen dobre. chtelo to uz zmenu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam