• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NAHODTE CO MATE V KAPSACH


    AZIM
    AZIM --- ---
    WOJTYLA: hodne podobne ...

    prava predni ... telefon, check
    prava predni ... mobil & nuz, check (zalezi teda jestli mam zrovna CRKT m16 kterej prave kvuli vyhazovacimu koliku chci mit vpravo aby kdyz dam ruku do kapsy se mi o ten neodirala) / zminenej dozier posledni dobou nenosim a kdyz tak v leve protoze je sirsi a nosim jeste v ...
    prava predni mini ... zippo
    leva zadni ... luckies/kapesnik
    leva predni blize nespecefikovane EDC
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jak řikám mám Kershaw Leek na klipu chycenej a telefon v kapse a spolu se vubec nepotkavaj...
    HANZ23
    HANZ23 --- ---
    REDSNAKE: Ja ho chvili nosil s Dozierem v kapse a i pres Gorilla glass utrpel nepekny sram na displeji :/ ...od te doby k telefonu radsi nic
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    WOJTYLA: tak i sklo při bodovém tlaku lehce prdne.. Každému co jeho jest, já teda s telefonem nic nosit nechcu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REDSNAKE: Mam ho na klipu na kapse a nemam telefon s plastovym displejem:-))
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    WOJTYLA: Do kapsy s telefonem imho nepatří vůbec nic krom telefonu. Obzvláště v době dotykových obrazovek, neumím si představit jak se mi u telefonu plácá dozier s tím čepem na otevírání čepele. to bych si asi za chvíli kupoval nový telefon.)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    STALK: Kudla patri do pravy predni s telefonem. V pravy zadni penezenka v levy predni kapesnik magnet s drobnejma a fishermans bonbony:-)))
    STALK
    STALK --- ---
    Všechny řešení beru ale nějak se mi nechce smířit s tim že bych měnil místo - pravou zadní kapsu, už tam prostě patří. Napadlo mě nový kalhoty fakt vystužit, zevnitř tam nejlíp nalepit nějakej fest materiál. kevlar řikáte?
    CROSS
    CROSS --- ---
    AZIM: už jsme to s nim řešili, navrhoval použít samosvornou sumku na zásobník, to teoreticky vypadá dobře, problém je, že je to moc velký. Ale výhledově se k tomu vrátim.
    AZIM
    AZIM --- ---
    CROSS: napis mistni svadlence ... http://www.jptt.cz/ treba se toho chytne vic lidi
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    REDSNAKE: no to určitě ne, ale řeší to tvůj outfitovej problém hadrama. já osobně nosím nůž neustále na přední kapse a krom odřených dvěří na autě nepozoruju žádnou destrukci...
    CROSS
    CROSS --- ---
    K tomu noži v kapse - EDC nůž (Delica) nosim v boční kapse kalhot (ilustrační obrázek, nesnášim modrý džíny). Když se tam nevejde nebo daný kalhoty tu kapsu nemaj, nosim nůž na opasku, ideálně za poutkem (některý moje oblíbený kalhoty maj to poutko extra široký). Takhle to žádnou kapsu neprodře (ani to neodírá sedačku v autě, což mě taky zajímá).

    Pořád teda hledám nějaký minimalistický pouzdro na opasek, umístěný podélně, v podstatě něco jako to poutko na kalhotách, zatim neúspěšně (nehledám nějak intenzivně, asi to stejně budu muset vyrobit sám), aby to moc nepřesahovalo profil opasku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: dozier nebo nůž podobné velikosti nemůže tahle karta nikdy nahradit. Dokážu si představit, že mám oboje, protože nůžky, pinzeta a kdovícověci se hodí. Ale jen tou kartou nůž nenahradíš. Už pro ten pocit:)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    Hele ošoupání džín se dá eliminovat tím, že si koupíš švajcarskej toolkit a dáš si ho do peněženky. Mát o velikost karty..
    EDAK
    EDAK --- ---
    STALK: Na druhou stranu u normalnich kalhot mas kapsy 4,takze kdy ze po pul roce vystridas, tak ti kalhoty chvili vydrzej :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    STALK: asi jo, neřeším to. Když tam budeš nosit propisku, bude to odrbaný od propisky. Takhle mi propálily zadní kapsu i mince. Nenaděláš nic, nebo vyztužit kevlarem. To ale radši jednou za půl roku přetrpím nákup novejch riflí.
    STALK
    STALK --- ---
    REDSNAKE: takže je to nutná daň za ever kudlu u sebe?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    STALK: znám. Já to mám takhle s přední levou u všech džín:)
    STALK
    STALK --- ---
    nosim kudlu v zadní kapse u kalhot (ka-bar dozier) a jak často sedim, kapsa se mi v jednom místě prošoupává to mě štve! :) vim že je to blbá otázka ale, znáte to? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam