• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    Co sebou nosíte každý den? Tašky, batohy, kabelky a jejich obsah, Tacticool geeks, a US paka ...
    Rady ohledně batohů, tašek. Ukažte fotky toho, co s sebou taháte každý den...
    TABORACEK --- Vyhnete se vsemu na cem je jen trochu jmeno toho dementa beara gryllse
    ZDRAVOTNICKÝ KURZ ZDrSEM - TERMÍN KVĚTEN
    Přihlášení:
    KEMAL
    WOJTYLA
    ADITU
    HOLY_SEAL
    DIMS

    ODKAZY: http://www.maxpedition.com/ | https://www.511tactical.com/ | http://www.blackhawk.com/ | http://www.specopstech.com/ | http://www.crumpler.eu/ | http://www.jptt.cz/ | http://www.spartanstactical.cz/ | http://edcforums.com
    (Přidávejte další.)

    SPŘÍZNĚNÉ KLUBY: [ NOŽE - ] | [ Vybal to! aneb obsahy vasich kabelek ]
    rozbalit záhlaví
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    REDSNAKE: no to určitě ne, ale řeší to tvůj outfitovej problém hadrama. já osobně nosím nůž neustále na přední kapse a krom odřených dvěří na autě nepozoruju žádnou destrukci...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: dozier nebo nůž podobné velikosti nemůže tahle karta nikdy nahradit. Dokážu si představit, že mám oboje, protože nůžky, pinzeta a kdovícověci se hodí. Ale jen tou kartou nůž nenahradíš. Už pro ten pocit:)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    Hele ošoupání džín se dá eliminovat tím, že si koupíš švajcarskej toolkit a dáš si ho do peněženky. Mát o velikost karty..
    EDAK
    EDAK --- ---
    STALK: Na druhou stranu u normalnich kalhot mas kapsy 4,takze kdy ze po pul roce vystridas, tak ti kalhoty chvili vydrzej :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    STALK: asi jo, neřeším to. Když tam budeš nosit propisku, bude to odrbaný od propisky. Takhle mi propálily zadní kapsu i mince. Nenaděláš nic, nebo vyztužit kevlarem. To ale radši jednou za půl roku přetrpím nákup novejch riflí.
    STALK
    STALK --- ---
    REDSNAKE: takže je to nutná daň za ever kudlu u sebe?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    STALK: znám. Já to mám takhle s přední levou u všech džín:)
    STALK
    STALK --- ---
    nosim kudlu v zadní kapse u kalhot (ka-bar dozier) a jak často sedim, kapsa se mi v jednom místě prošoupává to mě štve! :) vim že je to blbá otázka ale, znáte to? :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TABORACEK: když potřebuješ rozměnit
    XLOBOX
    XLOBOX --- ---
    TABORACEK: link sice nemám, ale minci to opravdu přestřihne. (zítra zjistím jakou) Mám to zprostředkovaný od 2 lidí, co to viděli na živo vloni na IWĚ
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EDAK: mnoí poslední dobou sebou tahám jeden obvaz hozenej v tašce, skilly dokážou nahradit vybavení myslim do velký míry... sem ted v takový přechodný fázi řekl bych... ale jinak toho u sebe tahám fort milion...


    EDAK: to je lonskej, nebo možná spíš předlonskej květen.-D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EDAK: bych řek že to je aktuální jak povolávací rozkaz na západní frotnu...
    EDAK
    EDAK --- ---
    A mam jeste jednu otazku. ten kurz u ZDrSEMu plati na tento kveten? kolik dni, kolik penez, jaky zamereni a do kdy je potreba se zavazne prihlasit? co jsem si vsimnul, tak to tu resite uz par let :)
    EDAK
    EDAK --- ---
    WOJTYLA: Ja se do kalhot zatim vejdu :), ale zajimalo by me jestli sebou tahas i nejakou minilekarnu a jestli ano tak v kapse nebo na opasku?

    ZKAZA: co jsem tak pochopil ,tak bytelnej pasek nabizi zdejsi svadlena:), spravne usity dziny jsou vlastne pracovni(bytelny) kalhoty, akorat to zasivani....to si mozna radi koupim toho opevovanyho messengera :)
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    WOJTYLA: Přesně! Všechno co potřebuješ jsou bytelný kalhoty, pásek a někoho, kdo ti bude zašívat kapsy...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EDAK: ale vejít se do kalhot je ideál:-)
    EDAK
    EDAK --- ---
    Tak vam teda pekne dekuju panove, prosel jsem to tu cele pekne od zacatku, hodne se naucil, skoncil s pekne nechutnym seznamem veci ktery najednou potrebuju.
    WOJTYLA: Muzu se jenom zeptat co vsechno sebou tahas? Prave bych rad skoncil s tim ze se vejdu do kalhot(idelane na klice, teda spis megaklice)
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    AZIM: https://www.youtube.com/watch?v=g9WH2eq1OYY
    ale nevim no, je to jen kanadský penny:)
    AZIM
    AZIM --- ---
    TABORACEK: nejde o to ze s tim clovek planuje strihat mince, ale treba saty, obleceni, zip, ocelovy lanky na vystroji atpod. ... nechces prehazovat nuzky a premejslet ze timhle proste pasek neprestrihnes ... minci jsem placnul protoze jsem to nekde videl na videu kde ukazovali vystroj URNA medika a tema nuzkama tam mince strihali ... a uz me netrapte a zkuste to strihnout kdo to mate doma :D dikec !
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    AZIM: Prosimte ukaz mi nuzky ktery strihaj mince a nejsou alespon nuzky na plech... Mimochodem, na co je takove strihani minci dobre?
    VACA
    VACA --- ---
    AZIM: jo tak to sorry v tomhle nemam prehled. Nicmene uvadej ze na teh nuzkach je soucasti strihac prstenu. Na tom obrazku co jsem daval to je zrovna blbe videt, ale je to na druhy strane sroubu oproti cepelim..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam