WOJTYLA: cim min veci, tim vic edc, ja to rikam furt :D zajimalo by me jak na to ted jsi, uka!
TABORACEK: jo ja netvrdim ze raptor je ekvivalent, samozrejme ze neni.
Spis sem to myslel tak, ze raptor za dva litry mi vzdycky prisel jako pomerne draha sranda s pomerne uzkym vyuzitim. A ted tu pred sebou vidim naramek za 2x tolik, kterej se mi sice jako napad libi, ale nevidim tam tu uzitnou hodnotu v pomeru k porizovaci cene...
Priznejme si ze i tim jakou na to nasadili cenovku jde spis o stylovej konfekcni doplnek s nejakym eventualnim vyuzitim, nez jako primarne o tool. Nevim na me z toho jde tenhle pocit, i vzhledem ke zpusobu jakym to leatherman prezentuje a hlavne kolik za to chce v porovnani s jinejma jejich toolama, ze proste leatherman otevrene zacal delat modni doplnky, i v kontextu s hodinkama "leatherman" co k tomu nabizej.
Jen se delim o svuj feeling, nechci to nijak zatracovat, naopak zajima me az si to nekdo koupi a rekne jestli tam maj silon v teh zavitech, nebo jestli se mu na tom ty srouby neustale povolujou, az rekne jak obstaly ty tenky meziclankovy spojeni v tahu kdyz se tim pokousel povolit matici, a zbytek naramku pouzil jako paku protoze jednim dilkem by to nikdy nepovolil... Apod..
AZIM: sakra proc bych mel nuzkama prestrihavat desetikoruny? Desetikoruna je funkcnejsi v celku, da se za to koupit treba horka cokolada v automatu, a nebo, kdyz jich nastradas dostatecny mnozstvi, tak treba i nejakej ten leatherman. ;)