• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PIVECEK: Ne: hovno svítí, a žere baterku (holt dlouho nevydrží). Na dotápání pěti metrů přes dvůr ke kadibudce ještě jakž-takž dostačující, jinak k ničemu. (Jo, zrovna předevčírem jsem byl nucen se spolehnout na svítilnu v telefonu - je to poznat?)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Nechci byt hnidopich, spis skutecny dotaz, nestaci vam svitilna v telefonu? Jeste se mi nestalo, ze bych nekde potreboval baterku a nemel u sebe mobil. Dokonce svoji krabici uz umim zkousnout tak, ze si s ni posvitim i v zubech :) Jedine co me napada je spis pouziti v kombinaci s pistoli..
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    EDAK: To je jasný. Mě tahle velikost, vzhledem k ostatním věcem, co tahám, vůbec nevadí. Ta kroutící byla menší na 123 baterku, ale mě prostě nevyhovuje to kroucení :( tahle s čudlíkem je pro mě naprosto ideální.
    EDAK
    EDAK --- ---
    TABORACEK: tak to te nepotesim, kroutici....na mikrotuzkovou se maly s tlacitkem nedelaj. nebo ja si aspon zadnou nepamatuju. ale je pravda ze pro me to nebylo dulezity
    LOOCAS: ta je pekna, taky byla v merku, me je zapinani vlastne docela jedno, akorat je proste o neco vetsi a ja chtel co nejmeni ktera by se vesla do mych parametru...
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    TABORACEK: Já mám od Fénixe E12: http://www.svitilny-fenix.cz/e-serie/baterka-fenix-e12
    zapíná se tlačítkem vzadu, má několik módů (stisknutí zadního tlačítka na půlku cca.) a je na jednu tužkovku. Nemůžu si jí vynachválit, protože sám nesnášim ty kroutící svítilny (mám jednu a vyměnil jsem jí za tuhle).

    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    EDAK: zapina se otacenim reflektoru nebo tlacitkem na zadku? Ja bych strasne chtel takovouhle lampu, ktera by mela tlacitko a zadny nesmyslny pridavny mody, abych ji mohl mit porad v kapse. Jeste musim zhubnout aby se mi do kapsy vesel Charge TTi a pak uz budu uplne spokojenej:)
    EDAK
    EDAK --- ---
    EDAK: nejak se mi to z telefonu neposlalo s komentarem. novy prirustek na klice, sviti to jak das a v nove verzi to ma i tri mody. dost me prekvapilo jak je to opravdu malicky. ostatne taky jsem hledal asi 4 mesice nez se objevila Ta Prava :)
    EDAK
    EDAK --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LORD_WANG: Tak ta doba tam uvedena neni, ani nevim odkud ty noviny ten seznam s tema pomerne presne znejicima mnozstvima maji. Zakladni pozadavek je moci prezit bez cizi pomoci tyden. Driv byla povinnej seznam s "10kg zasob" kterey kazdej mel mit ve svym protiatomovym krytu.

    Tady psali o tom ze tu povinnost chteji znovu zavest

    20 Minuten - Notvorräte sollen wieder obligatorisch werden - News
    http://www.20min.ch/schweiz/news/story/28228638

    Ten Merkblatt na kterej odkazoval ten druhej odkaz neni koncipovanej jako pevnej seznam, spis jako doporuceni s tim ze kazdej si to muze prizpusobit vlastnim potrebam. Smyslem tech priprav je podle me nejspis i to, se prave nad takovejma vecma vubec zamyslet.
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    Pořád nechápu co řešíte, kterákoliv z vašich mamek ví dobře co dělat. Teď tu čtu z druhý světový - marmelády dobrý.

    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LORD_WANG: dobrá poznámka, já to nepročítal a předpokládal, že to blowup načetl :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    BLOWUP: mozna jsem slepej, ale nevidim tam nikde zminku o dobe, na kterou ty zasoby maji byt...
    TRIPRD
    TRIPRD --- ---
    Už na tu fotku a seznam civim druhej den a čim dál víc mi to připomíná obsah špíží mých babiček. Akorát ty kašlaly na těstoviny a z těch surovin si je dělaly samy. A pravda, olelej tam bylo míň ale o to víc sádla a škvarků.
    Chybí tak akorát pytlíky sušenejch hub, ovoce a máku, hora čokolády a vanilky, vagon marmelád a kompotů, klíč od sklepa s brambory a jablky no a flaška rumu a flaška bylinného likéru.
    EDAK
    EDAK --- ---
    SKRU: ja vubec nezpochybnuju to ze je super mit zasoby, spis me pobavilo ze jsou to udajne zasoby na tyden, behem tydne bych uplne nerekl ze bude treba zacit pouzivat postapo platidlo. takovou zasobu oleje a soli by stihla mozna za tyden spotrebovat mistni pobocka MCdonaldu...a ty budou mit doufam zavreno:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKRU: to budou zápalky. a mluvit se bude rusky
    Кин-Дза-Дза Kin-Dza-Dza 1986, 6 minutes trailer, english subtitles
    https://www.youtube.com/watch?v=A3qEBXoeqNI
    SKRU
    SKRU --- ---
    HANZEL:
    EDAK:
    treba je to potencialni postapo platidlo..:)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Aha, ok.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BRUKEV: Ze si mas prijit, da ti nazrat (a pak te i zakope)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    BLOWUP: ehm, nechytám se

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam