TABORACEK: a vubec doslova jsem psal:
"Je opravdu masivní, širokej a celkem i tlustej, což je vlastně jeho klad a pozitivní vlastnost, ale obnáší to i některá ůskalí."
kdyby jsi cetl co sem psal, tak by jsi vedel ze s navlikanim jako takovym neni nejmensi problem, sundas tu sponu a navliknes jako jakej-koliv jinej beznej pasek, jen je tam ten pohyb navic sundat a znovu nandat tu sponu, zadny drama, je to 10sekund navíc ale to se opakuju, uz asi po 6... A ano ja sem narazil na jeden zaves, velice starou kozenou zalezitost s vylzene ouskym pruvlakem kerej na to nedostanu..
Ale jinak je to v pohode, specielně kvuli vam sem teď uděal malej test a postupně na něj navěšel všechnu opaskovou výbavu a různý závěsy co mam. Všechno bez nejmenšiho problému na pavkovo opasku krásně sedí, dokonce i všechny plechový/ z tvrdýho plastu oka a průvlaky kerý nejsou nijak poddajný, perfekt, věci se na týhle šíři pásu nijak nebimbaj...
ASACRA: jojo taky mi to vychazí téměř na očko ta chlopeň, ale fór je podle mě v tom, že ten suchej zip jen drží chlopeň aby ti "nebimbala" protože to hlavní se děje v tom provlečení na tý sponě, tam je ta kovová posuvná mrcha co to spolehlivě zamkne při tahu a nepovolí ani o píď... Takže teoreticky, kdyby jsi měl s odstávánim problém kvůli oku v gatích, tak by se to dalo zkrátit a na funkci by to nemělo žáden vliv, ten suchej zip tam nedrží tah...
Já jsem taky velice spokojenej při každodenim nošení, snažil jsem se jen o objektivitu, mrzí mě že se z toho stalo drama
WOJTYLA: já osobně mam teda se zubatou rollnou ve sponě špatný zkušenosti, předčasně to rozedírá popruh asi i vlivem toho se později neustále povoluje... (měl jsem, jednou, protože jsem si řek že zajištění válečkem už nikdy)