Ješté mě teda taky zaujal henten TRIAB 18 co tu před nějakym tim rokem nahodil
WOJTYLA...
A to sice jednak svojí tenkostí (cca 17cm) kerou je na tom podobně temu TADu, i když širokej je víc, ale hlavně mi jde o to abych na zádech prostě neměl moc velkou bouli do prostoru... Ale i někerý jeho další featury mi nepřijdou uplně marný..
Máte ho tu někdo, dostal ste se s tim někdo už do konfrontace?
Že se otevírá odspodu by mi až tak nevadilo, když si vemu že bych ho měl v konfiguraci batoh a chtěl do něho lozit aniž bych musel sundat obě ramena a někam ho pokladat, tak by to mohla bejt i výhoda. Jen bych sundal jedno rameno a batoh spodem překlopil dopředu, mělo by pak do něj bejt dobrej vstup, u batohu s hornim vykem je tohle pruda a člověk je musí stejně někam odkládat aby se v tom pohrabal...
Spíš bych se bál případnejch poruch zipu, to by pro tenhle batoh asi bylo dost fatalni i jen na nouzový donesení obsahu.. A taky toho aby ty poruchy neevznikly o to dřív, když v tom bude človek mit neco težšího/tvrdýho a třea s tim nějak víc řízne na zem, že to tam dole pak ten zip hrozně schytá... To jsou moje obavy aby vlivem pokaženýho či samovolně rozjetýho zipu člověk pak netrousil věci ven aniž by o tom věděl. Ztrácení věcí je moje noční můra, nesnášim to ze všeho nejvíc, když něco ztratim tak mě to sere víc než když se někomu povede mě okrást...
Co si o triabu myslíte?