A když jsme u těch bot, včera jsme si s Nebeskou udělali radost :) Ona má Meindl Desert Fox a já Lowa Desert elite :) - musím podotknout, že jsem nikdy neviděl tak precizně zpracovaný vojenský boty. Oboje dvoje hooodně slušná hovězí kůže, všechno dvakrát, nebo třikrát prošitý, podrážky Vibram, sedí na noze jako ulitý. Co se mi hodně líbí, moje Lowy mají tužinku ve špici, okop na špici a výztuhovou "planžetu" v achilovce - bota je dost tuhá, což je u nové boty normální a určitě to trošku časem povolí, ale pánové: Nebíčko na nohách ;)
P.S.: Ty Lowy stojí asi sedum a půl, Meindly zhruba bůra. Včera jsem navštívil jeden místní armyshop a tam mě práskly do očí :) v regále mezi ošoupanýma hnusnýma starýma poušťnákama z kontejnerovýho prodeje (asi GB armáda) stály v krabici úplně nový s visačkama zabalený Lowy a vedle to samé ty Meindly. Pan prodavač mi řekl, že jsou za dobrou cenu, protože Meindly byly ve velikosti 4 a Lowy 13,5 a že to nikdo u nich v těhlech velikostech nekoupí. Samozřejmě jako náhodou já mám třináctku haxnu a žena čtyřku :D za oba páry dohromady jsem zaplatil, podržte se: 3050Kč - rozhodně jeden z nejlepších kaufů mýho života :)