HANZEL: však já jsem pochopil. Nevztahoval jsem to na tebe ani na kartu s platbou do 500kc bez pinu.
Šlo jen o mé vyjádření postoje/názoru k otázce rfid ochrany obecně. /nevím co všechno se dá z platební karty načíst, jestli jen prachy tak je to v pohodě. Primárně jde o ten biopas no, tam máš pěkně pohromadě všechny kritický data.
Dovolil jsem si trochu generalizovat a obecně si troufám přirovnat ochranu identity ku ochraně zdraví, koneckonců ono to může být i provázané.
Stejně jako jsi teď uvedl zbraně k ochraně zdraví svého či blízkých, já pokládám ochranu identity na exponovaných místech za to samé.
Ono (nemám na mysli nikoho konkrétního) lidé často mají tendence tuto problematiku podceňovat protože to není tak častý jev, a také to není takové to bezpostřední ohrožení na životě, důsledky však mohou být fatální.
To ale neznamená že bych měl peněženku zabalenou v alobalu, nemám ani s folií jak už bylo řečeno. Nicméně s pasem bych po světě bez "sáčku" necestoval, dnes už..
WOJTYLA: pěkné pěkné,
WOJTYLA: mám v podstatě stejnou filosofii, akorád teď v nylonu nebo co to je. Jen foch na bankovky a tři sloty na karty. Benefit toho je, že pokud není nějak enormě naládovaná bankovkama, (což se často nestává:) tak je v zavřenym stavu tlustá jen pár mm.. Ale ke kůži bych se časem vrátit chtěl i když je oběmější, možná oslovím tebou zmíněné práce z kůže Ď. Jo, a díra je dobrej doplněk, díky za postřeh.
---
HANZEL: zhodnocení určitě nahoď, pls, firma TacticalPro mě zajímá.. Je to tuzemskej produkt, že jo?