WOJTYLA: Jo jako ty barvičky jsou líbivý, ale já vždycky nakonec skončim u černý (přesto že se mi třea coyote líbí víc) protože ta černá prostě přitahuje nejmíň pozornosti...
Jednou jsem se takhle i trochu spalil, když jsem si tenrát objednal ten s.o. Tech Mission go bag v zelený.
Jako vypadalo to hezky, ale furt se mě na to někdo ptal nebo to komentoval jak to je cool taška apod. a o to já nestojím.
Tak jsem ji vrátil a sehnal uplně tu samou v černý (mam sodnes) a světe div se, komentáře veškerý žádný...
Za sebe taky musim říct že byť mám rád tacticool věci a i některý military věci, tak to poslední co bych chtěl, je vypadat jako militarista...
Občas nosim třea vojenský boty, nebo jiný výstrojní součástky, a ono se to pak děsně sčítá. Tuhle vojenská obuv, tuhle zelenej shemag z afganu, tuhle masivní Pávkův pásek, občas třea nějakou kvalitní výstrojní bundu, apod, atd... Army khaki tašlou/batohem bych tomu nasadil korunu.
Další věc je, že na tý černý jsou daleko míň vidět vazby a všechny ty taktický featury...
A prostě celkpvě to míň vzbuzuje dojem, že v tom má člověk nějaký třeba zbraně, nebo tak...
Bohužel ale, jestli si koupim ten 5.11 triam, kerej se mi mooc líbí, tak to asi bude kojotí no :( Protože čistě černej ho zatim nedělaj, a ta tmavá popelavá má modrý šití a celkově to vypadá trochu jak štupovaný od babičky tim co zrovna měla po ruce... Což možná taky nemusí bejt od věci (zvláštěpak když v tom někdo nosí kalacha, jak 5.11 ve svym promu inzerujou) ale to mi zatim neni nijak po chuti. Já sem v tomhle prostě zastánce "nestárnoucí černá, nejuniverzálnější barva do všech druhů společnosti" :)
A nebo napíšu do 5.11 ať se sakra vzpamatujou a koukaj ho taky dělat i v černý, jako zbytek svejch zavazadel :D :DD
Sry sem se po čase zase trochu rozkecal :D
Ale nikomu to nijak nenutím je to jen příspěvek do diskuze.