VACA: ok, díky. Kouknu na něj, i když tedy to co tě znervózňuje je pro mě asi docela zásadní. K batohu se nechovám úplně nejlépe (neprasim ale viz popis dál) a tohle by mohla být věc na které rychle skončím.
Co se týče condora tak jsem byl hodně spokojený, více méně odešel díky mé blbosti. Batoh jsem měl snad 4 roky..
Co nemám rád a odešlo jako první byla síťka na vnitřních kapsách - házel jsem tam drobnosti, tužky, propisky, zavírák všechno bez ohledu na ostrou hranu a na pár místech se síťka protrhla. Ale vydržela hodně a dlouho. Možná dříve než síťka se odporoučel vnitřní organizátor v menší kapse. Ten ale nevyužívám vůbec, nosil jsem v té kapse lékárnu náhradní triko a pak občas nějakou drobnost a neřešil jsem kam to dávám.
Tyhle dvě věci ale na používání pro mne nebyli až zas tak omezující, že síťky něco občas vypadlo tak jsem to hledal na dně batohu ale pohoda. Pak se ale protrhla přepážka mezi vnitřní velkou kapsou a vnější spodní kapsou, nebo protrhla.. Povolil na jednom místě šev.. Takže menší věci začali cestovat..
Co ale znemožnilo používání úplně bylo když odešel zip na velké kapse - na jednom místě se utrhl a jeden z jezdců se vyvlékl, na poprvé jsem to opravil a zašil, ale vydrželo to jen chvíli..
Celé je to ale tím že batoh přetěžuju, nebo si to alespoň myslím. Můj EDC základ je relativně těžký - mimo jiné tahám i zrcadlovku a dost často 1,5l vody.. A pak když dělám nákupy, tak všechno tahám v batohu. Párkrát jsem do něj nacpal i celý balík kofol..
Takže za mě super batoh, a trochu se i divím že vydržel tak dlouho..